首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
The Grade Point System of School in the United States Naperville’s school officials recently voted to stop using a class ran
The Grade Point System of School in the United States Naperville’s school officials recently voted to stop using a class ran
admin
2013-05-04
46
问题
The Grade Point System of School in the United States
Naperville’s school officials recently voted to stop using a class ranking system. By no longer ranking students, the Naperville is squarely in line with a trend that is fast sweeping the nation, as more and more private and public schools are dropping the practice. The goal, proponents say, is to cut down on the hyper-competition and lessen the stress at such a critical learning point and maturation curve in kids’ lives. Some 80% or more public schools still report rankings to inquiring universities and colleges, but a growing number of high schools in the Chicago area have already adopted the practice.
"It’s a high bar we set, and it should be," said Naperville Superintendent Alan Leis. " But there needs to be more than wrestling over who’s better than who." Class rankings, a tradition at many schools, have long helped universities and colleges weed out the weak students from the strong, the ones with not only promise but the ambition to excel and meet the rigors of higher education.
Students and their parents increasingly fight over who gets to be number one, and the damage that can be done—both academically and psychologically—to those who lose out far trumps the benefits of the glory attached to such titles, according to Dr. Scott Hunter, a clinical psychologist and school consultant at the University of Chicago Hospitals. "The reality is some kids don’t really shine until they enter into adulthood, and they risk being ignored by the very places and people where they could greatly succeed," adds Hunter.
Not surprisingly, there are still lots of disagreement about the new policy; some parents are worried that it hurts high-achieving students’ chances of getting over the bar, while forcing colleges and universities to rely on perhaps less reliable or easily gauged measures or on standardized tests I ike the ACT or SAT.
"It makes it a little more opaque for us on the admissions side, but we fully understand it," said Jim Miller, director of admissions at Brown University. "It’s conceivable a student could get a B in gym and get knocked down 40 places in rank. So we’re getting more used to it, and probably half our applicants now come from schools that don’t have rank. You just have to ascertain, through student profiles and other means, the strength of a schedule and student performance relative to other students."
What does Jim Miller imply by saying "It’s conceivable a student could get a B in gym and get knocked down 40 places in rank" (Line 4~6, Para. 5)?
选项
A、The scores of a student might be unstable.
B、The stopping of ranking is understandable.
C、Gym score is important for one’s ranking.
D、One’s ranking may be affected greatly if getting a B.
答案
B
解析
主观态度题。根据题干关键词Jim Miller定位到原文第五段第二、三句:It’s conceivable a student could get a B in gym and get knocked down 40 places in rank.So we’re getting more used to it…可知,一个学生体育成绩得了B,而班级排名却是40,这种情况是会有的。因此我们正在适应这一举措,前文还提到,废除排名制使得事情有些不太明朗,但我们完全可以理解,综合判断,米勒对排名制的废除持肯定态度,故选[B]项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nRd4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
GregFocker,playedbyBenStiller,representsagenerationofAmericankids(1)_____inthe1980sonthephilosophythatanyac
Lotsofcreaturesalreadyreproducewithoutsex.SincethebirthofLouiseBrown,thefirsttest-tubebaby,in1978,(1)_____of
TheauthordrawsasharpcontrastbetweenthehousingmarketandtherestoftheeconomysoastoshowWhenmentioningthe"umb
Informationchannelingisundergoingremarkableprogressinvarioussectorsofsocietyinindustrialactivities,publicservices
BernardBailynhasrecentlyreinterpretedtheearlyhistoryoftheUnitedStatesbyapplyingnewsocialresearchfindingsonthe
Theproducersofinstantcoffeefoundtheirproductstronglyresistedinthemarketplacesdespitetheirproduct’smanifestadva
Theideathat,ifyourhouseisbuiltintherightposition,thismayaffectyoursuccessinlifeseemsstrangetomanypeople.
IntheUnitedStatestoday,coffeeisamorepopulardrink(1)_____tea,butteaplayed(2)_____interestingpartinthehistory
IntheUnitedStatestoday,coffeeisamorepopulardrink(1)_____tea,butteaplayed(2)_____interestingpartinthehistory
Accordingtothetext,theteachershortageissomethingThegovernment,infaceofthedangerousstateofaffairs,hasmadegr
随机试题
下列有关“一带一路”的重大事件,说法错误的是()。
简述政协全国委员会专门委员会的任务。
A、B、0C、ln2D、-ln2A
下列各项中,除哪项外均属杏苏散的组成药物()
网络计划工期优化的前提是()。
背景资料:某施工企业承包了一段36.8km的四车道高速公路沥青混凝土路面工程,路面单幅宽11.25m。路面结构形式为:基层为两层18cm的石灰粉煤灰稳定碎石;底基层为一层18cm的石灰粉煤灰稳定碎石;沥青混凝土面层为7cm的下面层,6cm的中面层和5cm
考试对于()相当于()对于登机
文艺复兴时期的名著《十日谈》的核心思想是_______。
在网络协议的3要素中,定义用户数据与控制信息格式的是()。
A、Shehadn’tgrownstrongenough.B、Shegothandicappedinanaccident.C、HerPoliobecameseverelyworse.D、Herfatherfoundhe
最新回复
(
0
)