首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The producers of instant (立即的)coffee found their product strongly resisted (抵制) in the market places although their product has
The producers of instant (立即的)coffee found their product strongly resisted (抵制) in the market places although their product has
admin
2009-03-15
45
问题
The producers of instant (立即的)coffee found their product strongly resisted (抵制) in the market places although their product has many advantages. Furthermore, the cost of the advertising of instant coffee was far higher than that of regular coffee. Efforts were made to find the cause of the consumers’ seemingly unreasonable resistance to the product. The reason given by most people was dislike for the taste. The producer thought that there might be deeper reasons. This was proved by one of motivation(动机) research’s classic studies, one often used in the trade.
Mason Haire, of the University of California, constructed two shopping lists that were the same except for one item. There were six items common to both lists: hamburger, carrots, bread, baking powder, canned peaches(桃子) , and potatoes ,with the brands or amounts specified D. The seventh item, in fifth place on both lists, read "one pound Maxwell House coffee" on the list and" Nescafe’ instant coffee" on the other. One list was given to each other in a group of fifty women, and the other list to those in the other group of the same size: The women were asked to study their list and then to describe, as far as they could, the kind of woman ( "personality and character" ) who would draw up that shopping list. Nearly half of those who had received the list including instant coffee described a housewife who was lazy and a poor planner. On the other hand, only one woman in the other group described the housewife, who had included regular coffee on her list, as lazy; only six of that group suggested that she was probably not a good wife. No one in the other group drew such a conclusion a- bout the housewife who intended to buy regular coffee.
选项
A、people should buy regular coffee
B、regular coffee is superior to instant coffee
C、instant coffee should have a good market because of its obvious advantages
D、the advertising cost for regular coffee is very great
答案
C
解析
由文章第一段第一句可知,速溶咖啡的生产者发现尽管他们的产品优势明显,但是还是受到市场的强烈抵制。即在速溶咖啡的生产者看来,由于具备明显的优势,速溶咖啡应当有很好的市场(但其实并不然)。故[C]项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/no8d777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
WhatdoesSallydointhesupermarket?
Whydoesthewomanadvisethemanthesublet?
Walking,ifyoudoitvigorouslyenough,istheoverallbestexerciseforregularphysicalactivity.Itrequiresnoequipment,e
Whatinformationdidthemanhearfromthebroadcast?
ThewholeoftheUnitedStatescheereditslatesthero,AshleySmith,withtheFederalBureauofInvestigationsayingitwaspla
Lucy:Asthemotheroftwogirls,Iwasmovedtotearsbyyourarticle,becauseitechoedsomanyofmyownfeelings.Idon’
Withtheworld’spopulationestimatedtogrowfromsixtoninebillionby2050,researchers,businessesandgovernmentsarealr
假设你是学生会主席,你们要举行一次英语讲座,请根据下面提示,用英语写一份书面通知。1.时间:2004年11月15日,星期六晚7:00—9:002.地点:学生第二食堂3.主讲人:耶鲁大学著名教授约翰先生4.内容:英国英
假定你所在的学校有一座化工厂。化工厂对你们的学习生活产生了很大影响。请根据下面的内容,向某报社编辑写一封信,建议搬离或拆除化工厂。内容:1.我是杭州华山中学的学生王明,有一个化工厂位于我们学校旁。2.化工厂排放有毒气体,造成空
随机试题
与企业净利润计算无关的税金是()。
公文据以生效的关键性环节是审核。
维持人体体温,属于气的哪项功能
呈半球形的药材是呈菱状方形的药材是
【背景资料】某桥梁工程,承担该工程项目的施工单位项目经理部为达到安全文明施工,预防事故的发生,在施工前制订了施工现场安全生产保证计划。施工单位在施工过程中制订了安全措施:(1)模板安装完毕后,经签认后才可浇筑混凝土;(2)制作支架、木拱架时,主要压力杆的
一个组织要想建立良好的内部公共关系,首要的问题是()。
disastrousattacks
Wemaylookattheworldaroundus,butsomehowwemanagenottoseeituntilwhateverwe’vebecomeusedtosuddenlydisappears
A、 B、 C、 C根据“刮风”可知答案为C。
Michaelpromptly______whenhiswifesuggestedanextravaganttriptoSpainthissummer.
最新回复
(
0
)