首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The buyer has the right to reprint it. B、The buyer is allowed to change it. C、The artist continues to hold the copyright for i
A、The buyer has the right to reprint it. B、The buyer is allowed to change it. C、The artist continues to hold the copyright for i
admin
2018-02-13
65
问题
Today we are going to talk about copyright works of art. A copyright is a proof of authorship. It protects artists a-gainst someone else using their work without their permission. It’s important to remember that United States Copyright Law protects artistic expressions such as paintings, but does not protect any ideas, concept, procedure or technique. In all the United States Copyright Law, Artists needed to take several steps to obtain copyright protection. The law as changed in 1978 and again 1989. For artists the current law means everything they create is automatically and immediately copyrighted. They don’t have to file any documents and under the protection of the Copyright Law, any recreations of their original work such as prints are also covered by the artists copyright. Further more, any changes artists made to their original works are covered. The Law also makes it clear that when someone buys the work of art, they are not allowed to destroy or change that work of art. Artists keep the copyright even after selling the work of art. The purchaser may buy the physical work, but the right to make prints or copies is still the artists’ and buyers does not automatically have any right to make and sell prints or copies of work. Although works are automatically copyrighted, artists are encouraged to register their work with United States Copyright Office. Registering art provides additional legal protection and also gives the people around the world the ability to approach the honors about licensing and purchasing right.
Now listen to the following recording and answer questions 19 to 22.
19. What is the talk mainly about?
20. When does the Artist Copyright start?
21. What does the United States Copyright Law state about a work of art that is sold?
22. What does the professor say about the United States Copyright Law?
选项
A、The buyer has the right to reprint it.
B、The buyer is allowed to change it.
C、The artist continues to hold the copyright for it.
D、The artist must report the sale to the United States Copyright Office.
答案
C
解析
细节题。根据The Law also makes it clear that when someone buys the work of art,they are not allowed to destroy or change that work of art.Artists keep the copyright even after selling the work of art.可知买家无权改变作品,无权毁坏作品,原作家在卖掉作品时候继续有著作权。因此,正确答案是C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nmT7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Asforsalaryandinterest,whichismoreimportantinjob-hunting?Differentpeoplehavedifferentanswers.Writeacomposition
A、Sharon.B、Susan.C、Sherry.D、Ben.A细节题。男士猜了四次猜对了女士的名字,即Sharon。
A、Theystayawakealldaylonginsummer.B、Theywork24hourseverydayinsummer.C、Theyspend12hourssleepingeverydayin
A、GeologistshadaprettygoodideaoftheGrandCanyon.B、UnitedStateswasformed150millionyearsago.C、UnitedStateswasf
A、Small.B、Changing.C、Remote.D、Unbearable.A原文提到,由于居住空间紧张,大多数人住在宿舍式房间里。tightlivingspaces表明居住空间比较拥挤,故A为答案。原文提到较远的营地使用分开的帐篷,所以
A、Allofthemarebigbutcheap.B、TheyareavailableontheInternet.C、Wecanbuythemfromastore.D、Ittakeshourstodownl
SomeSuggestionsforPessimists[A]Obesityandsmokingmaybethemostconspicuouscausesofillnessinthiscountry,butphysic
HowtoKeepYourNewYear’sResolutions[A]AbouthalfofallAmericanadultssaytheyareatleastsomewhatlikelytomakeaNew
A、TheInternetthatbringsbuyersandsellerstogether.B、Thefounderswithasuccessfulbusinessbackground.C、Thesoundmanage
A、Best-sellingFemaleArtist.B、QueenofPop.C、MTVVideoMusicAwards.D、TheStarofHollywood.C
随机试题
A.保湿剂B.油脂性基质C.水溶性基质D.抗氧剂E.防腐剂栓剂中的对羟基苯甲酸酯类是用作()。
做器械推举练习,膝关节伸时,髋关节的运动是()。
根据资本不同部分在剩余价值生产中的不同作用,可以把全部资本划分为()
治疗阴虚血燥型闭经,应首选的方剂是()
A、乳剂破裂B、乳剂絮凝C、乳剂分层D、乳剂转相E、乳剂酸败乳化剂类型改变导致
某公司拥有一栋旧写字楼,《房屋所有权证》记载的建筑面积为460m2。因年久失修,经房屋鉴定部门鉴定为危房,由上级总公司批准改建,建筑面积可增至600m2,该公司认为建600m2的写字楼经济上不合算,擅自建成建筑面积1000m2的写字楼。现该公司欲以该新建写
采用工程项目总承包模式的建设工程项目,发包人可将()等一系列工作全部发包给一家承包单位。
近年来的舌尖安全问题不得不让人们反思,究其原因有多方面:企业大打“价格战”,为降低成本非法使用劣质、有毒原料,为求利润丧失道德良心,而违法成本过低使企业以身试法;法律不健全,监管不到位,各监管部门职能交叠,监管边界模糊,易出现监管盲区;消费者维权意识薄弱,
EnvironmenthastakenratherabackseatpoliticallysincetheEarthsummitinRiodeJaneironearlyfiveyearsago.【C1】______t
Todayinmind-bendinglycoolstuffthatnanoparticles(纳米粒子)cando:AteamofresearchersatRiceUniversityinTexashasdemonst
最新回复
(
0
)