首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Anchor’s Care at home services offer a full range of personal care assistance as well as help with domestic tasks to support you
Anchor’s Care at home services offer a full range of personal care assistance as well as help with domestic tasks to support you
admin
2014-07-10
49
问题
Anchor’s Care at home services offer a full range of personal care assistance as well as help with domestic tasks to support you with the activities of everyday life.
We ensure that you retain your independence and quality of life, helping you to stay in your own home for as long as it suits you. Whether you need a little help around the house or more extensive home care, we are here to help with individually-tailored support.
We have been providing home care for over 20 years and therefore know how important it is to feel completely comfortable with any care worker that comes into your home. And we understand that looking for a care worker can often be a source of real anxiety and concern.
We select our care workers for their skill, reliability, and professionalism, and ensure they are trained to deliver a first class service. Once placed, our care workers are regularly assessed to ensure that they continue to constantly deliver high quality care.
What kind of home services are offered by Anchor’s Care? A full range of ____ and help with domestic tasks.
选项
答案
personal care assistance
解析
由短文的第一句话“Anchor’scare at home services offer a full range of personal care assistance…”可知,Anchor’scare家政服务提供全方位的个人护理。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oVYK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
"Iwouldtellanyonewho’sthinkingaboutgoingbacktoschoolthatit’snotasdifficultasyouthink,"saysKarenJonaitis,a
Thepassagemainlyintendstotellusthat______.WhathasMichaelJordangotinreturnforhispromotionofAirJordan?
Where’stheideaspreadto?______.
A--InternationalChamberofCommerceB--InternationalMonetaryFundC--BalancesheetD--WorldTradeOrganizationE--Grossweight
Heisoneoftheleaders______toattendtheimportantinternationalconference.
DearProfessorMikeWhitney,WeareverygladtohearthatyouareattendinganinternationalconferenceinBeijing.Wea
Whichofthefollowingisbesttitleofthepassage?CollegesanduniversitiesinCanadamaybepublicinstitutionsnotsupport
SaygoodbyetotheMountainGorilla.SayfarewelltotheShortTailedChinchilla.That’stheconclusionoftheUnitedNations
Ellsworthlaidhisconclusionon______.Ellsworthdecidedthatclimateandtemperaturehave______.
"Iwouldtellanyonewho’sthinkingaboutgoingbacktoschoolthatit’snotasdifficultasyouthink,"saysKarenJonaitis,
随机试题
处方药(prescriptiondrug)
民事赔偿金应该()。
对看涨期权而言,若市场价格高于协定价格,期权的买方执行期权将有利可图,此时为虚值期权。()
甲股份有限公司(本题下称“甲公司”)为上市公司,20×1年1月1日递延所得税资产(全部为存货项目计提的跌价准备)为33万元;递延所得税负债(全部为交易性金融资产项目的公允价值变动)为16.5万元,适用的所得税税率为25%。20×1年该公司提交的高新技术企业
采用顺序分配法分配辅助生产费用时,应按辅助生产车间受益多少的顺序排列,受益少的排列在先,先将费用分配出去,受益多的排列在后,后将费用分配出去。()
甲股份有限公司(简称“甲公司”)于2015年3月1日在深圳证券交易所(简称“深交所”)首次公开发行股票并上市(简称“IPO”),2016年1月,中国证监会(简称“证监会”)接到举报称,甲公司的招股说明书中有财务数据造假行为。证监会调查发现,在甲公司IPO过
性心理咨询要坚持()。
阅读下列说明,回答以下问题,将解答填入答题纸的对应栏内。【说明】某信息系统集成公司根据对客户需求的理解,决定开发一种主要是应用于客户单位内部的即时通信产品。根据公司内部销售人员的反馈,该公司的高层领导觉得该产品应该有很好的市场前景,不仅可以满足公司现有
VisualBasic中的"启动对象"是指启动VisualBasic应用程序时,被自动加载并首先执行的对象。下列关于VisualBasic"启动对象"的描述中,错误的是( )。
Theadvantagesanddisadvantagesofalargepopulationhavelongbeena(n)【C1】______ofdiscussionamongeconomists.Ithasbeen
最新回复
(
0
)