首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
The railroad industry could not have grown as large as it did without steel. The first rails were made of iron. But iron rails w
The railroad industry could not have grown as large as it did without steel. The first rails were made of iron. But iron rails w
admin
2017-03-21
42
问题
The railroad industry could not have grown as large as it did without steel. The first rails were made of iron. But iron rails were not strong enough to support heavy trains running at high speeds. Railroad executives wanted to replace them with steel rails because steel was ten or fifteen times stronger and lasted twenty times longer. Before the 1870’s, however, steel was too expensive to be widely used. It was made by a slow and expensive process of heating, stirring(搅拌) and reheating iron ore.
Then the inventor Henry Bessemer discovered that directing a blast of air at melted iron in a furnace (火炉) would burn out the impurities (杂志) that made the iron brittle (脆弱的) . As the air shot through the furnace, the bubbling metal would erupt in showers of sparks. When the fire cooled, the metal had been changed. The Bessemer converter made possible the mass production of steel. Now three to five tons of iron could be changed into steel in a matter of minutes.
Just when the demand for more and more steel developed, prospectors discovered huge new deposits of iron ore in the Mesabi Range, a 120-long region in Minnesota near Lake Superior.
The Mesabi deposits were so near the surface that they could be mined with steam shovels.
Barges and steamers
carried the iron ore through Lake Superior to depots on the southern shores of Lake Michigan and Lake Erie. With dizzying speed Gary, Indiana, and Toledo, Youngstown, and Cleveland, Ohio, became major steel-manufacturing centers. Pittsburgh was the greatest steel city of all.
Steel was the basic building material of the industrial age. Production skyrocketed from seventy-seven thousand tons in 1870 to over eleven million tons in 1900.
According to the passage, where were large deposits of iron uncovered?
选项
A、In Pittsburgh.
B、In the Mesabi Range.
C、Near Lake Michigan.
D、Near Lake Erie.
答案
B
解析
细节理解题。根据第三段中的“prospectors discovered huge new deposits of iron ore in the Mesabi Range”可知,勘探者在Mesabi Range发现了丰富的铁矿。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oDXC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
______preparationsarenowbeingmadeforthePresident’sofficialvisittothreeforeigncountries.
Theresultswereto______yesterday,butwehaveheardnothing.
Fromchildhoodtooldage,wealluselanguageasameansofbroadeningourknowledgeofourselvesandtheworldaboutus.When
Whenyouwerelookingforareliable,honestautomechanic,howdidyoufindhim?Beforeyouwentintothatrestaurantyourecen
Inorderto______agoodknowledgeofChinese,hewenttostudyinanChineseschool.
Thefactthatsomanypeoplestillsmokeinpublicplaces______thatwemayneedanationwidecampaigntoraiseawarenessofthe
Thesimplestwayofputtinganideadownonpaperistodrawapicture.Thatwas【C1】______menfirstbegantowrite,sixthousand
B:我学的是数学。英语难学吗?
Totheirgreat______,theydidn’tsucceedinthecooperationwithanItaliancompany.
A、Atabookingoffice.B、InaHongKonghotel.C、Onabusystreet.D、Atanairport.D
随机试题
怕高温的植物、在夏季气温超过:等度时,有些植物叶片会发黄,甚至枯死。
A.乳糖B.果糖C.水苏糖D.麦芽糖E.海藻糖大豆低聚糖是
女,21岁。因工作紧张,近1个月来自感压力重重,不能胜任工作,觉得自己一无是处,连累了父母,也对不起老师的培养,寝食难安,精力疲乏。在家欲开煤气自杀,被送入医院。入院当天又乘人不备打碎玻璃,用碎玻璃割腕自杀,后经抢救脱险,患者既往有青光眼史。该患者首选
下列期刊是双月刊的有
风湿性瓣膜病的诊断主要依靠造影检查。()
经济发展的前提、基础和核心是( )。
决定一个国家汇率制度的主要因素包括()。
“杜鲁门主义”主张要以“遏制共产主义”作为国家政治意识形态和对外政策的指导思想,“杜鲁门主义”的提出标志着()的正式开始。
下列选项中,关于RPR的说法不正确的是()。
最近、若い人たちの間で、古い時計に関心をもつ人が増えてきているらしい。時計、といっても腕時計である。気取った若者はリストウオッチ(外来语:WristWatch)などと言う。まずはともあれロレックス(汉语意思:劳力士.手表品牌)、という風潮も今なお健在のよ
最新回复
(
0
)