首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Jack Welch is among the famous CEOs because his management style is taught at business schools throughout the country. He has be
Jack Welch is among the famous CEOs because his management style is taught at business schools throughout the country. He has be
admin
2013-10-24
68
问题
Jack Welch is among the famous CEOs because his management style is taught at business schools throughout the country. He has been with the General Electric Company(GE)since 1960. Having taken GE with a market value of about $12 billion, Jack Welch turned it into one of the largest and most admired companies in the world, with a market value of about $500 billion, when he stepped down as its CEO 20 years later, in 2000.
As Jack Welch wrote in a letter to shareholders: "In the old culture, managers got their power from secret knowledge: profit margins, market share, and all that... In the new economy, the role of the leader is to express a vision, and put it into practice. That calls for open, caring relations with every employee, and face-to-face communication. People who can’t convincingly(有说服力地)express a vision won’t be suecessful. But those who can will become even more open— because success builds up self-confidence."
Welch believed that great business leaders have to:
possess large amounts of energy, and
know how to use that energy to motivate others.
Welch moves from meeting to meeting, conveying that message—and many more others as well, some of which have become his trademarks:
Business is simple.
Don’t make it complicated.
Face reality.
Don’t be afraid of change.
Use the brains of your workers.
This passage is mainly about ______.
选项
A、relations between the employer and employees
B、Jack Welch’s view of business management
C、development history of GE company
D、courses taught in business schools
答案
B
解析
主旨大意题。本题询问本文写作的主旨。全文主要包括两部分,第一段介绍韦尔奇成功之处在哪里,剩余的段落介绍他的管理理念,可见全文围绕的是韦尔奇的管理理念,因此本题应选B项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/oueK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
WelcometotheAmbassadorHotel.Tomakeyourstayasenjoyableaspossible,wehopeyouwilluseourfacilitiestothefull.
Humanbeingsareafraidofratsmainlybecause______.Brownratsaredangerousbecause______.
WhatkindofcompanyisKleinfelder?Kleinfelderisa/an______company.Besidestheusualpaymentandbenefit,whatelsemak
WhatkindofcompanyisKleinfelder?Kleinfelderisa/an______company.Whataretherequirementsforthejobsoffered?The
Weareconfidentthatourpricesarevery(compete)______.
Whoistheapplicant?Whatwouldtheapplicantprobablydofirstifhewereemployed?Hewouldmakethesyllabusdesignofhigh
A、Becauseshewantedtostudyabroad.B、BecauseshehopedtofindagoodjobinLondon.C、Becauseshewantedtofindajobwith
Thenewuniversitygraduateisconfidentof(win)______thepostastheassistanttothemanagingdirector.
Theyareattractedby______.
DearClient,OfficeAngelsAgencyisadvisingbusinessestoplanasfarabeadaspossibletoensureguaranteedstaffcoverd
随机试题
用气动塞规测量孔径属于非接触测量。()
中华人民共和国成立初期,建立社会主义国营经济的主要途径是()
太乙针灸常用于治疗
X线照片影像的物理因素不包括
患者,男性,70岁,无牙颌。全口义齿初戴1个月,无疼痛,说话、大张口时义齿固位好,但咀嚼时义齿易松动。最可能的原因是
对供应商进行质量控制最有效的手段是()。
公安行政处罚的种类具体包括()
两个不透明的布袋A和B里面各放着6个球,其中,布袋A中的球有3个标为数字1,2个标为数字2,1个标为数字3;而布袋B中的球分别标为1、2、3、4、5、6。若某人分别从布袋A和B里取一个球,这两个球的数字之和不大于3的概率是多少?
A、 B、 C、 D、 C
现代政府依赖专家人才——2000年英译汉及详解Governmentsthroughouttheworldactontheassumptionthatthewelfareoftheirpeopledependslargely
最新回复
(
0
)