首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Good Value Britain TRAVELING IN SCOTLAND Scotland Travelpass gives you the freedom to use trains, buses and boats in Scotla
Good Value Britain TRAVELING IN SCOTLAND Scotland Travelpass gives you the freedom to use trains, buses and boats in Scotla
admin
2018-05-03
55
问题
Good Value Britain
TRAVELING IN SCOTLAND
Scotland Travelpass gives you the freedom to use trains, buses and boats in Scotland as much as you like for a fixed period of time, at any time. The pass comes in a helpful pack, with timetables and maps along with discount cards, and is available for either four days(£89)or eight days(£119).
For more details, visit
www. scotral. co. uk
or, in the UK, tel: 08457 550033
POUNDS OFF LONDON
The capital offers a host of sights, experiences and wonderful memories and one of the best money-saving plans is the London Pass. This allows you free entry for more than 60 attractions. When you buy the card you receive a 132-page colour guidebook and information on the latest built-in discounts on restaurants and tours. You can also have fast track entry at some of the busiest attractions, to jump those lines. Passes are available for one to six days or you can include a travel pass for public transport within zone 1-6 for £82. Order your pass on the credit card line, tel:(UK)0870 242 9988, or buy online at
www, londonpass. com
.
The London for Less discount card comes in a pack with guidebook and a handy fold-out street map. For £12.95 London for Less gives you discounts, from 20-50% , at more than 300 different London attractions, including shows, concerts and restaurants. You can also get discounts on everything from clothes to money exchange. You can buy your London for Less card from some major bookshops in the capital.
BRITAIN’S HERITAGE FOR FREE
The Great British Heritage(GBH)Pass gets you into 600 of Britain’ s finest historic houses, castles and gardens and is available for four, seven, 15 days or a month. This year even more attractions are open to GBH cardholders. Visit
www. visitbritain. com
or go to the Britain Visitor Centre for more information.
One use of the London Pass is to______.
选项
A、save you from waiting at some tourist sights
B、offer you free bus rides throughout London
C、enable you to shop online with discounts
D、guide you to London’ s best restaurants
答案
A
解析
细节题。题干意为“伦敦通卡的用处之一是______。”。由第三段第四句中“You can also have fast track entry at some of the busiest attractions,to jump those lines.”可知,持有此卡,你可以享受热门景点的快捷通道,而免受排队等候之苦。故A为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nMrd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Jamaicaisanislandcountry.Itisaverybeautifulandsunnyplace.Ithasgreenmountainsandwhitebeaches.Jamaicahaswarm
Ihavealways(36)goingtoschool.Ienjoylearningnewthingsand(37)newpeople.Itrytothinkofmyschoolwork(38
MostfamiliesinChinahopedtheirsinglechildrenwill1.______haveahappyfuture,sotheyareverystrict
Inthosedaysshewasalwayssolostinthoughtthatshehadtobecalledtwoorthreetimes______shecametoherdinner.
WhenIwasalittlechildren,schoolwasa31.______beautifulgardentome.Tomyeyes,allthe
ThereispubliclibraryineverytowninBritain.41.______Therearebranchlibraryinmanyvillages.
Itwasnot______manycenturieslaterthatthescienceofmap-makingwasplacedonasoundfooting.
Thereisstill______waterinthebottle.
Eagerbuyersboughtall______50oftheitemsinoneweekend.
随机试题
作为权利主体,学生享有哪些合法的权利?
肱骨上、中1/3骨折大部由什么原则所致,多为何种类型骨折?
根据民航规定,旅客携带少量旅行自用的化妆品,每种化妆品限带一件,其容器容积不得超过()毫升,并应置于独立袋内,接受开瓶检查。
对受虐儿童群体进行研究时,社会工作者小曹决定采取定性研究办法。该研究方法应侧重于()
“通过对人体的各结构层次的学习,提高学生对知识的归纳能力”是“动物体的结构层次”一节的教学目标之一,其中“通过对人体的各结构层次的学习”属于对教学目标()元素的表述。
材料:当今世界已然进入网络化的大数据时代。网络技术、通信技术,移动设备技术的高度发达及其与人的高度融合,产生了爆炸式增长和高度复杂化的数据集合。这些规模超乎想象的,无法“在可容忍的时间内”用当下IT技术和软硬件工具对其进行感知、获取、管理、处理和
管理的职能又称管理的要素,是管理原则、管理方法的具体体现,其中()是管理最基本的职能。
Atthemomentthesecondplanewasslammingintothesouthtower,PresidentBushwas(1)_____tothesecond-gradersofEmmaE.B
对4对线的UTP链路来说,测试近端串扰(NEXT)损耗需要的次数至少是______。
Ifailedtheoraltestagain!_________(要是我不那么紧张就好了!)
最新回复
(
0
)