首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
In the following text, some sentences have been removed. Choose the most suitable one from the list A—G to fit into each of the
In the following text, some sentences have been removed. Choose the most suitable one from the list A—G to fit into each of the
admin
2009-04-26
55
问题
In the following text, some sentences have been removed. Choose the most suitable one from the list A—G to fit into each of the numbered blanks. There are two extra choices, which do not fit in any of the blanks. (10 points)
Back in 1979, a fat, unhealthy property developer, Mel Zuckerman, and his exercise-fanatic wife, Enid, opened Canyon Ranch, "America’s first total vacation/fitness resort", on an old dude ranch in Tucson, Arizona. At the time, their outdoorsy, new age-ish venture seemed highly eccentric. Today Canyon Ranch is arguably the premium health-spa brand of choice for the super-rich. It is growing fast and now operates in several places, including the Queen Mary 2. (41)______.
"There is a new market category called wellness lifestyle, and in a whole range of industries, if you are not addressing that category you are going to find it increasingly hard to stay in business", enthuses Kevin Kelly, Canyon Ranch’s president. This broad new category, Mr. Kelly goes on, "consolidates a lot of sub-categories" including spas, traditional medicine and alternative medicine, behavioural therapy, spirituality, fitness, nutrition and beauty. (42)______. "You can no longer satisfy the consumer with just fitness, just medical, just spa", says Mr. Kelly.
Canyon Ranch’s strategy reflects this belief. (43)______. This year in Miami Beach it will open the first of what it expects to be many upmarket housing estates built around a spa, called Canyon Ranch Living. Together with the Cleveland Clinic, one of the world’s leading private providers of traditional medicine, it is launching an "executive health" product which combines diagnosis, treatment and, above all, prevention. It also has plans to produce food and skin-care products, a range of clothes and healthy-living educational materials.
(44)______. Mr. Case reckons that one of the roots of today’s health-care crisis, especially in America, is that prevention and care are not suitably joined up. A growing number of employers now promote wellness at work, both to cut costs and to reduce stress and health-related absenteeism, says Jon Denoris of Catalyst Health, a gym business in London. He has been helping the British arm of Harley Davidson, a motorbike-maker, to develop a wellness programme for its workers.
The desire to reduce health-care costs is one force behind the rise of the wellness industry; the other is the growing demand from consumers for things that make them feel healthier. Surveys find that three out of four adult Americans now feel that their lives are "out of balance", says Mr. Kelly. So there is a huge opportunity to offer them products and services that make them feel more "balanced". This represents a big change in consumer psychology, claims Mr. Kelly, and one that is likely to deepen over time: market research suggests that 35-year-olds have a much stronger desire to lead healthy lifestyles than 65-year-olds.
(45)______. Another will be to maintain credibility in (and for) an industry that combines serious science with snake oil. One problem—or is it an opportunity?—in selling wellness products to consumers is that some of the things they demand may be faddish or nonsensical. Easy fixes, such as new-age therapies, may appeal to them more than harder but proven ways to improve health.
One of Canyon Ranch’s answers to this problem has been to hire Richard Carmona, who was America’s surgeon-general until last summer. In that role, he moved prevention and wellness nearer to the centre of public-health policy. The last time a surgeon-general ventured into business, it ended disastrously: during the internet bubble, Everett Koop launched DrKoop.com, a medical-information site that went bust shortly after going public and achieving a market capitalisation of over $1 billion. This time around, the wellness boom seems unlikely to suffer such a nasty turn for the worse.
A. It is expanding a brand built on $1,000-a-night retreats for the rich and famous in several different directions.
B. Mr. Zuckerman, now a trim and sprightly 78-year-old, remains chairman of the firm.
C. There is growing evidence that focusing holistically on wellness can reduce health-care costs by emphasizing prevention over treatment.
D. One difficulty for wellness firms will be acquiring the expertise to operate in several different areas of the market.
E. It is also one of the leading lights in "wellness", an increasingly mainstream—and profitable—business.
F. As more customers demand a holistic approach to feeling well, firms that have hitherto specialised in only one or two of those areas are now facing growing market pressure, to broaden their business.
G. And there is much debate about the health benefits of vitamin supplements, organic food and alternative medicines, let alone different forms of spirituality.
选项
答案
D
解析
文章第六段开头Another will be to maintain credibility in (and for) an industry that combines serious science with snake oil.通过对文章第六段第二句话的分析得知答案应该和后文构成并列关系(由句首的Another一词可看出),选项D中的One difficulty for wellness firms可以与之组成"one...another...并列结构。所以D正确。有些同学会误选G,G谈到"并且,关于维生素补品、有机食品和新型医学对健康的益处的争论也颇多,更不用说形形色色的精神疗法了"。这些内容表示递进关系,可以和第六段的后文衔接。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pEa4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Thecellphone,adevicewehavelivedwithformorethanadecade,offersagoodexampleofapopulartechnology’sunforeseensi
Homeworkhasneverbeenterriblypopularwithstudentsandevenmanyparents,butinrecentyearsithasbeenparticularlyscorn
Homeworkhasneverbeenterriblypopularwithstudentsandevenmanyparents,butinrecentyearsithasbeenparticularlyscorn
Accordingtoarecentsurveyonmoneyandrelationships,36percentofpeoplearekeepingabankaccountfromtheirpartner.Whi
Bythetimetheyturn55,mostHollywoodactressesseetheircareersstarttofade.Not【C1】______forSusanSarandon,whowillhe
Newscientificstudiesrevealthehiddencostsofmultitaskingastechnologyincreasinglytemptspeopletodomorethanonethin
Inrecentdays,AmericanAirlineshasbeenforcedtocancelmorethan40flightsinPhoenix.Thereason:Withdaytimehighshove
Forcedtopayforonce-freesandwichtoppingsandtwiceasmuchforsomesteakcuts,shoppersarewonderingwhetherhighergroce
ThethirdsentenceofParagraph1impliesthat______.InParagraph5",thepowerless"probablyrefersto______.
Thefollowingparagraphsaregiveninawrongorder.Youarerequiredtoreorganizetheseparagraphsintoacoherenttextbycho
随机试题
采用木片加固吊砂块简单方便,干、湿砂型均可采用。()
男性,45岁,主因阵发性脐周疼痛,呕吐,肛门排气2d,至医院就诊,检查:体温37.5℃,脉搏100次/分,血压13.40793.9kPa,皮肤黏膜干燥,眼球凹陷,颜面略见潮红,二氧化碳结合力13.5mmol/L。初步诊断为()
A.40~60cmB.75~100cmC.150~180cmD.180~200cmE.200cm以上四肢摄影的摄影距离是
根据《商标法》的规定,注册商标的有效期为()。
经济周期中的长周期指的是()。
下列各项中,属于应一并缴纳营业税的混合销售行为的是()。
下列关于《反价格垄断行政执法程序规定》中关于“宽恕制度”适用规则的说法中,错误的有()。
①心理学领域有个术语叫做“羊群效应”,专门来形容人类的从众心理,羊群有个习性,就是跟着羊头走,无论前面的沟有多宽,只要羊头事先跳过去,后面的羊便会跟着往前跳。羊群效应一直是心理学研究的热点之一,社交网站的出现提供了一个绝佳的实验场,研究者可以通过大数据的研
桑代克的准备律与现代学习心理学中的()相一致。
杂剧中有很多方言白话与现代汉语意思区别很大,但用在剧中,语言会通俗浅显,请选出解释正确的一组:①生受(有劳、烦劳)了②怎不将天地也生(产生)埋怨③恁(这,这样)时节(时候)④这早晚(一天)了⑤不提防遭刑宪(刑法,刑律
最新回复
(
0
)