首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It best serves the needs of its native speakers. B、It is the easiest language for communication. C、They want to show their res
A、It best serves the needs of its native speakers. B、It is the easiest language for communication. C、They want to show their res
admin
2021-07-14
56
问题
The number of speakers of English in Shakespeare’s time is estimated to have been about five million Today it is estimated that some 300 million people speak it as a native language, mainly in the United States, Canada, Great Britain, Ireland, South Africa, Australia and New Zealand. In addition to the standard varieties of English found in these areas, there are a great many regional and social varieties of the language as well as various levels of usage that are employed both in its spoken and written forms. In fact, it is impossible to estimate the number of people in the world who have acquired an adequate working knowledge of English in addition to their own language. The purpose for English learning and the situations in which such learning takes place are so varied that it is difficult to explain and still more difficult to judge what forms an adequate working knowledge for each situation.
The main reason for the widespread demand for English is its present importance as a world language. Besides serving the indefinite needs of its native speakers, English is a language in which some of important works in science, technology and oilier fields are being produced, and not always by native speakers. It is widely used for such purposes as airport communications, international conferences, and the spread of information over the radio and television networks of many nations. It is a language of wider communication for a number of developing countries, especially former British colonies.[12]Many of these countries have multilingual populations and need a language for internal communication in such matters as government, commerce, industry, law and education as well as for international communication and for entrance to the scientific and technological developments in the West.
9. What is the speaker mainly talking about?
10. According to the passage, what is hard to estimate about English?
11. What is one of the situations when English is widely used?
12. Why do some former British colonies widely use English?
选项
A、It best serves the needs of its native speakers.
B、It is the easiest language for communication.
C、They want to show their respect for Britain.
D、They need it for internal communication.
答案
D
解析
短文提到,这些国家(许多发展中国家和前英国殖民地国家)的人口是使用多语种的,这样在国内交流上也需要一种共同语言。故D正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pNJ7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessaytoexplainWhyarePeoplenotWittingtoHelp.Youressayshoul
MyViewonKnowledgeForthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledMyViewonKnowledgebycommen
A、Ourpeopleandourfuture.B、Afinalfarewell.C、TheSingaporestory.D、ThethreatsofISIS.A
随着中国经济的快速发展,汉语开始逐步在世界范围内升温。来自国家汉办(theOfficeofChineseLanguage)的数据显示,目前除中国之外,全球学习、使用汉语的人数已逾1亿人。已经有60多个国家通过颁布法令政令等方式将汉语教学纳入国民教育
A、Sheisatouristguide.B、Sheisaninterpreter.C、Sheisadomesticservant.D、Sheisfromtheroyalfamily.A
A、AbouttheBigHits.B、TheHistoryofPop.C、TheRoadtoMusic.D、TodayinHistory.A短文提到,如果想听听艺人们自己所说,可收听名为AbouttheBigHits这
A、Toletoutcleangas.B、Totakeinharmfulgas.C、Tousevariousplants.D、Tolettheairflowfreely.C短文末句明确提到,使空气清新的最有效方法就是
A、Takingapracticetestseventimesaweek.B、GoingtoAmericatotalkwithnativespeakers.C、Usingmanytricksintheexamina
随机试题
习近平外交思想是对新中国外交理论的继承与发展。这一思想()
患者,男性,65岁,既往体健。近1年来,经常出现头晕、单肢无力并有麻木感,一般持续10~20分钟后症状完全消失,未予重视。今日午睡醒来突然发现右侧肢体无力,不能说话,但神志清楚。家人迅速将其送至医院。经CT证实,患者脑内无出血灶存在。患者从发病至今仅2
创伤的表现不包括
A.暂停职业活动三个月至六个月B.暂停职业活动六个月至一年C.给予行政处分D.吊销医师职业证书E.追究刑事责任未经患者或者患者家属同意,对患者进行实验性治疗的,由卫生行政部门给予的处理是
A、疏肝理气,化痰和中B、疏肝理气,调经止痛C、疏肝理气,升阳举陷D、疏肝理气,清利头目E、疏肝破气,散结消滞柴胡的功效是()
某储户要求存3年期积零成整储蓄,到期支取本息60000元,如果月利率为6‰,每月应存()元。
2014年11月,国务院颁布《能源发展战略行动计划2014—2020年》提到,到2020年基本形成比较完善的能源安全保障体系,能源自给能力保持在85%左右,提到的战略计划是()。
细菌虽然小得肉眼看不见,但它们在分解枯枝败叶的过程中确实起了关键性的作用。它们能将吸收二氧化碳和其他养分而长成的树干与枝叶,再分解成二氧化碳释放到大气中。若没有细菌的存在,那么地球上的二氧化碳只能维持植物利用40年,因为碳素将被锁定在植物体内而不能参与到物
在计算机中,每个存储单元都有一个连续的编号,此编号称为()。
Ihopethatyou’llbemorecarefulintypingtheletter.Don’t______anything.
最新回复
(
0
)