首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Natural Medicines Since earliest days, humans have used some kinds of medicines. We know this because humans have survived.
Natural Medicines Since earliest days, humans have used some kinds of medicines. We know this because humans have survived.
admin
2016-07-17
60
问题
Natural Medicines
Since earliest days, humans have used some kinds of medicines. We know this because humans have survived. Ancient treatments for injury and disease were successful enough to keep humans from dying out completely.
They were successful long before the time of modern medicine. Before the time of doctors with white coats and shiny(发亮的)instruments. Before the time of big hospitals with strange and wonderful equipment.
Many parts of the world still do not have university-educated doctors. Nor do they have expensive hospitals. Yet injuries are treated. And diseases are often cured. How? By ancient methods. By medicines that might seem mysterious, even magical(有魔力的). Traditional medicines are neither mysterious nor magical, however.
Through the centuries, tribal(部落的)medicine men experimented with plants. They found many useful chemicals in the plants. And scientists believe many of these traditional medicines may provide the cure for some of today’s most serious diseases.
Experts say almost 80% of the people in the world use plants for health care. These natural medicines are used not just because people have no other form of treatment. They are used because people trust them. In developed areas, few people think about the source of the medicines they buy in a store. Yet many widely-used medicines are from ancient sources, especially plants. Some experts say more than 25% of modern medicines come, in one way or another, from nature.
Scientists have long known that nature is really a chemical factory. All living things contain chemicals that help them survive. So scientists’ interest in traditional medicine is not new. But it has become an urgent concern. This is because the earth’s supply of natural medicines may be dropping rapidly.
It is believed by scientists that traditional medicines______.
选项
A、can cure all kinds of diseases
B、may cure some of today’s most serious diseases
C、are no longer useful for modern men
D、are too cheap to be useful
答案
B
解析
第四段最后一句提供了本问题的答案,两处除了句子结构不同以外,文字完全相同。其他三个选项的内容短文都没有提及,根据常识判断也可以知道它们不是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nkmd777K
本试题收录于:
职称英语卫生类B级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类B级
职称英语
相关试题推荐
Readthefollowingarticleandchoosethebestwordforeachspace.Forquestions26-45,markoneletterA,B,CorDonyou
Usingtheinformationinthetext,completeeachsentence14-18withanexpressionfromthelistbelow.Foreachsentence(14
Readthefollowingpassageandanswerquestions9-18.1.TheAmericanbabyboomafterthewarmadeunconvincingadvicetothepo
Youwillhearfivepeoplegivingtheiropinionsonchanginginlife.Forquestions9-13,choosefromthelistA~Fwhateach
Lookatthetenstatementsforthispart.YouwillhearabriefintroductiontoCharltonHeston,afamousAmericanactor.
Lookatthequestionsforthispart.Youwillhearapassageabout"ChangesintheRankingsofBritishUniversities".F
Onatrain,youoverhearawomanphoningheroffice.Whyhasshephoned?
Antonioonlylostthe100-metreracebecausehefell.notIfAntoniohad____________________wonthe100-metrerace.
Policeofficersworkingonthemurderhavequestionedhundredsoffamilies.
Faces,likefingerprints,areunique.Didyoueverwonderhowitispossibleforustorecognizepeople?Evenaskilledwriterp
随机试题
早期阅读活动的主要类型:_______、有计划的早期阅读活动。
美国学者艾布拉姆斯认为义学活动应包括_______、_______、_______和_______四个要素。
______evidencethatlanguage-acquiringabilitymustbestimulated.
A.倾向于破坏邻近组织B.倾向于血道转移C.倾向于淋巴道转移D.切除后易复发鼻咽鳞状细胞癌
人畜共患传染病的特点是
背景A施工单位总承包某机电安装单项工程,该工程包含3个单位工程,其中单位工程泵房分包给B专业施工公司。进人工程后期,两个单位工程已经办理中间交接手续,其中A施工单位承包的1个单位工程中,有一台能量回收系统的燃气轮机组,因受介质限制而不能进行单机试
甲公司对投资性房地产采用成本模式进行后续计量,2013年7月1日开始对一项投资性房地产进行改良,改良后将继续用于经营出租。该投资性房地产原价为500万元,采用直线法计提折旧,使用寿命为20年,预计净残值为零,已使用4年。改良期间共发生改良支出100万元,均
河南自然景观的类型包括()。
某海港货场不断有外洋轮船卸下货来,又不断用汽车将货物运走。如果用9辆车,12小时可以清场;如果用8辆车,16小时也可以清场。该货场开始只用3辆车,10小时后增加了若干辆车,再过4小时就已清场,那么后来增加的车数应是多少辆?
Advancingagemeanslosingyourhair,yourwaistlineandyourmemory,right?DanaDenisisjust40yearsold,but(21)______
最新回复
(
0
)