首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
FLOOR BROKERS, when a commission broker has (56) that he cannot execute personally because of their number or because of the
FLOOR BROKERS, when a commission broker has (56) that he cannot execute personally because of their number or because of the
admin
2012-01-26
60
问题
FLOOR BROKERS, when a commission broker has (56) that he cannot execute personally because of their number or because of the activity of the market, he engages the services of a floor broker. These floor brokers were once referred to as $ 2 brokers, because at one time they charged a fee of $2 per (57) ; today this fee is (58) higher. Commissions are shared on these orders. It is easy to see that smaller commission brokers are especially prone to (59) by an influx of orders. The floor broker, as a freelance operator, provides a (60) function in ensuring that the exchange’s business is conducted rapidly and efficiently.
选项
A、outstanding
B、important
C、significant
D、vital
答案
D
解析
本题中四个选项中的四个词均可以表示“重要的,显著的”,但是从上下文可以看出,作者在这里想要说明的是the floor broker具有至关重要的功能,vital更进一步表达了“生死攸关的,重大的,至关重要的,所必需的”的意思。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/noid777K
本试题收录于:
FECT综合(现代金融业务)题库金融英语(FECT)分类
0
FECT综合(现代金融业务)
金融英语(FECT)
相关试题推荐
[A]cheek[B]dollar[C]menu[D]station[E]market[F]library[G]hospitalPeopleuseitinsteadofmoneytopay.
[A]cheek[B]dollar[C]menu[D]station[E]market[F]library[G]hospitalPeoplebuyandsellthingsthere.
[A]camera[B]television[C]watch[D]umbrella[E]breakfast[F]dictionary[G]newspaperPeoplewearittogettoknowthetime.
Jackarrivedattherailwaystationat4o’clockintheafternoon.Itwas4o’clockintheafternoon______Jackarrivedatthera
YOURBUILDINGSERVICE√Wehelppeopleinthispartofthecityby:*checkingallplans(方案)beforepeoplebuildnewhousesorma
Abridgingloanisaloanagreementunderwhichfinanceisrequiredinconnectionwiththesaleofoneassetandthepurchaseof
Moneyislimitedtobanknotesandcoinsincirculation.
1982年1月,ABC有限公司租给Chan一处房子,租期3年,月租金20000美元。1982年8月,Chan因失业想迁出。ABC有限公司口头同意将租金减半。1983年1月,Chan接到公司要求其支付跟从前一样多的租金的邮件。在合同终止前,Chan
Indocumentarycollection,theexporterspresentthedocumentsto______afterthegoodshavebeenshipped.
Seethefollowingdiagram:Ifinterestratesriseby5%,sayfrom10%to15%,bankprofits(measuredusinggapanalysis)will__
随机试题
混合血栓可见于
关于建设工程招标方式的有关表述,正确的有()。
下列矿业工程项目的风险因素中,属于技术风险的有()。
不属于间接防护的是()。
涨跌幅价格的计算公式为()。
俗称“金不换”的名贵药材是()。
课堂交往的性质是()
教育是一种培养人的社会活动,产生于人类的生产活动,是传承社会文化、传递生产经验和生活经验的基本途径。培养人的活动是教育的质的规定性。20世纪实用主义教育学的代表人物和作品是()。
锡克教
在数据库表上的字段有效性规则是
最新回复
(
0
)