首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Those who welcomed the railway saw it as more than a rapid and comfortable means of passing. They actually saw it as a factor in
Those who welcomed the railway saw it as more than a rapid and comfortable means of passing. They actually saw it as a factor in
admin
2010-06-30
47
问题
Those who welcomed the railway saw it as more than a rapid and comfortable means of passing. They actually saw it as a factor in world peace. They did not foresee that the railway would be just one more means for the rapid movement of aggressive armies. None of them foresaw that the more we are together—the more chances there are of war. Any boy or girl who is one of a large family knows that,
Whenever any new invention is put forward, those for it and those against it can always find medical men to approve or condemn. The anti-railway group produced doctors who said that tunnels would be most dangerous to public health: they would produce colds, catarrhs (粘膜炎) and consumptions. The deafening noise and the glare of the engine fire, would have a bad effect on the nerves. Further, being moved through the air at a high speed would do grave injury to delicate lungs. To those with high blood pressure, the, movement of the train might produce apoplexy. The sudden plunging of a train into the darkness of a tunnel, and the equally sudden rush into full daylight, would cause great damage to eyesight. But the pro-railway group was of course able to produce equally famous medical men to say just the opposite. They said that the speed and swing: of the train would equalize the circulation, promote digestion, tranquilize the nerves, and ensure good sleep.
The actual rolling-stock was anything but comfortable. If it was a test of endurance to sit for four hours outside a coach in rain, or inside in dirty air, the railway offered little more in the way of comfort. Certainly the first-class carriages had cushioned seats; but the second-class had only narrow bare boards, while the third-class had nothing at all; no seats and no roof; they were just open trucks. So that third-class passengers gained nothing from the few mode except speed In the matter of comfort, indeed they lost; they did, on the coaches, have a seat, but now they had to stand all the way, which gave opportunities to the comic press. This kind of thing: "A man was seen yesterday buying a third-class ticket for the new London and Birmingham Railway. The state of his mind is being enquired into."
A writer in the early days of railways wrote feelingly of both second-and-third-class carriages. He made the suggestion that the directors of the railways must have sent all over the world to find the hardest possible wood. Of the open third-class trucks he said that they had the peculiar property of meeting the rain from whatever quarter it came. He described them as horizontal shower-baths, from whose searching power there was no escape.
What is the tone of this passage?
选项
A、Humorous.
B、Satirical.
C、Exaggerated.
D、Practical.
答案
B
解析
作者在第二段列举了火车种种的不好之处,尤其是通过最后一段,作家对火车进行描述的例子更可以确定作者的语气是具有讽刺意味的,因此,正确答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oNJd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Agingbabyboomersaredeterminedtofighttheagingprocess.Theyspendmillionsofdollarsayearon【C1】______theyperceiveas
Miserabilists’fearofchange:idealists’hopeforabetterworld:anall-purposeadultnostalgiaforlostyouth:allthesethin
Payandproductivity,itisgenerallyassumed,shouldberelated.Buttherelationshipseemstoweaken【C1】______peoplegetolder
Payandproductivity,itisgenerallyassumed,shouldberelated.Buttherelationshipseemstoweaken【C1】______peoplegetolder
Payandproductivity,itisgenerallyassumed,shouldberelated.Buttherelationshipseemstoweaken【C1】______peoplegetolder
Payandproductivity,itisgenerallyassumed,shouldberelated.Buttherelationshipseemstoweaken【C1】______peoplegetolder
YouwillhearaninterviewwithStevenCasey,onhumanfactorsindesign.Asyoulisten,answerthequestionsorcompletetheno
Throughouthistorytherehavebeenmanyunusualtaxesleviedonsuchthingsashats,Beds,Baths,marriages,andfunerals.Aton
In1971therewereabout3,700millionpeopleintheworld.Ifthepopulationwere【C1】______evenlyovertheearth’ssurfacet
随机试题
Theprocessofacquiringself-disciplinefortheJapanesebeginsinchildhood.Indeed,onemaysayitbeginsatbirth—howearly
患者,男,12岁,4个第一磨牙远中关系,前牙Ⅲ度深覆,Ⅱ度深覆盖,下切牙咬在上牙腭侧龈组织,上前牙有散在间隙,上颌A区侧切牙舌向错位,下颌闭合道接近正中合时后退。面中1/3轻度前突,面下1/3较短。对此患者的矫治设计最可行的是
A.常色B.善色C.客色D.恶色E.五色
在单因素方差分析中,以下正确的一项是
下列事项属于董事会职权的有:()。
建立账套。建立账套:(118)福州长兴实业有限公司,工业企业,新企业会计制度科目。账套启用日期:2013年3月,期初余额全部为0。操作人员:胡一,编制收、付、转记账凭证的录入、修改会计科目;出纳,刘红;李明,审核;王
下列选项中,不应缴纳增值税的是()。
游客提出想参观附近某未开放地区的古迹时,导游人员应该()。
2002年1—6月份全国公路建设完成投资是多少亿元?2003年第三季度比前两个季度的公路建设完成投资相差()亿元。
PASSAGEONEWhatwasSt.Petersburgcalledin1935?
最新回复
(
0
)