首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
【B1】 【B3】
【B1】 【B3】
admin
2012-12-13
4
问题
【B1】
【B3】
Tens of thousands of the poorest part-time students are to get extra money to help pay university fees and meet rising living costs, ministers will announce today. The students’ grant will rise by more than 25%, while the money available through "hardship funds" will multiply.
The announcement follows growing concern that those institutions with a high proportion of part-time students will lose when tuition fees for full-time courses start next year. The education secretary, Ruth Kelly, said yesterday that such students played a crucial role in higher education, and the proposed measures would ensure part-time undergraduate courses remained open to all. There are around 500,000 part-timers in higher education in England. The government expects 85,000 to benefit from the financial package.
Yesterday David Latchman, of Birkbeck College, London, which educates thousands of part-timers, said the proposals were a step in the right direction: "This announcement begins to adjust the balance so that part-time students who might struggle to pay fees will now have access to the financial support they need. The government has been listening to our concerns, and we consider this a good outcome."
Universities will charge up to £3,000 in tuition fees for full-time courses from September 2006. These fees are not paid back until students have graduated. But part-time students have to pay their fees in advance. Those institutions with a high proportion of part-timers feared they would not be able to raise fees without pricing many out of the market.
The grant will rise to £750 for those who study half time and to £1,125 for those who study three quarters of the time. The money in the hardship fund, which universities can allocate to students facing particular financial difficulties, will rise from £3 million to £12 million.
选项
答案
tuition
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pjw7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
TherearemanysuperstitionsinBritain,butoneofthemost【C1】______heldisthatitisunluckytowalkunderaladder—eveni
TherearemanysuperstitionsinBritain,butoneofthemost【C1】______heldisthatitisunluckytowalkunderaladder—eveni
A、Seefilmdowntown.B、CallontheJohnsons.C、Packfortheirholiday.D、Buyanewumbrella.B选项均以原形动词开头表明,本题可能考查建议或将来的动作。对话中男士即
A、Thetrainislate.B、Thetrainisempty.C、Thetrainiscrowded.D、Thetrainisontime.A对话中男士提到Thetrainisbehindschedule(
A、Itisveryboring.B、Itisveryinteresting.C、Itisawasteoftime.D、Itishisresponsibility.B对话中男士提到…nothingmoreintere
Manybusinesses,suchasdepartmentstores,restaurants,hotelsandairlinecompanies,useacreditsystemforsellingtheirpro
Todaywetalkaboutthedifferencebetweenacollegeandauniversity.Collegesanduniversitieshavealotin【B1】______.Theyp
Howusefularetheviewsofpublicschoolstudentsabouttheirteachers?Quiteuseful,accordingtopreliminaryresultsrele
A、Asksomeonetohelptheman.B、Givethemanthenoteforhisreference.C、Lendthemanherpencilandpaper.D、Feelsorrythat
A、Themaniswritingapaper.B、Themanborrowedabook.C、Themanlentabooktothewoman.D、Thewomanhasfinishedwiththeb
随机试题
有关腹腔镜胆囊切除术胆管损伤的原因,正确的是
下列哪项不是带状疱疹的特征
《建设工程质量管理条例》所称的建设工程是指( )等。
某商贸公司为增值税一般纳税人,2014年2月发生以下几笔购销业务:(1)购入货物取得的增值税专用发票上注明的价款金额是255万元,增值税额是43.35万元。同时,支付货物运输费用,取得的货运发票上注明的款额是5万元。(2)销售货物,开具的专用发票上注明
基金管理人可以根据投资者的认购金额、申购金额的数量适用不同的认购、申购费率标准。()
银行市场环境中的社会、人口与文化环境分析的内容有()。
当主管税务机关确认购货方在真实交易中取得的供货方虚开的增值税专用发票属于善意取得时,符合规定的处理方法是()。(2004年)
【2015年山东省属真题】新课程提出“知识与技能、过程与方法、情感态度与价值观”三维课程目标。这与下列哪位教育家所提出的教育目标类型基本一致?()
与去年相比,某处乡村今年被诊断患有某种肠疾的人大大减少了。卫计委官员将此完全归功于净化水厂卫生条件的改进,水变得更洁净了,也就降低了今年染上这种肠疾的机会。以下哪项如果为真,最能削弱卫计委官员关于低患病率的解释?
甲欲杀死赵某,掐赵某脖子后致其休克后,甲以为赵某死亡,投入河中,赵某溺水死亡,甲的行为构成()。(2015一专一3)
最新回复
(
0
)