首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Scientists in India have invented a new way to produce electricity. Their invention does not get its power from oil, coal or oth
Scientists in India have invented a new way to produce electricity. Their invention does not get its power from oil, coal or oth
admin
2022-10-01
62
问题
Scientists in India have invented a new way to produce electricity. Their invention does not get its power from oil, coal or other fuels. It produces electricity with the power of animals. India has about eighty million bullocks(小牛). They do all kinds of jobs. They work in the fields. They pull vehicles through the streets. They carry water containers. Indian energy officials have been seeking ways to use less imported oil to provide energy. Scientists at the National Institute for Industrial Engineering in Bombay (孟买) wondered whether the millions of bullocks could help. Many villages in India lack electricity, but they have many bullocks. And often the animals are not working. One job done by bullocks is to pump water out of the well. The animals do this by walking around and around in a circle. As they walk, they turn a heavy stick that makes the pump move.
This simple technology is centuries old
. Scientists thought that the same technology could be used to produce electricity. Bullocks walk in a circle only two or three times a minute. This is much too slow to produce electricity, but it can create enough power to turn a series of gears(齿轮). A large gear sits next to a smaller gear. As the large gear turns, it causes the smaller gear to turn. That gear turns an even smaller one. Each gear moves faster because it is a little smaller. The smallest gear may turn extremely fast. Clocks operate with gears. So do cars and so does the device invented by the Indian scientists to produce electricity.
According to the officials in the United Nations, the idea is being tested at several places in India. The device is easy to operate and repair. And it can be moved easily. It costs about three hundred and seven dollars now to make such a device, but production of large numbers of them could cut the cost of each to about two hundred dollars.
Who first thought of using bullocks to provide energy?
选项
A、Indian energy officials.
B、Scientists in India.
C、Officials in the United Nations.
D、Researchers in Europe.
答案
B
解析
全文第一句话“Scientists in India have invented a new way to produce electricity.”。细节题。根据全文第一句话“印度的科学家已经发明了一种新型的发电方法”可知,B项正确,故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nbcD777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
"Juststicktoscience."ThisisacommonadmonitionthatSciencereceiveswhenwepublishcommentariesandnewsstoriesonpoli
Skepticsofhighereducationoftencomplainthatuniversitiesoffertoomanyboringdegreeswithlittlevalueintheworkplace.【
[A]Besilly[B]Havefun[C]Expressyouremotions[D]Don’toverthinkit[E]Beeasilypleased[F]Notice
Amtrak—thelargestrailwaycompanyintheU.S.—wasexperiencingadeclininginridership.【C1】________majorconcernstoAmtraka
It’sdifficulttoimagineaworldwithoutantibiotics.Theycurediseasesthatkilledourancestorsincrowds,andenableanynu
Longtimeago,everyoneknewthatregularbedtimeswereimportant."Dreamon!"mostmodernparentsmightreply.Butresearchby
Theworldisonthetopofastaggeringriseinthenumberofoldpeople,andtheywilllivelongerthaneverbefore.【C1】_______
Bettingagainstanindustrywithaddictsforcustomerscarriesobviousrisks.【C1】________theseareuncertaintimesforBigTobac
Austerityisawordoftenfoundonthelipsofpoliticiansandeconomistsatthemoment,butitisseldomheardfromtechnologis
随机试题
患者女性,62岁。主诉右上腹部持续性疼痛伴阵发性加剧,向右后肩背放射,伴恶心呕吐,出现寒战、高热,黄疸呈间歇性变化,首先应考虑为
引起I型呼吸衰竭的常见病因是
下列四项中,属于城市给水工程系统详细规划内容的是()。
应付账款和预付账款都属于负债类科目。()(1)
下列关于和解的表述中,符合企业破产法律制度规定的有()。(2009年)
在同一时间内把注意指向于不同对象与活动上属于()
以下不属于专业社会工作者的是()。
某旅游景点商场销售可乐,每买3瓶可凭空瓶获赠1瓶可口可乐,某旅游团购买19瓶,结果每人都喝到了一瓶可乐,该旅游团有多少人?()
材料1在科学史上,由阿尔弗雷德.罗塔尔.魏格纳所创立的“大陆漂移说”可算是历尽磨难,为人们提供了诸多的思考。魏格纳是德国气象学家和探险家。1912年,他提出了地壳变迁的大胆假说,即“大陆漂移说”。这一理论认为,在两亿年前,地球上只有一块
如果删除—个非零无符号二进制整数后的—个0,则此数的值为原数的
最新回复
(
0
)