首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Empire State Building Ever since it was built, the Empire State Building has captured the attention of young and old al
The Empire State Building Ever since it was built, the Empire State Building has captured the attention of young and old al
admin
2013-05-11
89
问题
The Empire State Building
Ever since it was built, the Empire State Building has captured the attention of young and old alike: every year, millions of tourists flock to the Empire State Building to get a glimpse from its 86th and 102nd floor observatories; the image of the Empire State Building has appeared in hundreds of ads and movies, not to mention the countless toys, models, postcards, ashtrays, thimbles, etc. that bear the image.
Yet, why does the Empire State Building appeal to so many? When the Empire State Building opened on May 1, 1931, it was the tallest building in the world -- standing at 1,250 feet tall. This building not only became an icon of New York City, it became a symbol of twentieth century man’s attempts to achieve the impossible.
When the Eiffel Tower (984 feet) was built in 1889 in Paris it, in a way, taunted American architects to build something taller. By the early twentieth century, a skyscraper race was on. By 1909 the Metropolitan Life Tower rose 700 feet (50 stories), quickly followed by the Woolworth Building in 1913 at 792 feet (57 stories), and soon surpassed by the Bank of Manhattan Building in 1929 at 927 feet (71 stories).
When John Jacob Raskob (previously a vice president of General Motors) decided to join in the skyscraper race, Walter Chrysler (founder of the Chrysler Corporation) was constructing a monumental building, the height of which he was keeping secret until the building’s completion. Not knowing exactly what height he had to beat, Raskob started construction on his own building.
In 1929, Raskob and his partners bought a parcel of property at 34th Street and Fifth Avenue for their new skyscraper. Raskob was able to purchase the site for approximately $16 million.
After deciding on and obtaining a site for the skyscraper, Raskob needed a plan. Raskob hired Shreve, Lamb & Harmon to be the architects for his new building. The logic of the plan is very simple. A certain amount of space in the center, arranged as compactly as possible, contains the vertical circulation, mail chutes, toilets, shafts and corridors. Surrounding this is a perimeter of office space 28 feet deep.
The race was getting very competitive. With the thought of wanting to make the Empire State Building higher, Raskob himself came up with the solution. After examining a scale model of the proposed building, Raskob said, "It needs a hat!" Looking toward the future, Raskob decided that the "hat" would be used as a docking station for dirigibles. The new design for the Empire State Building, including the dirigible mooring mast, would make the building 1,250 tall (the Chrysler Building was completed at 1,046 feet with 77 stories).
What is NOT true of the Empire State Building, according to the passage?
选项
A、It has become the image of New York City.
B、It has several floor conservatories for tourists.
C、It has attracted many tourists, old and young.
D、It has appeared in many advertisements.
答案
B
解析
根据提问,原文的第一段里只提到了有两个观光楼层。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oQQK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Thefirstwaywecanapproachlanguageisasaphenomenonoftheindividualperson.Itisconcerned【C1】______describingandexpl
Mostchildrenwithhealthyappetitesarereadytoeatalmostanythingthatisofferedthemandachildrarelydislikesfood【C1】_
Theservicesofthenewpartnershipareprovidedmainlyto______.
Whichofthefollowingisacompound-complexsentence?
TheEuropeanCommissionsaidonThursdayitwouldtoughentheregulationofmedicaldevicesasaresultofconcernsraisedbybr
Thisdisease______itselfinyellownessoftheSkinandeyes.
Thereisonly,______,randommonitoringofgasemissionbythepollutioncontrolagency.
Thatintelligencetestsactuallygiveameasurementoftheintelligenceofindividuals______questionedbysomefamouspsychologi
Theyovercameallthedifficultiesandcompletedtheprojecttwomonthsaheadoftime,______issomethingwehadnotexpected.
WhatwasthereactionofthosetwobodiesfinedbytheInformationCommissioner?
随机试题
男性,30岁,左膝关节肿胀、疼痛,伴低热、盗汗、纳差3个月。查体:消瘦、贫血面容,体温37℃,血沉50mm/h,左膝关节梭形肿胀,浮髌试验阳性。X线片示关节间隙增宽,骨质疏松,未见骨质破坏。
患儿,男,4个月,因咳嗽、咳痰2d,气急伴发绀2h入院。体检:体温38.7℃、呼吸80次/分,两肺均有细湿啰音,心率180次/分,心音低钝,肝肋下4cm。给予患儿下列何种体位()
A.二甲双胍B.甲苯磺丁脲C.胰岛素皮下注射D.磺酰脲类药物口服E.胰岛素注射
甲状旁腺功能亢进骨病的特征性影像学表现是
A.清热利湿B.解表化湿C.温脾化湿D.运脾燥湿E.利水渗湿胎黄寒湿阻滞证的治法是
疏散肝经风热,明目退翳首选清肝胆经邪热,兼可燥湿首选
张军与赵妹于1998年8月结婚,2001年5月二人因感情不和协议离婚。下列各项属于夫妻共同财产的有:()
关于宋词,下列说法不正确的是()。
利用fseek函数可实现的操作是()。
若变量已正确定义为int型,要通过语句scanf("%d,%d,%d",&a,&b,&c);给a赋值1、给b赋值2、给c赋值3,以下输入形式中错误的是(注:□代表一个空格符)()。
最新回复
(
0
)