首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There seems never to have been a civilization without toys, but when and how they developed is unknown. They probably came about
There seems never to have been a civilization without toys, but when and how they developed is unknown. They probably came about
admin
2008-11-13
60
问题
There seems never to have been a civilization without toys, but when and how they developed is unknown. They probably came about just to give children something to do.
(76)
In the ancient world, as is today, most boys played with some kinds of toys and most girls with another. In societies where social roles are rigidly determined, boys pattern their play after the activities of their fathers and girls after the tasks of their mothers.
This is true because boys and girls are being prepared, even in play, to step into the roles and responsibilities of the adult world.
(77)
What is remarkable about the history of toys is not se much how they changed over the centuries but how much they have remained the same.
The changes have been mostly in terms of craftsman ship, mechanics, and technology. It is the universality of toys with regard to their development in all parts of the world and their persistence to the present that is amazing. In Egypt, the Americas, China, Japan and among the Arctic(北极的) peoples, generally the same kinds of toys appeared. Variations depended on local customs and ways of life because toys imitate their surroundings. Nearly every civilization had dolls, little weapons, toy soldiers, tiny animals and vehicles.
Because toys can be generally regarded as a kind of art form, they have not been subject to technological leaps that characterize inventions for adult use. The progress from the wheel to the oxcart to the automobile is a direct line of ascent(进步).The progress from a rattle(拨浪鼓) used by a baby in 3,000 BC to one used by an infant today, however, is not characterized by inventiveness. Each rattle is the product of the artistic tastes of the times and subject to the limitations of available materials.
选项
A、their social roles are rigidly determined
B、most boys would like to follow their fathers’ professions
C、boys like to play with their fathers while girls with their mothers
D、they like challenging activities
答案
A
解析
可以从第2段的第2句和第3句得出。B项说“大多数的男孩要继承父业”,C、D项内容在文章中根本就没有提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nZPO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Atthemeeting,Johnargued______infavoroftheproposal.
AchainofshopsinEastYorkshire,Englandhasbeentoldthatitwouldbeacriminaloffencetosellthousandsoftubesoftoot
Itisdifficultforustoexplainphenomenaofwhichwehavelittleor______directknowledge.
Mostchildrenwithhealthyappetitesarereadytoeatalmostanythingthatisofferedthemandachildrarelydislikesfood【C1】_
In1965,theUnitedStatesmadeimportantchangesinitsimmigrationlaws,allowingmanymoreimmigrantstocomeandentirelyel
In1965,theUnitedStatesmadeimportantchangesinitsimmigrationlaws,allowingmanymoreimmigrantstocomeandentirelyel
Don’targuewithhimanylonger.Youareonlywastingyourbreath______towinhimovertoyourside.
TheNorwegianGovernmentisdoingitsbesttokeeptheoilindustryundercontrol.Anewlawlimitsexplorationtoanareasouth
Woman:Youreallyseemtoenjoyyourliteratureclass.Man:You’reright.Ithasopenedanewworldforme.I’mexposedtothet
Having(finished)histermpaper(beforethedeadline),(itwasdelivered)totheprofessor(before)theclass.
随机试题
MyfriendMikewasshakinghisheadindisbelief."Thatyoungwomanwhojustwaitedonme,"hesaid,pointingtoanemployeeo
A、急性发热B、黄疸C、呕吐D、腹泻E、血便肠梗阻可见腹痛并伴有
根据民事法律制度的规定,下列选项中,属于无效民事行为的有()。
求由曲线y=3-x2和y=1-x所围的平面图形的面积S。
教育研究方法中使用频率最高的是()。
费解:理解
打开报表的宏命令是()。
MoviesMoviesarethemostpopularformofentertainmentformillionsofAmericans.Theygotothemoviestoescapetheirno
Asviewedfromspace,theEarth’sdistinguishingcharacteristicsareitsbluewatersandwhiteclouds.Envelopedbyanoceanof
A、Becausehegrewupwantingtobeataxidriver.B、Becausehelikesbeingfriendlyforshortperiods.C、Becausehewasonceas
最新回复
(
0
)