首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Money spent on advertising is money spent as well as any I know of. It serves directly to assist a rapid distribution of goods a
Money spent on advertising is money spent as well as any I know of. It serves directly to assist a rapid distribution of goods a
admin
2017-08-15
7
问题
Money spent on advertising is money spent as well as any I know of. It serves directly to assist a rapid distribution of goods at reasonable price, thereby establishing a firm home market and so making it possible to provide for export at competitive prices. By drawing attention to new ideas it helps enormously to raise standards of living. By helping to increase demand it ensures an increased need for labour, and is therefore an effective way to fight unemployment. It lowers the costs of many services: without advertisements your daily newspaper would cost four times as much, the price of your television licence would need to be doubled, and travel by bus or tube would cost 20 percent more.
And perhaps most important of all, advertising provides a guarantee of reasonable value in the products and services you buy. Apart from the fact that twenty-seven acts of Parliament govern the terms of advertising, no regular advertiser dare promote a product that fails to live up to the promise of his advertisements. He might fool some people for a little while through misleading advertising. He will not do so for long, for mercifully the public has the good sense not to buy the inferior article more than once. If you see an article consistently advertised, it is the surest proof I know that the article does what is claimed for it, and that it represents good value.
Advertising does more for the material benefit of the community than any other force I can think of. There is one more point I feel I ought to touch on. Recently I heard a well-known television personality declare that he was against advertising because it persuades rather than informs. He was drawing excessively fine distinctions. Of course advertising seeks to persuade.
If its message were confined merely to information—and that in itself would be difficult if not impossible to achieve, for even a detail such as the choice of the colour of a shirt is subtly persuasive—advertising would be so boring that no one would pay any attention. But perhaps that is what the well-known television personality wants.
The author deems that the well-known TV personality is ______.
选项
A、very precise in passing his judgement on advertising
B、interested in nothing but the buyers’ attention
C、correct in telling the difference between persuasion and information
D、obviously partial in his views on advertising
答案
D
解析
见文章最后两段。电视名人的观点在第4段第2句,他反对广告,认为,广告是在说服人而不是在提供信息。第3、4句中,作者提出了自己的观点:“他在过分地区分这些差异。当然,广告的目的就是力求去说服人”。这表明作者不同意电视名人的观点。由此可知,D项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nZFO777K
0
考博英语
相关试题推荐
For【C1】______thebloodshedandtragedyofD-Day,thebeachesofNormandywillalwaysevokeacertain【C2】______:ayearningfora
Sincethelineageofinvestigativejournalismismostdirectlytraceabletotheprogressiveeraoftheearly1900’s,itisnots
Evenbeforeheis80,theagingpersonmayundergoanotheridentitycrisislikethatofadolescence.Perhapstherehadalsobeen
Themulti-billion-dollarWesternpopmusicindustryisunderfire.ItisbeingblamedbytheUnitedNationsforthedramaticris
Homeschoolingappearstobeagreatsuccessformiddle-classandwealthyfamilieswhenoneparentishomemostofthetime.How
ThecurrentemergencyinMexicoCitythathastakenoverourlivesisnothing.Icouldeverhaveimaginedformeormychildren.
positiondefineforgetfulfancykeybalanceimportanceunhealthylacksubjectope
Everyoneexperiencesfearduringmajorcrisis—suchasfires,automobileaccidents,etc.Somepeopleevenfeelverynervouswhe
Foryears,doctorsadvisedtheirpatientsthattheonlythingtakingmultivitaminsdoesisgivethemextensiveurine(尿).Aftera
Therelationshipbetweenformaleducationandeconomicgrowthinpoorcountriesiswidelymisunderstoodbyeconomistsandpoliti
随机试题
在用卧式测长仪测量时,其读数结果是由三者相加得到的,即精密玻璃刻度尺的像上的读数、固定分划尺上的读数及螺旋线分划板内的圆周刻线尺上估读得的读数。()
埋设在一般泥土中的管道应用()防腐层。
患者,男性,27岁。因腰部受伤后伤口持续溢出淡红色液体,血压100/70mmHg,脉搏100次/分,出现休克症状。左上腹有压痛,但无肌紧张和反跳痛。对该患者的护理措施不当的是
骨关节炎关节肿大的特点不正确的是
下列说法正确的是()。
商业银行的()直接反映了其从宏观到微观的所有层面的运营状况及市场声誉。
在现代社会中,通常控制社会经济运行的两大并行力量是()。
华佗是我国东汉名医。一次,府吏倪寻和李延俩人均头痛发热。一同去请华佗诊治,华佗经过仔细的望色、诊脉,开出两付不同的处方。给倪寻开的是泻药,给李延开的是解表发散药。二人不解:我俩患的是同一症状,为何开的药方却不同呢?是不是华佗弄错了?于是,他们向华佗请教。华
为了把观众从电视夺回来,好莱坞推出了一种新玩艺——立体电影。戴着特殊眼镜的观众像在观看《布瓦那魔鬼》及《蜡屋》这类惊险片那样,发现自己躲在逃跑的火车及魔鬼的后面,感受真实刺激。2010年由著名导演詹姆斯.卡梅隆执导3D电影《阿凡达》更是大获成功,立体影片得
--Neverthoughttoseeyouhere.
最新回复
(
0
)