首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
People’ s tastes in recreation differ widely. At a recent festival of pop-music in the Isle of Wight, crowds of teenagers flocke
People’ s tastes in recreation differ widely. At a recent festival of pop-music in the Isle of Wight, crowds of teenagers flocke
admin
2019-02-17
30
问题
People’ s tastes in recreation differ widely. At a recent festival of pop-music in the Isle of Wight, crowds of teenagers flocked to listen to their favorite singers and musicians. They went with single railway tickets and slept in the open, a very risky thing to do in the climate of Britain, even in August. They were packed together like sardines(沙丁鱼)for four days. There were innumerable thieves, a gang of roughs tried several times to break things up, and police were everywhere. At the end of the festival many young fans found themselves broke, with no money left, and they had difficulty in getting back home. Most people would consider these conditions a nightmare of discomfort: the fans appeared to enjoy it all enormously.
Even in the overcrowded United Kingdom there are large tracts of open unspoilt country, where people with more traditional tastes can go for quiet, and for the sense of freedom they derive from contact with nature. In the national parks especially, modern development of housing and industry is strictly controlled. Visitors may walk for miles through landscape of the greatest beauty and wildness, and often of considerable historic or scientific interest. Along the coasts of some of the maritime counties, public pathways have been created: these paths stretch for many miles along cliffs that look out on the Atlantic Ocean or the English Channel. Another path, lying inland, goes along the range of mountains in the north of England. It is called the Pennine Way. Here, the long-distance walker and the nature-lover can find much to enjoy, without feeling disturbed by large numbers of their fellows.
Yet few people make full use of the national parks established for everyone’ s benefit. The commonest thing nowadays is for family groups to motor out to a beautiful spot and park their cars in a lay-by(英国的路旁停车带). A picnic basket is produced, along with a folding table and chairs, a kettle and a portable stove. They then settle down to a picnic in the lay-by beside the car. Apparently their idea of enjoyment is to get into the fresh air and amongst the country sights and sounds without having to walk a yard. They seem almost to like to hear and to smell the traffic.
For the British, it is unsafe to______.
选项
A、go with a single ticket
B、take part in pop-music festival
C、sleep outside a house
D、huddle together in the crush
答案
C
解析
由题干中的“the British”“it is unsafe”可以定位到文中第一段的第三句话。该句提到参加流行音乐节的青少年只有去音乐节的单程车票,而且还要露宿在外,在英国那样的气候条件下,即使是八月份,这也是一件非常危险的事情。由此可以推断,对英国人而言露宿在外是一件很危险的事情。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nv47777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Millionsofteenagersareindangerofputtingtheirhealthatriskbygettinghookedone-cigarettes,expertswarn.Leadinghea
A、Thewomanisnotsatisfiedwiththerecreationsthere.B、Themanthinkshighlyoftherecreationsthere.C、Allkindsofrecrea
Formanypeople,geneticallymodifiedfoodsraiseallkindsofquestions.Particularlyincountrieswithlongagrarian(耕地的)tradi
Formanypeople,geneticallymodifiedfoodsraiseallkindsofquestions.Particularlyincountrieswithlongagrarian(耕地的)tradi
A、ThefourseasonsofNewYorkareverysimilar.B、Thereisasharpdifferenceoftheseasons.C、Eachseasonhasitsbeautifuli
A、Theyareaccustomedtosmoking.B、Theyhavetoomuchstress.C、Theyhavenoeffectivewaystostopit.D、Theyfinditcoolto
A、TourEcuador’sAndesMountainsB、Earnanannualincomeof$2,800.C、Purchaseaplottobuildahomeon.D、Sendtheirchildren
A、Itenableschildrentolivebetter.B、Itgoesdownduringeconomicrecession.C、Itoftenriseshigherthaninflation.D、Ithas
随机试题
公民为完成法人或者非法人单位工作任务所创作的作品是()
行军散主治
对建立正常咬合起重要作用的牙是
含酚羟基的香豆素类化合物具有的性质或反应有()
绿色促销活动包括()等内容。
甲公司向乙公司购买价值50万元的彩电。合同约定,甲公司先预付20万元货款,其余30万元货款在提货后3个月内付清,并由丙公司提供连带保证担保,但未约定保证范同。提货1个月后,甲公司在征得乙公司同意后,将30万元债务转移给欠其30万元货款的丁公司。对此,丙公司
辛亥革命的性质是民族资产阶级的反封建斗争。()
人民警察内务建设的基本方针是从严治警、依法治警。()
两位交警在执勤中叫停车辆,搀扶两位老人过马路。有人认为这体现了爱心执法。对此,你怎么看?
Notmuchpeoplerealizethatappleshavebeencultivatedforover3,000years.
最新回复
(
0
)