首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Advertising informs consumers about new products available on the market. It gives us information about everything from toothpas
Advertising informs consumers about new products available on the market. It gives us information about everything from toothpas
admin
2013-02-05
55
问题
Advertising informs consumers about new products available on the market. It gives us information about everything from toothpaste to computers and cars. But the "information" it provides is actually very often "misinformation". It tells us the products’ benefits but hides their disadvantages. Advertising not only leads us to buy things that we don’t need and can’t afford, but it also confuses our sense of reality.
Advertisers use many methods to get us to buy their products. One of their most successful methods is to make us feel dissatisfied with ourselves and our imperfect lives. Advertisements show ns who we aren’t and what we don’t have. Advertisements make us. afraid that people won’ t like us if we don’ t use the advertised products.
If fear is the negative(消极的)motive for buying a product, then wanting a good serf-image is the positive reason for choosing it. Each of us has a mental picture of the kind of person we would like to be. Advertises get psychologists to study the way consumers think and their reasons for choosing one brand instead of another. These experts tell advertisers about the motives of fear and self-image. They also inform them about recent studies with colors and words.
Many people believe that advertising does not affect them. They know that there is freedom to choose. Unfortunately, they probably don’t realize the powerful effect of advertising. They may not understand advertisers spend billions of dollars each year on aggressive(过分的)competition for our money, and they are extremely successful.
选项
A、To introduce people the feature of the goods.
B、To have people buy new products on the market.
C、To make people know how to use the products.
D、To tell people how to save money while buying goods.
答案
B
解析
本题为主旨题。整篇文章从头至尾介绍的就是广告的意义与功能以使消费者购买产品,故答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oOlK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
WhenthewriterfirstwenttotheRedCrossclinicinBeijingtodonatehisbloodhewassurprised______.Thepurposeofthew
Whathaveyoutodobeforeyougettothedeparturegate?Youhavetopay______.Whatisthekeypointoftravelingbyplane?
Thispassagemainlydiscusses______.WhichofthefollowingisTRUEaccordingtothepassage?
PLRAirConditioningCenter27WestStreetPlainesCityLAAmerica50705March6,2004Ms.LiChunhua,PresidentNewEraEnginee
A、137meters.B、230meters.C、173meters.D、213meters.B本题为细节判断题。当男士问起边长多少时,女士答道:“They’re230meters.”故正确为B。
YorkHouseLawtonStreet,Liverpool,England
Whattheauthordiscussedintheprevioussectionismostprobablyabout______.WhenanItaliantalkstoanArabianoninfor
A、Theybothlikedit.B、Neitherlikedit.C、Themotherdidn’tlikeit,butthefatherdid.D、Themotherdidn’tlikeitbecausei
A、Marywillcomehomeafterclass.B、Maryisgoingtoattendtheclassmeetingat10:00.C、Theclassmeetingwillbeoverat10
FormorethanfivethousandyearsChinesedoctorshaveusedneedlestofightillness.Thiskindofmedicineiscalledacupunctur
随机试题
经过报纸核查部门审核并公开发布的在一定时期内某一报纸的销售份数,被称为【】
如果相对人违抗海关监督管理或妨碍海关行使职能权,将受到相应的制裁,这是海关权力的()
电子现金
米开朗基罗的《创世纪》是()。
患者男性,58岁。患者半年前登山时出现心前区疼痛,为压迫样,持续1~2分钟并向左肩、左背放射,停止活动自行缓解。以后每当劳累和工作紧张均可诱发,含硝酸甘油可缓解。一月前心前区疼痛发作频繁并加重,发作时间较前延长,轻微活动就可诱发,含硝酸甘油效果欠佳。发现高
风痰的特征是
背景材料:某高速公路第五施工合同段地处城郊,主要工程为路基填筑施工。其中K48+010~K48+328段原为路基土方填筑,因当地经济发展和交通规划需要,经各方协商,决定将该段路基填筑变更为(5×20+3×36+5×20)m预应力钢筋混凝土箱梁桥,
根据企业破产法律制度的规定,在第一次债权人会议召开之前,管理人的下列行为中,应当经人民法院许可的有()。
家蚕细胞具有高效表达外源基因的能力。将人干扰素基因导入家蚕细胞并大规模培养,可以提取干扰素用于制药。问题:进行转基因操作前,需用__________酶处理幼蚕组织,以便获得单个细胞。
根据马斯洛的需要层次理论,下列选项属于缺失性需要的是()。
最新回复
(
0
)