首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、A delicate art. B、A way of life. C、An exact science. D、A religion. D该题问“根据文章内容,瑜伽不属于以下哪个类别?”原文中说"Yoga is not a religion",所以瑜珈不
A、A delicate art. B、A way of life. C、An exact science. D、A religion. D该题问“根据文章内容,瑜伽不属于以下哪个类别?”原文中说"Yoga is not a religion",所以瑜珈不
admin
2013-06-02
53
问题
Yoga becomes very popular nowadays, but it is important that we get to know a few facts about it. First of all, it is not a religion. Yoga is a way of life and can serve only to improve your present way of life. Yoga is an exact science and a delicate art. Secondly, be as mechanical as possible. Never strain or pull too much. Forcing will cause your body to resist and will actually slow down or even prevent your progress, so go gently. Stretch up to the point where it would start to hurt, then stop immediately. The key is the proper breathing through the nostrils with the mouth shut. Usually it is best to practice alone in a room with fresh air, wearing little or no clothing. Never practice on a full stomach because an empty stomach permits greater flexibility. Exercise will benefit your general health. Yoga cannot add or reduce pounds’ from your figure; only eating less or more food can do that. Always remember that diet affects weight, while exercise affects shape. Neither can do the job of the other.
选项
A、A delicate art.
B、A way of life.
C、An exact science.
D、A religion.
答案
D
解析
该题问“根据文章内容,瑜伽不属于以下哪个类别?”原文中说"Yoga is not a religion",所以瑜珈不能归为宗教。我们可以断定[D]“宗教”是正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/o5B7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Muchtimeandefforthasbeendedicatedtoresearchingthementalhealthbenefitsofflexibleworkenvironments.Butcantheabi
A、Listenattentively.B、Arguewiththem.C、Focusonthedetails.D、Beabsent-minded.B事实细节题。短文末尾指出,当别人讲话时人们倾向于考虑如何进行反驳,而不是关注讲话人在
Scientistshavediscoveredstrandsofgeneticcodelinkedtoshortsight,themostcommoneyedisorderintheworld.Thefinding
A、Itcanbesituatedeverywhere.B、Fewstaffareneededtorunit.C、Itscostisratherlow.D、Itcanoffermanyjobs.B细节推断题。短文
TheOnlyChild;RevealingtheMythsAccordingtotheGuttmacherInstitute,aleadingreproductive-healthresearchorganizati
A、Shehadasharppaininherstomach.B、Shewenttoseeadoctoratlunchtime.C、Shespentherlunchtimestudying.D、Shedidn
TheconclusionofanewstudybysociologistsfromtheUniversityofTorontowon’tcomeasasurprisetoworkingwomen:theyfee
TheconclusionofanewstudybysociologistsfromtheUniversityofTorontowon’tcomeasasurprisetoworkingwomen:theyfee
FlirtWithSuicideThelifeofDavidWoodswasthestuffofanAustralianboy’sdream.Heplayedprofessionalrugbyleaguef
Weweregreatlyrelievedtolearnthat_____________(所有紧急务都已处理完毕).
随机试题
下列关于基准汇率中关键货币的选择标准,表述错误的是()
公司作为法人,不能享有的权利是()。
乐乐玩具厂是张闽举办的个人独资企业,下列属于个人独资企业解散的法定事由的有:()
甲企业(增值税一般纳税人)是《农产品增值税进项税额核定扣除试点实施办法》的试点抵扣单位,2017年8月,该企业外购农产品85吨,直接对外销售70吨。该批农产品购买单价每吨28万元,损耗率6%,则当期允许抵扣的增值税进项税额为()万元。
材料一在启蒙运动中,“人们逐渐相信,当前人类活动的各方面已非过去所能比拟,将来在各个领域注定会出现没有止境的进步”(拉尔夫等《世界文明史》)“由于人类是可以改善的,因此他们认为变革和进步可以逐步改良社会……当时的政治、经济和宗教制度必须进行改革”。(马修斯
小刘打算用五天时间完成一项任务,但是领导派来了新任务,小刘又很快把精力投入到新任务上,这说明小刘的()
甲伪造人民币100万元,后运输至外地出售,获赃款10万元。对甲的行为()。
A:「来月、先生をお呼びして、パーティーをするんですが、どこかいい店を知りませんか」B:「どんな店がいいですか。」A:「静かで、料理がおいしいところがいいんですが。」B:「値段が【C1】________。」A:「ええ、いいです。」B:「大学の近
Maryalwaysgotuptoolate,andnever______enoughtimeforbreakfast.
【B1】【B5】
最新回复
(
0
)