首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
财经
Looking back on my childhood, I am convinced that naturalists are born and not made. Although we were brought up in the same way
Looking back on my childhood, I am convinced that naturalists are born and not made. Although we were brought up in the same way
admin
2015-01-08
62
问题
Looking back on my childhood, I am convinced that naturalists are born and not made. Although we were brought up in the same way, my brothers and sisters soon abandoned their pressed flowers and insects. Unlike them, I had no ear for music and languages. I was not an early reader and I could not do mental arithmetic.
Before World War I we spent our summer holidays in Hungary. I have only the dim memory of the house we lived in, of my room and my toys. Nor do I recall clearly the large family of grandparents, aunts, uncles and cousins who gathered next door. But I do have a crystal-clear memory of dogs, the farm animals, the local birds and above all, the insects.
I am a naturalist, not a scientist. I have a strong love of the natural world, and my enthusiasm has led me into varied investigations. I love discussing my favorite topics and enjoy burning the midnight oil, reading about other people’s observations and discoveries. Then something happens that brings these observations together in my conscious mind. Suddenly you fancy you see the answer to the riddle, because it all seems to fit together. This has resulted in my publishing 300 papers and books, which some might honor with the title of scientific research.
But curiosity, a keen eye, a good memory and enjoyment of the animal and plant world do not make a scientist; one of the outstanding and essential qualities required is self-discipline, a quality I lack. A scientist can be made. A naturalist is born. If you can combine the two, you get the best of both worlds.
The first paragraph tells us that the author______.
选项
A、lost his hearing when he was a child
B、didn’t like his brothers and sisters
C、was born to a naturalist’s family
D、was interested in flowers and insects in his childhood
答案
D
解析
由第一段可知,童年的作者对花和昆虫感兴趣。作者在第一段提到“Although we were brought up in the same way,my brothers and sisters soon abandoned their pressed flowers and insects.”。此句暗示作者自己坚持了下来,故D项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oPgc777K
本试题收录于:
英语题库银行系统招聘考试分类
0
英语
银行系统招聘考试
相关试题推荐
Scienceisadominantthemeinourculture.Sinceittouchesalmosteverytacetofourlife.educatedpeopleneedatleastsomeac
People__________thenewTVplay.
WhaIyousaidsounded______butinfactitwasuntrue.
ThepositionofchildreninAmericanfamilyandsocietyisnolongerwhatisusedtobe.The【B1】_________familyincolonialNorth
ThepositionofchildreninAmericanfamilyandsocietyisnolongerwhatisusedtobe.The【B1】_________familyincolonialNorth
Lookingbackonmychildhood,Iamconvincedthatnaturalistsarebornandnotmade.Althoughwewerebroughtupinthesameway
—I’llbeawayonabusinesstrip.Wouldyoumindlookingaftermycat?—Notatall.______.
-----Whatwasthepartylike?------Wonderful.It’syears______Ienjoyedmyselfsomuch.
Theappletreeshavelotsofbigapples____them.Andsomebirdsaresinging____thetrees.
随机试题
患者,女,33岁。近1月来时有上腹部饱胀不适感,进食后尤为明显,前来就诊。为明确诊断,该患者应进行的检查是
影响人体能量代谢的主要因素有()
感受器的适应现象表现在持续刺激条件下()
关于三角肌的描述,错误的是
关于乳腺摄影的叙述,错误的是
阿托品的药理作用不包括
抗震设计时,控制多层砌体房屋最大高宽比的主要目的是:
分析我国巨额外贸顺差产生的主要原因及其影响。
辩证法发展过程中经历的三种历史形态是()
A、Hisskillofmakingagoodresume.B、Hisattitudetohiscolleagues.C、Hisexpectingsalaryofthejob.D、Hisperformanceint
最新回复
(
0
)