首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It’s by coach rather than minibus. B、It takes two hours on the way. C、The maximum of people is 50. D、The tour is kept small an
A、It’s by coach rather than minibus. B、It takes two hours on the way. C、The maximum of people is 50. D、The tour is kept small an
admin
2018-02-08
56
问题
M: Good afternoon, Dreamtime Travel. How can I help you?
W: Hello. [6]I’m interested in the holidays you offer along the coast near here.
M: Yes. We operate several tours up the coast. Where in particular did you want to go?
W: Well, [6]I like the sound of the holiday that mentioned whales. Was it "Whale Watching"?
M: Oh, that’s our Whale Watch Experience. It’s very popular and it’s based in a lovely little town with nice beaches.
W: Oh, right. And how long does it last?
M: It’s two days—that includes four hours’ travel time each way from here.
W: Good. I don’t want to be away any longer than that. So is that by coach?
M: Actually it’s by minibus. [7]We like to keep those tours small and personal, so we don’t take a whole coachload of people. In fact, we only take up to fifteen people on this tour.
W: Oh, right. So do you run these tours often?
M: Well, it depends on the time of year. Of course in peak times like the summer holidays we do them every weekend, but at the moment it’s usually once a month at most.
W: And when is the next one going?
M: Mmm, let me see. [8]Um, there’s one in three weeks’ time which is April the 18th, and then we don’t have another one until June the 2nd.
W: All right. And is April a good time to go?
M: Pretty good, though the really good time is later in the year. I have to say though that the whale sighting is only one of the many things offered.
W: Really?
M: Yes. The hotel itself where you stay has great facilities. It’s called The Pallisades. It’s right on the main beach there.
W: Great.
M: All of the rooms have nice views and [9]the food is really good there too.
W: Oh, right. And what about the other things? You know, that are included in the price.
M: Oh, there are lots of things. If you don’t want to do the whale watch cruise, your guide will take anyone who is interested, [l0]either on a bushwalk through the national park near the hotel, and there’s no extra charge for that, or on a fishing trip—that’s an extra $12 I think. And there’s also a reptile park in town—that costs more or less the same.
W: No, I think I’d prefer whales to snakes.
M: Yeah. And if you just want to relax, you are free to sit by the hotel pool. Oh, and they also have tennis courts at the hotel, but you have to pay for those by the hour. But there are table tennis tables downstairs and they’re part of the accommodation package. Just speak to your guide.
W: Well, that sounds good.
6.What does the woman want to do?
7.What do we learn about the tour according to the man?
8.When is the next tour?
9.What do we learn about the hotel The Pallisades?
10.What is included in the price of the whale watching tour?
选项
A、It’s by coach rather than minibus.
B、It takes two hours on the way.
C、The maximum of people is 50.
D、The tour is kept small and personal.
答案
D
解析
对话中男士说赏鲸旅行需要两天,路上的行程时间为每程四个小时,乘坐小巴(minibus)而非长途大巴(coach),他们希望旅行团不要太大,能够更个人化(keep those tours small and personal),这个观鲸团最多15人。D项“旅行团小而私人化”与对话一致。故正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ncDK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
______tounpluggingthealarmclockandtrustingyourabilitytowakeontimeonyourown,youshouldprobablyeaseyourselfint
MakingandWritingWordsI.AbriefintroductionA.Makingwordsisconceptuallyanengagingandeffectiveinstructionaltask.
TheChallengesandPotentialofNewEducationalTechnologyI.Criticismsofcomputersandmultimediat
A、SheenjoysAmericanTVshowsandradioprogramsmore.B、Shewantstomakesomenewfriendsatschool.C、Sheistoobusytowat
SusanGreenfield’srecentcommentsabouthowmoderntechnologyandsocialmediaarechangingthewayourbrainsworkhavecaused
FashionEveryyearLondonFashionWeekattractsretailers,fashionleaders,andthepress/toshowsofallthat’snewinBr
TheEnglishLanguageEnglishisthemost【T1】______languageintheworldandismorewidelyspokenandwrittenthan【T2】______
BilingualEducationI.BilingualEducation—Bilingualeducationprovidesinstructioninboththestudents’nativelanguageand
A、Gotocollege.B、Getgoodgrades.C、Pursueacareer.D、Followherinterests.D本题考查细节。由句(7)可知,Julia在上学期间得到的建议是做自己喜欢的事,因为这些将是她自己
A、Presentations.B、Examinations.C、Projects.D、Groupwork.C本题考查细节。由句(3)可知,帕特里克提到现在的学生比起过去他自己上学的时候会进行更多的项目。选项A,B和D在对话中均没有提到。故C为答
随机试题
A、脐疝B、腹股沟斜疝C、股疝D、腹股沟直疝E、切口疝患者男性,46岁,发现右腹股沟肿块2年,术中发现腹壁下动脉在疝囊颈外侧,应考虑为
患者女,44岁,左侧鼻塞,多清涕2年余,不伴鼻痒及打喷嚏,鼻腔检查见鼻中隔明显左偏,左中鼻道少许分泌物。鼻窦CT示:鼻中隔左偏,左侧上颌窦黏膜稍增厚,最适当的治疗是
下列肋骨中可称为假肋的是
孕妇,36岁。妊娠10周,休息时仍感胸闷、气急。查体:脉搏120次/分,呼吸22次/分,心界向左侧扩大,心尖区有Ⅱ级收缩期杂音,肺底有湿啰音,应采取的处理措施是
对工程项目进行全面管理的中心的是()
在民事诉讼程序中,下列情形可以缺席判决的有()。
在销售与收款循环的审计中,丙注册会计师确定的审计目标是“所有销售交易均已登记入账”,针对这一审计目标,下列说法中错误的是()。在生产与存货循环的审计中,丙注册会计师实施监盘程序,无法实现的审计目标是()。
一般资料:求助者,女性,35岁,已婚,工厂普通工人。案例介绍:有一次求助者上班时眼看就要迟到,就急匆匆地往车间里跑,不小心与公司男领导撞了个满怀,同事们顿时都笑起来,还有人吹起口哨,大家事后还总拿他们开玩笑。以后求助者每次去车间都会紧张,觉得同事
水仙(清)李渔水仙一花,予之命也。予有四命,各司一时:春以水仙兰花为命;夏以莲为命;秋以秋海棠为命;冬以腊梅为命。无此四花,是无命也。一季夺予一花,是夺予一季之命也。水仙以秣陵①为最,
[*]
最新回复
(
0
)