首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The most significant feature is that oil production will increase sharply in almost all the selected Gulf countries. Kuwait and
The most significant feature is that oil production will increase sharply in almost all the selected Gulf countries. Kuwait and
admin
2009-06-28
50
问题
The most significant feature is that oil production will increase sharply in almost all the selected Gulf countries. Kuwait and Iraq are both expected to double their output between 1990 and 2010, with Kuwait’s production rising from 1.8 million barrels per day (bpd) in 1990 to 3.8 in 2010. Iran will also increase its output by a slightly smaller amount. After remaining steady at 2.5 million bpd from 1990 to 2000, the UAE’s output is expected to approach 4.0 million bpd in 2010. Only Qatar’s production is predicted to fall, back to 0.8 million bpd after a slight rise in 2000.
However, the greatest increase will be from Saudi Arabia. In 1990, its output capacity at 8.5 million bpd exceeded the combined production of Iran, Iraq and Kuwait. This lead is expected to continue with a 75% increase in production to 24.5 million bpd in 2010.
Oil Production Capacity
Kuwait and Iraq are both expected to (46) between 1990 and 2010. Kuwait’s production will rise to 3.8 million barrels per day (bpd) in 2010. Iran will increase its output by a (47) . The UAE’s output is expected to (48) bpd in 2010. But Qatar’s production may fall back to (49) . Saudi Arabia is expected to increase its production to (50) in 2010.
选项
答案
double their output
解析
该题基本上是原文的句子。在文章中找到该句所在的地方,根据原文就可以确定空格中的内容。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nTuK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Youmayusethiscomputer,onconditionthatyouareabletohanditproperlysoasnottodamageit.
Forsomeemployers,thepolicyoflifelongemploymentisparticularlyimportantbecauseitmeansthattheycanputmoneyandeff
Telecommuting(远程办公)It’s8:30,timeforJohntostartwork.Soheturnsonhisradio.Thenheeatsbreakfast.Asheeats,h
A、Florida.B、HolidayinFlorida.C、Theman’sfriendsinFlorida.D、Weather.D女士问对方是否看到过这么多的雪,男士回答他已经厌倦了这种寒冷的天气。因此两个人是在谈论天气。
A、Readingthemagazine.B、Runningwiththewoman.C、Buyingapairofrunningshoes.D、Preparingforhisgraduationpaper.D女士说杂志
MostAmericansspendfarmoreoftheirleisuretimewiththemassmediathaninanyotheroccupation.Inaddition,mostofushe
Theword"foolish"inthefirstparagraphprobablymeans______.Thephrases"whichiswhich"and"whatiswhat"suggest______
说明:为BlueSky服装公司拟一则60宇左右的广告,宣传该公司生产的针织套衫。内容可以包括:全毛材料,款式新颖,穿着舒适,颜色尺码齐全,价格合理等。各大公司都有销售。ReferenceWords:针织的knitted;套衫pullover;羊毛
DearNancy,1st,AugustNowIamsendingyouacopyofthefin
ManypeoplerushedtoCaliforniabecause______.Whichofthefollowingmaybethebesttitleofthepassage?
随机试题
肺的生理功能有
青霉素可用于的感染是
一种成熟组织变成另一种成熟组织的过程称为
三七中的止血活性成分是
质量认证制度的内容包括()。
目前所使用的定性分析方法中,使用最为广泛的系统是()。
制约商业银行体系扩张信用、创造派生存款的因素有()。
BDUBUSINESSDAILYUPDATE●Wanttokeepabreast(赶得上)ofthedynamicpulseofChina’seconomy?●Getaglimpseofthemo
Beforethenineteenthcentury,scientistswithaninterestintheseawerefewandfarbetween.CertainlyNewtonconsidereds
______________________(要是我还清所有债务),everythingwouldhavebeenfine.
最新回复
(
0
)