首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The science of wildlife management is actually quite new. It is the third major phase of the original conservation movement. The
The science of wildlife management is actually quite new. It is the third major phase of the original conservation movement. The
admin
2010-06-18
58
问题
The science of wildlife management is actually quite new. It is the third major phase of the original conservation movement. The first phase involved the preservation of wildlife through laws and hunting regulations. This phase was a reaction against the terrible destruction of many wild creatures. The second phase involved the control of certain birds and animals that were preying on other wildlife and causing their decline.
However, the first two phases of the conservation movement had serious limitations. The new laws allowed certain animals to increase so much that they actually "ate up" their habitat. Many of them starved to death because the land simply could not provide for them all. Something had to be done. This is how careful wildlife management came into being.
One of the chief concerns of wildlife management is the protection and improvement of the natural habitat so that animals have enough food and water to survive. Wildlife management involves care of the soil to produce good vegetation. It involves care of plants and bushes, not only as a source of food, but also as protection. Animals needs cover to hide from their natural enemies and to raise their young safely.
Just as crops are harvested, wildlife too must sometimes be "harvested". By allowing limited hunting and fishing, good management can control certain species that threaten to overpopulate their habitat.
Another major part of the wildlife management is the increasing of certain species by artificial means. Some creatures, like the whooping crane, were brought back from the edge of extinction in this way. In order to save these species, members of wildlife teams have reared the young in the safety of research stations.
Which of the following statements is TRUE according to the passage?
选项
A、The problem of wildlife conservation is quite new.
B、There have been three phases in the wildlife conservation movement.
C、In the second phase, certain animals and birds were controlled because they were harmful to humans.
D、Plants have nothing to do with animals but supply food for them.
答案
B
解析
从第一段第一句“The science of wild life management is actually quite new”,可知[A]是非真实的;从第一段最后一句话,可知[C]是非真实的。控制动物的数量的原因是“because they were preying on other wildlife”,而不是“harmful to humans”从第三段,便可知“plants and bushes not only as a source of food,but also as protection”,所以[D]也是非真实的,作者在文中第一段就讲了野生动物保护经历三个阶段,因此[B]是真实的,是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nJlO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Mychildrenwenttoprivateschool,andgiventhewaythingsareinoureducationsystemIamgladtheydid;but1wishIhadno
Oneofthemostimportantnon-legislativefunctionsoftheU.SCongressisthepowertoinvestigate.Thispowerisusuallydeleg
Nancybecameataxidriverbecause
ForaCEOtobesuccessfulingovernment,hehastoTheauthorseemstosuggestthatCEO-turnedgovernmentofficials
1HostilitytoGypsieshasexistedalmostfromthetimetheyfirstappearedinEuropeinthe14thcentury.Theoriginsofth
Insixteenth-centuryItalyandeighteenth-centuryFrance,waningprosperityandincreasingsocialunrestledtherulingfamilies
Theauthor’sattitudetowardsthecurrentsituationintheexploitationofnaturalresourcesis______.Itcanbeinferredfrom
CultureShockCultureshockisapainfulexperiencewegothroughwhenweencountermanynewthingsinanothercountryandw
Cultureshockisapainfulexperiencewegothroughwhenweencountermanynewthingsinanothercountryandwe【1】______insom
Thirty-twopeoplewatchedkittyGenovesebeingkilledrightbeneaththeirwindows.Shewastheirneighbor.Yetnoneofthe32he
随机试题
_____rightnow,shewouldgetthereonSunday.
“实”的病机最根本的方面是
强直性脊柱炎的病因有_______和_______。
下列叙述错误的一项是( )。
2010年3月20日,上海的甲公司与北京的乙公司签订了一份买卖合同,约定:甲公司向乙公司购买1000吨化工原料,总价款为200万元;乙公司在合同签订后1个月内交货,甲公司在验货后7日内付款。双方没有明确约定履行地点。合同签订后,甲公司以其办公用房
分页式存储管理中,完成地址转换工作的是装入程序。()
下列行为中,需要承担法律责任是
在结构化生命周期方法中,______阶段的主要任务是总体设计、详细设计。
Youshouldspendabout20minutesonQuestions14-26whicharebasedonReadingPassage2below.Youngchild
Mostchildrenwithhealthyappetitesarereadytoeatalmostanythingthatisofferedthemandachildrarelydislikesfood(1)__
最新回复
(
0
)