首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Google is still recognized as the best general web search engine. Recognizing this, we have decided to offer a "Googling to the
Google is still recognized as the best general web search engine. Recognizing this, we have decided to offer a "Googling to the
admin
2009-05-28
43
问题
Google is still recognized as the best general web search engine. Recognizing this, we have decided to offer a "Googling to the Max" course in which we teach how to use Google really well, taking advantage of its features and negotiating around its weaknesses.
Google is the BIGGEST search engine database in the world. Google has many useful ways to limit searches. Google offers special "fuzzy"(模糊的) searches that are useful to search synonyms (同义词), find definitions, find similar/related pages, and more. The shortcuts and special Google databases can enhance certain types of research.
Let’s sec if Google has a dictionary feature. There are two different ways to find a word’s definition using Google. First, you can type the word in the Google search box. If it has a dictionary definition, the word will appear in the right hand side of the blue bar that stretches across the top of your search results. For one-word terms, "[definition]" appears next to the word. Clicking on that link will display the word’s dictionary definition. If a query contains more than one word, each word will appear underlined. Simply click on a word to view its dictionary definition. You also can search for a word’s definition by typing [define:] into the Google search box followed by the word or phrase you’re looking up. If we’ve seen definitions for that word or phrase on the web, we’ll retrieve (找到,寻回) and display them.
选项
A、bigger than any other search engine database in the world
B、limited by the database
C、used to be a "Googling to the Max" course
D、used to search fuzzy things
答案
A
解析
第二段第一句表明Google是世界上最大的搜索引擎资料库。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pdvK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Bodylanguagereferstoexpressionsandbodymovements.Itisanimportantwayofcommunicationapartfrom【B1】______Asmileand
A、Acollegeprofessor.B、Afinancialexpert.C、Adepartmentmanager.D、Afashiondesigner.A语义理解题。女士询问男士,明天的会议上谁来发表演讲,男士回答说,是Joh
IthasbeendecidedthatMr.Liwill______thecompanywhentheCEOretires.
We’llsendthememoinadvance_____allpeoplecanhaveenoughtimetogetprepared.
Asurewaytogrowyourbusinessistogetpeopleexcitedaboutyourproductsorservices.Postcards,posters(海报),andbrochure
A、Thanks.B、Idon’tthinkso.C、Oh,no.D、Itdoesn’tmatter.A本题的考点是对他人的祝贺做出回答,一般用“谢谢”。本题对说“Tom,恭喜你得到了这份工作”做出回答,因此选A。
Nowadays,technologyisdevelopingatahighspeed.Ithasabiginfluenceonalmosteveryaspectofourdailylife,【B1】______
A、Threeweeks.B、Amonth.C、Acoupleofweeks.D、2months.C数字信息题。本题是关于时间的,听音时要注意对话中出现的时间,跟选项加以对照,得出答案。
A、Sixty-fiveyuan.B、Seventyyuan.C、Thirty-fiveyuan.D、Seventeenyuan.A数字计算题。问题问女士付了多少钱,根据男士的回答“Sixty-fiveyuaninall”可以判断答案
Whichofthefollowingargumentsistrueaccordingtothearticle?Theword"benevolent"(Line3,Para.3)means______.
随机试题
下列各点中为二元函数z=x3-y3+3x2+3y2-9x的极值点的是()。
改革国有工程监理企业管理体制和经营机制,使监理企业真正成为“四自”主体。“四自”是指()。
巴塞尔银行监管委员会对独立性的论述不包括()。[2018年4月真题]
关于失业预警制度,下列说法正确的有()。
某融资租赁公司,主要从事有形动产融资租赁服务,属于增值税一般纳税人。2017年12月,该公司向客户提供有形动产融资租赁服务,共取得不含税收入3000万元,同时向客户收取租赁手续费50万元,当月发生可抵扣增值税进项税额为150万元。该公司12月可申请办理即征
男性旅游者的个性心理和行为表现主要有()。
下列表达没有语病的句子是()。
π/2
Afterabusyday,PresidentLincolnandwife【M1】______wenttoFord’sTheatreinWashingtonDC,
Wedidn’tgotoShanghai.WewenttoHangzhou.WewenttoHangzhou______Shanghai.
最新回复
(
0
)