首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Today, many people are starving to death. There is a shortage of food and the available food is too expensive for hungry people
Today, many people are starving to death. There is a shortage of food and the available food is too expensive for hungry people
admin
2016-08-30
54
问题
Today, many people are starving to death. There is a shortage of food and the available food is too expensive for hungry people to buy. Therefore, they go without food, or each day have only one or two small meals lacking the necessary vitamins to maintain good health.
Recently, a man who wanted to understand the conditions of such people conducted an experiment. He only ate one meal a day for a month but continued to work as he normally did.
During the first five days he was hungry at his regular meal times, but after he had drunk a glass of water his hunger went away. In the evening, when he ate his one meal, he ate quickly and consumed a large amount. During the next five days, although he was not hungry during the day, he quickly noticed every food stall. And the smell of food caught his attention. During the third and fourth weeks, he had hunger pains and lack physical strength. He looked forward to his one meal and ate it very slowly, enjoying every bite. Without it, he knew he would have hardly enough energy to work.
This experience changed his attitude about some things. Having a cup of tea was not just a pastime, it also gave him strength. He more frequently noticed overweight people and people who threw away leftover food. He realized the importance of food for the very hungry person. He could no longer easily pass by a hungry beggar on the street. But most importantly, he could now sympathize in a small way with the starving people of the world.
The experiment made the man realize that______.
选项
A、most people are just eating for fun
B、overweight people are wasting food
C、food has a different meaning for people
D、leftover food shouldn’ t be thrown away
答案
C
解析
逻辑推断题。最后一段第三句提到更多地注意到那些身材肥胖者以及扔掉吃剩食物的人,从第四句可知他意识到了食物对于饥民的重要性,由此可以推出C正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oeRO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
—Hewasnearlydrownedonce.—Whenwas______?—______wasin1998whenhewasinmiddleschool.
LivinginthecentralAmericandeserthasitsproblems,______obtainingwaterisnottheleast.
Auniversitygraduatedescribedasa"respectableandintelligent"womanisseekingprofessionalhelpafterbeingconvictedofs
ThismorningI(gotup)(late),(so)Icametoschooltenminutes(later).
—Wow,I’vereallygainedalotofweight,Ishouldstartexercising.—______.That’swhyIfinallydecidedtojoinahealthclu
Thatwayoflivingis______topeopleinthissmallpartofthecountry.
Teenagerswhodrinkalcoholareathigherriskofbecomingvictimsofviolence,aCardiffUniversitystudyhasfound.Ateam
Nomatterwhoyouareorwhereyoucomefrom,onethingiscertain:youareacquaintedwiththemosquito(蚊子)—althoughyouprobab
—Whydidyougobacktotheshop?—Ileftmyfriend______there.
随机试题
简析《复活》中的聂赫留朵犬形象。
关节穿刺注药无效时切开引流为
某女,31岁,怕热多汗,乏力,多食易饥3个月就诊。查体:心律齐,心率120次/分,双手颤抖,甲状腺Ⅱ°肿大。如需与亚急性甲状腺炎鉴别,应行
某项目在建设期内发生借款2100万元,累计建设期利息38万元,按照借款合同规定,在运营期8年内以等额还本付息方式偿还,已知贷款利率4.36%,则每年应还款为()。
下列不是料场加水的有效方法的是()。
现代企业治理结构的出现,源于公司的所有权和经营管理权分离所产生的委托代理问题,而公司法人治理结构的实质就是解决这个问题的一种制度安排。()
已知数据文件IN85.DAT中存有200个4位数,并已调用读函数readDat()把这些数存入数组9中,请编制一函数jsVal(),其功能是:如果一个4位数的千位数字上的值加十位数字上的值恰好等于百位数字上的值加上个位数字上的值,并且此4位数是偶数,则统计
Ifyouwantajoboftakingcareofchildren,whichadwillyouanswer?Ifyouwereafemale,andwantedtorentaroomonApri
SusanSontag(1933—2004)wasoneofthemostnoticeablefiguresintheworldofliterature.Formorethan40yearsshemadeitmor
(1)Logistically,itworkedoutbestformetoflyeastfromBostonLogantoLondonHeathrowtoTokyoNarita,atripwhichinvolv
最新回复
(
0
)