首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Young people who drink or use drugs are mainly influenced by both their parents and peers. Other reasons they take that first dr
Young people who drink or use drugs are mainly influenced by both their parents and peers. Other reasons they take that first dr
admin
2014-02-25
54
问题
Young people who drink or use drugs are mainly influenced by both their parents and peers.
Other reasons they take that first drink are to be rebellious(反抗的), for curiosity or " kicks"(刺激)or to escape an unpleasant environment. And young people drink or use drugs because alcohol(酒精)and drugs are at hand.
After first experimental use, young people continue to drink or use drugs because they believe these substances can relieve boredom, increase energy, decrease anxiety, solve problems, or help them socially. They may simply like the " high" they get in the early and middle stages of substance use. After continued use, they will become physically and psychologically(心理地)addicted(上瘾的).
Now that we have admitted that we have to solve this problem, we must decide how to deal with this challenge. Winning this will take a great effort involving local, state, and national government. It will require the effort of schools, but it cannot be done by school alone. It will also require family and community involvement. Already a great amount of time, energy and expert knowledge has been directed toward dealing with it but the problem continues.
Continued use of alcohol and drugs can______.
选项
A、help people develop physically and psychologically
B、make people feel sick
C、cause people to be in the habit of taking them
D、cause serious diseases
答案
C
解析
此题为细节题。根据第三段的最后一句After…physically and psychologically(心理地)addicted(上瘾的),就可以知道继续喝酒或吸毒的原因是心理和生理双重依赖。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/nxFC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Ahobbycanbealmostanythingapersonlikestodoinhissparetime.Hobbyists【B1】______pets,buildmodelshipsanythingap
Distancelearningisdifferentfromthetraditionalcorrespondencecourseinthat______.Scholarlycircles’attitudetowarddis
Whichofthefollowingisthemainpsychologicalsymptomofsmokerswhoquit?______.Whichofthefollowingstatementsistrue
DoyouwanttosaywhatyouthinkinalettertothePresidentoftheUnitedStates?You’llgetareplyfromhim—writteninink,
AccordingtothepassagewhydidthedoctorsinTaiwandeserveourhighestadmirationinformertimes?______.Whyshouldn’tdo
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredtowritealetterbasedonthefollowinginformation
Whileactingmayruninthefamily,itwasn’tAngelinaJolie’sonlychoicewhenshethoughtaboutherfuturecareer.AlthoughJo
Oneofthemostauthoritativevoicesspeakingtoustodayis,ofcourse,thevoiceoftheadvertisers.Itshoutsatusfromthe
Shelistenedcarefully______shemightdiscoverexactlywhathewanted.
Safetyfirstmaymeanalittlemoretimeandcare,butitmaysaveyoualotoftrouble.
随机试题
Firstitwaspets,thenfish.Nowit’spoultryandpigs.The【C1】________ofanimalsallowedtofeedoninsectsisgrowing.Anew
改革开放时期形成的民族精神和时代精神包括( )。
粮谷食品碾磨过细最易丢失的维生素是
下列有关栓剂的叙述中,错误的是( )。
下列为妊娠禁忌用药的是
核糖体是蛋白质合成的场所,它的化学成分是()
中国证监会的谈话人员,应遵守法律、法规及有关规定,认真履行职责,可以向媒体透露与谈话结果有关的信息。()
小王从甲经销商处购买了一个乙厂生产的热水器,因为质量问题,导致其洗澡时被烫伤。下列说法不正确的是()。
为了把观众从电视夺回来,好莱坞推出了一种新玩艺——立体电影。戴着特殊眼镜的观众像在观看《布瓦那魔鬼》及《蜡屋》这类惊险片那样,发现自己躲在逃跑的火车及魔鬼的后面,感受真实刺激。2010年由著名导演詹姆斯.卡梅隆执导3D电影《阿凡达》更是大获成功,立体影片得
A、Atapublishinghouse.B、Atabookstore.C、Atasupermarket.D、InProfessorJordan’soffice.B男士说,他正在寻找Jordan教授写的市场营销学课本。女士说,恐
最新回复
(
0
)