首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Researchers have established that when people are mentally engaged, biochemical changes occur in the brain that allow it to act
Researchers have established that when people are mentally engaged, biochemical changes occur in the brain that allow it to act
admin
2010-01-10
54
问题
Researchers have established that when people are mentally engaged, biochemical changes occur in the brain that allow it to act more effectively in cognitive areas such as attention and memory. This is true regardless of age.
People will be alert and receptive if they are faced with information that gets them to think about things they are interested in. And someone with a history of doing more rather than less will go into old age more cognitively sound than someone who has not had an active mind.
Many experts are so convinced of the benefits of challenging the brain that they are putting the theory to work in their own lives. "The idea is not necessary to learn to memorize enormous amounts of information," says James Fozard, associate director of the National Institute on Aging. "Most of us don’t need that kind of skill. Such specific training is of less interest than being able to maintain mental alertness." Fozard and others say they challenge their brains with different mental skills, both because they enjoy them and because they are sure that their range of activities will help the way their brains work.
Gene Cohen, acting director of the same institute, suggests that people in their old age should en- gage in mental and physical activities individually as well as in groups. Cohen says that we are frequently advised to keep physically active as we age, but older people need to keep mentally active as well. Those who do are more likely to maintain their intellectual abilities and to be generally happier and better adjusted. "The point is, you need to do both," Cohen says. "Intellectual activity actually influences brain- cell health and size."
In what areas will the brain act more actively when people are mentally engaged?
选项
答案
In cognitive areas such as attention and memory
解析
由文章第一段第一句内容:Researchers have established that when people are mentally engaged, biochemical changes occur in the brain that allow it to act more effectively in cognitive areas such as attention and memory.可明显得出答案
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nQt7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、3millionsmokersincreaseeveryyear.B、3millionpeoplegetlungcancereveryyear.C、3millioncigarettesateproducedever
A、Shedidn’tunderstandwhatJanewassaying.B、Janeshouldhavebeenmoreactive.C、Janeneedstraininginpublicspeakingless
A、Six.B、Eight.C、Seven.D、Nine.AW:IhadprepareddinnerforsixpeoplebeforeMarycalledandsaidthatshecouldn’tmakeit.
Althoughvehiclesarebecomingmoreandmoreimportantasthemeansoftransportinmodemlife,whydotheyalsocausemanyprob
Althoughvehiclesarebecomingmoreandmoreimportantasthemeansoftransportinmodemlife,whydotheyalsocausemanyprob
Formostpeople,theword"fashion",means______.Nowquitealotofstudentswant______.
A、People.B、Environment.C、Reality.D、Life.CWhatdopeoplenegotiatewithbythemeansofthepsychologicalfunctionsoflangua
Whyisthecloseplantingoftreesofthesamespeciesavoidedinmodernorchardsandforests?Therelativestabilityofthehu
A、TowatchTV.B、Toreadinterestingstories.C、Totalkwithherfriends.D、Toconsultthedoctor.BWhatdoesthewomanprefert
Theaimofcontrolledscientificexperimentsis______.Thepassagesaysthatuntilrecentlyscientistsdisagreedwiththeidea
随机试题
下列各项中,()是企业会计确认、计量和报告的空间范围。
患者,女,46岁。主诉腰痛伴右下肢疼痛,查体L4~5压痛及放射痛。最可能的诊断是
会员制期货交易所的章程中应当载明基本业务制度。()
天地公司召开年终总结大会,与会人员近600人,入场时比较混乱,作为公司秘书,下列解决措施中()是无效的。
1957年3月,法国、联邦德国、意大利、比利时、荷兰、卢森堡六国签订条约,组建欧洲经济共同体和欧洲原子能联营。下列选项中与之相关且对应关系正确的是()。
SF6气体具有较高绝缘强度的主要原因之一是电负性。()
阅读以下文字。完成以下问题。节能减排是党中央、国务院作出的重大决定部署,是“十一五”时期的一项约束性指标,是一条不可逾越的红线。我们将进一步统一思想,认真贯彻落实党的十七大精神,牢固树立抓节能减排就是落实科学发展观、转变经济发展方式的理念,允分认
(2008上项管)根据《软件文档管理指南GB/T16680-1996》规定,软件文档包括______等。
数据模型通常由3部分组成,它们是【】、数据操作和完整性约束。
操作对象是两个表的关系运算是()。
最新回复
(
0
)