首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Today is the anniversary of that afternoon in April a year ago that I first saw the strange and appealing doll in the window of
Today is the anniversary of that afternoon in April a year ago that I first saw the strange and appealing doll in the window of
admin
2015-05-29
50
问题
Today is the anniversary of that afternoon in April a year ago that I first saw the strange and appealing doll in the window of Abe SheftePs toy shop on Third Avenue near Fifteenth Street, just around the corner from my office, where the plate on the door reads: Dr.Samuel Amory.I remember just how it was that day: the first hint of spring floated across the East River, mixing with the soft-coal smoke from the factories and the street smells of the poor neighborhood.
As I turned the corner on my way to work and came to Sheftel’s, I was made once more aware of the poor collection of toys in the dusty window, and I remembered the approaching birthday of a small niece of mine in Cleveland, to whom I was in the habit of sending modest gifts.Therefore, I stopped and examined the window to see if there might be anything suitable, and looked at the confusing collection of unappealing objects-a red toy fire engine, some lead soldiers, cheap baseballs, bottles of ink, pens, yellowed envelopes, and advertisements for soft drinks.And thus it was that my eyes eventually came to rest upon the doll stored away in one corner, a doll with the strangest, most charming expression on her face.I could not wholly make her out, due to the shadows and the film of dust through which I was looking, but I was aware that a tremendous impression had been made upon me as though I had run into a person, as one does sometimes with a stranger, with whose personality one is deeply impressed.
Why did the author go past Sheftel’s ?
选项
A、He was on his way to work.
B、He was looking for a present for his niece.
C、He wanted to buy some envelopes.
D、He liked to look in the shop windows.
答案
A
解析
本题可参照文章的第2段。开始时作者说在上班的路上路过那家玩具店,从中可知作者并非专门去玩具店买东西,只不过是路过而已。因此A项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nvLO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Mostpeoplewouldbe【71】bythehighqualityofmedicine【72】tomostAmericans.Thereisalotofspecialization,agreatdealof【
Mostpeoplewouldbe【71】bythehighqualityofmedicine【72】tomostAmericans.Thereisalotofspecialization,agreatdealof【
ClimaticconditionsaredelicatelyadjustedtothecompositionoftheEarth’satmosphere.Iftherewereachangeintheatmosphe
ClimaticconditionsaredelicatelyadjustedtothecompositionoftheEarth’satmosphere.Iftherewereachangeintheatmosphe
Ifyou______yourinfluence,theymaychangetheirdecision.
Likemanyconceptsinsocialpsychology,aggressionhasmanydefinitions,evenmanyevaluations.(l)Somethinkofaggressionas
Inthecaseofmobilephones,changeiseverything.Recentresearchindicatesthatthemobilephoneischangingnotonlyourcul
Inthesimplestterms,amarketistheplacewheresellermeetsbuyertoexchangeproductsformoney.Traditionalmarketsstill
Despiteeffortstoprovidethemwithalternativessuchastheshelter,womenfrequentlyandrepeatedlyreturnedtoviolentanda
In1997,Moscow,Russia,celebratedthe850thanniversaryofitsfounding.InthemorethaneightcenturiesthatMoscowhasbeen
随机试题
阀门类别代号中“L”代表节流阀。
开放性气胸的紧急处理首先要()
具有利水通淋、退黄作用的药物是具有利水通淋、止泻作用的药物是
用聚酰胺层析分离下列黄酮苷元,以醇-水混合溶剂洗脱,最先洗脱下来的是
下列情形中属于效力待定合同的是()。
在成本分析模式下,一般要考虑企业持有现金的相关成本有()。
之所以说无产阶级革命是迄今为止人类历史上最广泛、最彻底、最深刻的革命()
•Readthearticlebelowaboutabusinesstechniquecalledbenchmarking.•Choosethebestwordorphrasetofilleachgapfrom
会上有人建议任命一个十一人委员会来制定新章程。
MostmenandmorethanhalfofthewomeninNorthAmericawork.Infact,manypeoplewhoarelazyanddon’tworkforalivingar
最新回复
(
0
)