首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
To understand why someone becomes an optimist or a pessimist, it helps to understand what distinguishes them. Say you crash your
To understand why someone becomes an optimist or a pessimist, it helps to understand what distinguishes them. Say you crash your
admin
2011-01-21
50
问题
To understand why someone becomes an optimist or a pessimist, it helps to understand what distinguishes them. Say you crash your car. Do you expect good things to happen after the accident-- an easy recuperation(挽回损失), a fat check from your insurer? Or do you worry that your neck will hurt forever?
"Optimistic people tend to feel that bad things won’ t last long and won’ t affect other parts of life, " Seligman says. Pessimists tend to believe one negative incident will last and undermine every thing else in their lives.
Also important, researchers say, is the story you construct about why things happen -- your explanatory style. Optimists believe that bad events have temporary causes -- "The boss is in a bad mood. " Pessimists believe the cause is permanent -- The boss is a jerk. "
This sense of control distinguishes one type from the other. Positive thinkers feel powerful. Negative thinkers, Seligman says, feel helpless because they have learned to believe they’ re doomed, no matter what. A young wife who’ s told she ’ s incapable of handling household finances might later become a divorce woman who can’ t balance a checkbook.
Such learned helplessness causes much harm on health. Studies show that optimists are better at coping with the distress associated with everything from sore throat to heart surgery. Furthermore, scientists at U. C. L. A. discovered that optimists have more disease fighting T cells.
Pessimists also don’ t believe in preventive care. Visit a doctor and you might find out you’ re sick! My father was rushed to the emergency room for medical conditions that would have been easily treatable if he’ d seen a doctor sooner.
Which of the following statements is TRUE of "my father" ?
选项
A、My father was an optimist.
B、My father didn’ t like to take any preventive measures.
C、My father often visited doctors.
D、My father was wise enough to mind his own health.
答案
B
解析
这个例子在第六段中,这一段第一句话是主题句,指出“悲观者不相信预防性措施的功效”。作者引用父亲的例子来说明这一点。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ok3d777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
QueuingisnothingspecialinJapan.Everyday,televisionprogramsshowlonglinesofpeoplequeuingforuptoonehourevenin
QueuingisnothingspecialinJapan.Everyday,televisionprogramsshowlonglinesofpeoplequeuingforuptoonehourevenin
Recentresearchhadclaimedthatanexcessofpositiveions(离子)intheaircanhaveanill-effectonpeople’sphysicalorpsychol
Recentresearchhadclaimedthatanexcessofpositiveions(离子)intheaircanhaveanill-effectonpeople’sphysicalorpsychol
About50yearsagotheideaofdisabledpeopledoingsportswasneverheardof.Butwhentheannualgamesforthedisabledwere
Tounderstandhowastrologyworks,weshouldfirsttakeaquicklookatthesky.Althoughthestarsareatenormousdistances,t
FornativespeakersunderstandingEnglishpopsongsis
It’salmostanarticleoffaith:yourbestallyinthefightagainstcancerisadoggedlyoptimisticoutlook.Anditwouldseem
随机试题
属于小腿部肾及生殖腺反射区适应症的是()。
通货积财,富国强兵,与俗同好恶。(《管晏列传》)通:俗:
清营汤证中舌象应是
确诊宫颈癌的可靠方法是()
患者,女性,48岁。细菌性肝脓肿,护士在收集患者既往健康状况时,应重点问询的内容是
科学的体育锻炼能够给人体各方面生理功能带来好处。以下不属于体育锻炼应遵循的原则的是()。
“精诚合作、同舟共济”“严于律己、宽以待人”“顾全大局、虚怀若谷”等所反映的是人与人之间()的关系。
以下对IBM-PC系列及其兼容机的论述中正确的是( )。
A、admiringB、respectfulC、disapprovingD、understandingC
HistorianstendtotellthesamejokewhentheyaredescribinghistoryeducationinAmerica.It’stheone【C1】______theteachers
最新回复
(
0
)