首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The opposition supporters rallied in the center of the capital to
The opposition supporters rallied in the center of the capital to
admin
2012-12-01
62
问题
The opposition supporters rallied in the center of the capital to
Tens of thousands of opposition supporters in Albania have rallied in the center of the capital Tirana, saying they’ll stay there in protest at alleged ballot-rigging by the government in last year’s elections.
A sea of protesters waving Socialist Party flags have gathered here in Tirana, walking from the central square to the prime minister’s office where the party leader will address the faithful. Banners accusing the prime minister of fraud and of damaging the economy lined the routes. [6] The participants are calling for the ballot boxes from last year’s elections to be reopened, something the governing Democrats have refused. After months of the Socialists boycotting parliament, Albania is facing serious political deadlock, damaging its hopes of moving forward towards European Union membership.
选项
A、support their party leader.
B、ask for a re-election.
C、accuse the prime minister of his sins.
D、express their anger with the government.
答案
B
解析
信息转述题。根据新闻内容可知,反对派支持者举行集会的目的是抗议去年选举中政府操纵投票,要求重新选举,因此答案为[B]。其中re-election是文中the ballot boxes…reopened的同义转述。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pRaO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Teenagersareunderalotofpressuretobethin.Theyareledtobelievethattheonlywaytheycanbeacceptedandfitin,is
ThecapitalofAustraliais
A、NATOB、RussiaC、theUnitedStatesD、theUnitedNationsA本题考查细节,新闻最后提到中东会谈四方包括美国、俄罗斯、欧盟与联合国。
ThelongestreigninBritishhistorywas______.
JaneEyreisthebestknownof______novels.
BritishEducationⅠ.BritishEducationActsA.1870Act:inspiredbytheexampleofmass【1】inGermany【1】______B.190
HowtoReadEffectivelyManystudentstendtoreadbookswithoutanypurpose.Theyoftenreadabookslowlyandingreatdeta
Shopsandrestaurantshereinthecapitalremainopenthroughthenastiestsnowstorms,andMoscowschoolsdonotcancelclasses
WhenscientistsattheAustralianInstituteofSportrecentlydecidedtochecktheVitaminDstatusofsomeofthatcountry’sel
OnhisbenchinMadisonSquareSoapymoveduneasily.Whenwildgeesehonkhighofnights,andwhenwomenwithoutsealskincoats
随机试题
承载板法适用于室内测定土基回弹变形值,并经过计算求得土基回弹模量。()
人身保险合同中,因被保险人故意犯罪或者抗拒依法采取的刑事强制措施导致其伤残或者死亡的,保险人不承担给付保险金的责任。投保人已交足5年以上保险费的,保险人应当按照合同约定退还保险单的现金价值。()
非同一控制下的企业合并,下列说法中正确的有()。
境外导游员会向游客推荐形形色色的购物点和自费项目,出境旅游领队从保护游客利益出发应坚决抵制。()
以下不属于劳动者随时可以解除劳动合同的条件是()。
现在儿童的饮食结构普遍不合理。其中对微量元素尤为缺乏。缺乏微量元素不仅会影响儿童的生长发育,还会影响儿童智力的正常发育。主要是因为儿童缺乏所必需的()。
因欺诈而订立的买卖合同,未损害国家利益的,受欺诈方有权请求撤销合同的期间是()。
从1,2,3,……,30这30个数中,取出若干个数,使其中任意两个数的积都不能被4整除。问最多可取几个数?
下列叙述中正确的是
TheU.N.InternationalAtomicEnergyAgency______
最新回复
(
0
)