首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
When Beverly Goodman was in elementary school, she gave a series of presentations on her favorite topic: disasters. She told h
When Beverly Goodman was in elementary school, she gave a series of presentations on her favorite topic: disasters. She told h
admin
2021-12-24
41
问题
When Beverly Goodman was in elementary school, she gave a series of presentations on her favorite topic: disasters. She told her classmates about some disasters in history, for instance, the Titanic. Today, at 45, she’s a marine geoarchaeologist (地理考古学家) who explores coastlines for clues to erosion, past tsunamis (海啸), and other disasters. ’It’s funny now that I’m a disaster scientist, basically," she says. "It all came together."
Human settlements have long been built around access to water. Goodman studies how coastal change affected our ancestors: Were people forced to leave? Did they find innovative ways to adapt to the changes? This knowledge, she says, can help us "prepare responsibly for what this landscape is going to look like in the future." That was the case when Goodman and her team of scientists proved tsunamis had struck the coast of what is now Israel over the course of thousands of years.
Partly as a result of their research, the country in 2014 developed its first tsunami preparedness plan.
Humans are manipulating coastlines more dramatically than ever, says Goodman. To learn what effect this will have, "we need to be working faster, and we need more people working on it."
She believes ancient clues buried underwater can save lives, particularly in places without written records.
According to the passage, her present job_________.
选项
A、is a disaster for her
B、is well-known to ordinary people
C、is closely related to her childhood interest
D、has nothing to do with her childhood hobbies
答案
C
解析
本题考查细节。从题目中“her present job”得知考查的是现在她从事的职业。在第一段最后一句得知“It’s funny now that I’m a disaster scientist”(很有意思的是,我现在是一名灾难科学家),联系第一题可知,这与她小时候的兴趣紧密相关(closely related to her childhood interest),因此答案选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nfRC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
A)ItisthebesthotelthatIhaveeverstayedin.B)Childasheis,Tomcanrecitemorethanonehundredpoems.C)Weshould
A)Onmywayhome,Ihelpedtocatchathiefwhohadrobbedanoldmanofhiswallet.B)OnlyLijunknowshowtogetintouchwi
TomarrivedatthebusstationquiteearlyforParisbus.ThebusforPariswouldnotleaveuntilfivetotwelve.Hesawaloto
Languagesareremarkablycomplexandwonderfullycomplicatedorgansofculture.Theycontainthequickestandthemostefficient
Peterlovedtobuyusedarticles.Almostamonthago,heboughtapopularwordgamethatusedlittlepiecesofwoodwithdiffere
SellingExpertiseontheInternetforExtraCashTeresaEstes,alicensedmental-healthcounselor,watchedasbusinessathe
Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenolongerinterestedinspelling.NoschoolIhavetaughtinhaseveri
Wethoughtofsellingthisoldfurniture,butwe’vedecidedto______it.Itmightbevaluable.
I’mnot______tothinkIcanexcelinmathwithoutefforts.
Marywastheonlyoneofthegirlswho_________praisedinourclasslastweek.
随机试题
未成熟B细胞膜表面的BCR为
在一个时期的生产经营活动结束后,对本期的资源利用状况及其结果进行总结的控制工作是()
A、咳嗽,咯痰稀白B、咳嗽,痰多泡沫C、咳喘,咯痰黄稠D、咳嗽,痰少难咯E、咳喘,痰多易咯热邪壅肺证,可见
下列符合口服补液的适应证为
根据《民事诉讼法》,下列人员中,应当适用回避制度的有()。
《物业管理条例》确立物业管理活动中存在的法律关系有()。
葡萄球菌属于致病菌。()
随着计算机和网络技术的发展,特别是加密技术的进步,开始出现了电子现金这一新的货币形式。电子现金是一种通过电子方式进行银行署名的数字信息,它同信用卡不一样,信用卡本身并不是货币,而只是一种转账手段;电子现金本身就是一种货币,可以直接用来购物,但它又和金币、纸
下列各选项中,属于我国现今法律体系之内的是
微分方程的通解(其中C为任意常数)是
最新回复
(
0
)