首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Most London colleges have a library, with a full-time or part-time librarian, who will be able to give students information on t
Most London colleges have a library, with a full-time or part-time librarian, who will be able to give students information on t
admin
2012-12-31
44
问题
Most London colleges have a library, with a full-time or part-time librarian, who will be able to give students information on the facilities available for consulting of borrowing books. In addition, the Public Libraries give a valuable service to students attending colleges, evening classed or working on their own. Public Libraries are maintained by the City Corporation and the various London Borough Councils. They will be helpful to students who wish to further their studies by using the comprehensive library services available in the metropolitan areas. These libraries have over five million books in stock, the majority of which are for loan, and there is a system of inter-availability of lending-library tickets which extends throughout the metropolitan area. Reference Department are provided for the use of those who wish to consult books and periodicals in library, or heavy publications such as encyclopedias which cannot be taken out on loan.
Public Library stocks are of a general nature, covering all subjects, many of them to higher degree standard of beyond. In addition, each public library in the metropolitan area specializes in a group of interrelated subjects and, through the cooperation between various libraries, their combined resources are made generally available. Moreover, through the inter-lending system of the British Library, it is usually possible for books not available in London public libraries to be obtained from specialist libraries. Music stocks, for example, include music writing and frequently records. Full details of these various services can be obtained from the Central Library in each area. Addresses and telephone numbers are listed in the London telephone directory.
From the information given we understand that students ______.
选项
A、may only borrow books from their local library
B、must have special tickets to borrow books from another library
C、may lend their tickets to students in other libraries
D、may use their tickets to borrow books from other libraries
答案
D
解析
由第一段第五句我们可以排除A和C,只有B和D可考虑,但原文仅提到 a system of inter-availability of lending-library tickets,根本没涉及special tickets问题,所以答案只能是D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/njeC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Itwasalmosttwoo’clock.Acoldwindhadcomeup,overthelake.Asablackcloudmovedacrossthesun,Walt,asmallboy,lo
Therearethousandsofdifferentlanguagesintheworld.Everyoneseemstothinkthathisnative(本国的)languageisthemostimpo
Therearethousandsofdifferentlanguagesintheworld.Everyoneseemstothinkthathisnative(本国的)languageisthemostimpo
Dannywasjusttiredaboutthewaythingsweregoing.HisMumcametotheschoolandwentonandonaboutRickJackson.Itseeme
OnceaforeignertravellinginFrancecametoParisforafewdays.【21】theveryfirstdayofhisstayingintheFrenchcapitalh
AlthoughMikeworked______,hecould______supporthisfamily.
Ican’tsupportapolicy______Ihaveneverapproved.
Parentshavetodomuchlessfortheirchildrenthantheyusedtodo,andhomehasbecomemuchlessofaworkshop.Clothescanb
Parentshavetodomuchlessfortheirchildrenthantheyusedtodo,andhomehasbecomemuchlessofaworkshop.Clothescanb
Parentshavetodomuchlessfortheirchildrenthantheyusedtodo,andhomehasbecomemuchlessofaworkshop.Clothescanb
随机试题
甲、乙签订买卖合同,甲向乙交付100台空调,但当甲向乙交付时,乙以空调不好卖为由,拒绝受领,并请求甲返还货款。则()。
慢性荨麻疹治疗应
患者,男,45岁。消渴病史2年,症见头晕耳呜、腰膝酸软、骨蒸潮热、盗汗遗精。医师以六味地黄丸为治。2年后,患者再来就诊。症见眩晕耳呜、畏光、迎风流泪、视物昏花。宜选用的中成药是
成人不自在郭英德《西游记》记录了孙悟空从出生、成长、奋斗,直到成为“斗战圣佛”的曲折过程,揭示了一个深刻的人生哲理:成人不自在。孙悟空的出生,和普通人大不一样,他
Themostpowerfulfalse-newsweaponinhistoryisaroundthecomer.Iftechnologycontinuesitscurrentadvance,wemaysoonfac
NoteveryPresidentisaleader,buteverytimeweelectaPresidentwehopeforone,especiallyintimesofdoubtandcrisis.I
A、Right.B、Wrong.C、Doesn’tSay.A
To;Roberts.hifi.co.ukFrom;Dave@electricalsupplies.comWearesorrythatourcomputerorderingsystembroke【16】______la
PeoplesofBritainIntroductionThestoryofearlyBritainhastraditionallybeentoldintermsofwavesofinvadersdisplac
Alandfreefromdestruction,pluswealth,naturalresources,andlaborsupply--allthesewereimportant【C1】______inhelpingEng
最新回复
(
0
)