首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
East Scholastic Institute East Scholastic Institute is inviting its graduates to the Grand Alumni Homecoming on Saturday, Februa
East Scholastic Institute East Scholastic Institute is inviting its graduates to the Grand Alumni Homecoming on Saturday, Februa
admin
2018-11-19
14
问题
East Scholastic Institute
East Scholastic Institute is inviting its graduates to the Grand Alumni Homecoming on Saturday, February 4, at 7 p.m., at the Marina Bay Hotel. The event will mark the anniversary of the founding of East Scholastic Institute and the establishment of East Scholastic Foundation.
Reunite with your classmates, friends, and professors while remembering old times. This is also the perfect opportunity to renew your commitment to your alma mater. Support the plan to increase the institute’s annual scholarship grants. East Scholastic Foundation will be sponsoring the education of at least 15 students every year through the help of the alumni association and other benefactors.
The registration fee for the event is $250 and may be paid at the East Scholastic Institute Alumni Office. The funds raised at the event will serve as the foundation’s startup fund. For more information, call the office at 555-7444 and ask for Melissa.
What is the goal of the foundation?
选项
A、To award scholarships
B、To train professors
C、To keep alumni connected
D、To fund the institute’s operations
答案
A
解析
本题提问该基金会的目标是什么(What)。根据题干核心线索the goal of the foundation定位到原文中的“Support the plan to increase the institute’s annual scholarship grants.”,可知呼吁大家支持该计划来提高每年的奖学金金额,又由“East Scholastic Foundation will be sponsoring the education of at least 15 students every year…”可知,East Scholastic基金会每年将至少资助15位学生接受教育,因此选(A)To award scholarships。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nK4d777K
本试题收录于:
托业阅读题库托业(TOEIC)分类
0
托业阅读
托业(TOEIC)
相关试题推荐
Absenteeismisanongoingprobleminmanycompanies,andtheStummeringCorporationwasnoexception.Absenteeismandlatearriv
Thedirectorhadherassistant______thememo.
Businesstravelersfindthatsomejobstakethemawayfromhomeforlongerthanafewdaysatatime.Thosewhofindthemselves
Theresultsofthestudy______thehypothesisthathadbeenproposedbyresearchersattheNationalMedicalInstitute.
AtlantisSoftwareCompany______itsclientscompletesatisfactionwithallitsproducts.
ManagersWantedPostingDate:Oct.14th,2007.NestleEastCoastDistributionCenteriscurrentlylookingforqualifiedmanagers
Thecommitteeisnot_______torequirethedocumentsastheyarenotnecessaryforthetimebeing.
PrimeEventGroup400SouthEastSecondAvenue,Miami,Florida33131-2197
Mostofthecountry’s______engagesinagriculturalactivitiesofonesortoranother.
HappinessImportantforProductivityAccordingtoresearchersattheUniversityofEastAsia,thereisastrongcorrelation
随机试题
经传唤调查,某区公安分局以孙某散布谣言,谎报险情,决定对其处以10日行政拘留,并处500元罚款。下列选项正确的是()。
8个月男婴,呕吐腹泻3天,无尿12小时,体温37.8℃,嗜睡与烦躁交替,双眼凹陷,口唇干燥、樱桃红,皮肤弹性极差,四肢冷,脉细弱,呼吸60次/分,心率160次/分,心音低钝,腹胀,肠鸣音减少.血象:Hb150g/L,WBC13×109/LN0.40,L
A.木通B.钩藤C.大血藤D.鸡血藤E.桑枝横切面皮部呈红棕色,有数处向内嵌入木部,木部黄白色,有多数细孔状导管的药材是
关于地役权法律关系,下列哪项表述是错误的?
我国的环境标准分为()环境保护标准。
位于中亚地区的里海,蕴藏着丰富的油气资源,据比较可靠的估测,该地区石油最终可开采的总储量为250亿~350亿桶,可与英国的北海油田相媲美,接近世界储量的3%。读“里海周边地区图”,回答问题:长期以来,关于里海是国际海域还是湖泊的问题,沿岸五国争论不休
公民道德建设要坚持效率优先、兼顾公平的原则。()
有4张全新的扑克牌,其中黑桃、红桃各2张,它们的背面都一样,将它们洗匀后,背面朝上放到桌面上,从中任意摸出2张牌,摸出的花色不一样的概率是:
精神:焕发
简述清末商事立法的主要特点。
最新回复
(
0
)