首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
One of the most common reasons why people don’t succeed at introducing a permanent exercise habit in their lives is because th
One of the most common reasons why people don’t succeed at introducing a permanent exercise habit in their lives is because th
admin
2021-12-24
29
问题
One of the most common reasons why people don’t succeed at introducing a permanent exercise habit in their lives is because their workouts are boring. They do the same things over and over again, and even if they work in the beginning, the body quickly adapts to them and stops responding to them in the same way as in the beginning.
When the effectiveness drops down and a person gets tired of doing the same thing, the outcome is predictable: you no longer want to work out any more.
That’s why I’m so strongly against any kind of structured fitness classes at the gym that you attend because you think it’s the only way to exercise.
Seek something enjoyable and exciting that won’t feel like dreadful exercise, if you can’t find it, keep looking until you do.
Ultimately, it’s the only way to successfully maintain an exercise habit in your life.
However, please note that even if you’re doing something exciting, no matter how fantastic it is in the beginning, if you don’t change your routine every now and then, it also might get boring. Mixing it up every now and then by focusing on a different aspect of the activity, doing it in a different place, with different intensity or with different people will boost your excitement, shock your body, and ensure that you’ll stick to physical activity for the long haul.
The author’s attitude toward structured fitness classes is_________.
选项
A、supportive
B、appreciative
C、neutral
D、negative
答案
D
解析
本题考查观点。通过题目中的“structured fitness classes”可以定位到第三段“That’s why I’m so strongly against any kind of structured fitness classes at the gym that you attend because you think it’s the only way to exercise.”这就是我为什么强烈反对你参加任何由健身房精心组织的健身课程的原因,而你却认为这是锻炼的唯一方式,strongly against足以表明作者的态度。所以D为正确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ofRC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Thepovertylineisthelowestincomethatpeopleneedforanacceptablestandardofliving.Peoplewithincomebelowthepovert
Thepovertylineisthelowestincomethatpeopleneedforanacceptablestandardofliving.Peoplewithincomebelowthepovert
Duringherjunioryearofhighschool,CandiceBackus’steacherhandedherasheetandinstructedthe17-year-oldtomapouther
Weareallinterestedinequality,butwhilesomepeopletrytoprotecttheschoolexaminationsysteminthenameofequality,o
Weareallinterestedinequality,butwhilesomepeopletrytoprotecttheschoolexaminationsysteminthenameofequality,o
Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenolongerinterestedinspelling.NoschoolIhavetaughtinhaseveri
Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenolongerinterestedinspelling.NoschoolIhavetaughtinhaseveri
随机试题
如何选择堆焊的焊接材料?
患儿,6岁,体重20kg,在家玩耍时不慎打翻开水瓶,双下肢被开水烫伤后皮肤出现大水疱、皮薄,疼痛明显,水疱破裂后创面为红色。此患儿的烧伤深度为
某化工反应容器,其内有毒性为中等程度的介质,若反应容器压力为2.0MPa、体积为1m3,按照《压力容器安全技术监察规程》规定,该容器的分类等级为( )。
在Word的编辑过程中,要将插入点直接移到文档首部,应该按()。
以下教师的行为中没有违反职业道德的是()。
(2012联考40)许多人很崇尚言论自由,以为言论自由就可以解决思想自由的问题。实际上,言论表达的自由并不必然走向思想自由。假如我们观察网络媒体上的有些表达,就会发现它存在着一种极端化的趋势,严谨的人不一定参与表达和讨论,同时网络媒体上有许多非理性的谩骂和
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
购物车中一种识别用户并保存其选择的方法是()
Itisbecomingincreasinglyclearthatthestoryoftheglobaleconomyisataleoftwoworlds.Inone,thereisonlygloomand
A、Getfurtherstudiesinuniversities.B、Workasanassistantinworkshops.C、Studywithacraftspersonandanartist.D、Learn
最新回复
(
0
)