首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because they prove the direct effect of reduction in television viewing. B、Because they show the great importance of physical
A、Because they prove the direct effect of reduction in television viewing. B、Because they show the great importance of physical
admin
2014-05-30
71
问题
" Switching off the television may help prevent children from getting fatter, even if they do not change their diet or increase the amount they exercise," US researchers said last week.
A study of 192 third and fourth graders, generally aged eight and nine, found that children who cut the number of hours spent watching television gained nearly two pounds less over a one-year period than those who did not change their television diet. The findings are important because they show that weight loss can only be the result of a reduction in television viewing and not any other activity. American children spend an average of more than four hours per day watching television and videos or playing video games, and rates of childhood being very fat have doubled over the past 20 years.
In the study, presented this week to the Pediatric Academic Societies’ annual meeting in San Francisco, the researchers persuaded about 100 of the students to reduce their television viewing by one-quarter to one-third. Children watching fewer hours of television showed a significantly smaller increase in waist size and had less body fat than other students who continued their normal television viewing, even though neither group ate a special diet or took part in any extra exercise.
One explanation for the weight loss could be the children unstuck to the television may simply have been moving around more and burning off calorics. Another reason might be due to eating fewer meals in front of the television. Some studies have suggested that eating in front of the TV encourages people to eat more.
16. What do we know about the findings of the study?
17. Why are the findings important?
18. What accounts for the findings?
选项
A、Because they prove the direct effect of reduction in television viewing.
B、Because they show the great importance of physical activity.
C、Because they help settle on the best diet small children need.
D、Because they indicate that children benefit much from TV programs.
答案
A
解析
细节题。短文提到,研究结果很重要,因为它们显示了体重的减少只会是看电视减少的结果,而不是任何其他活动导致的。由此可判断,A为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pl17777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirworktheymustreadletters,reports,tradepublication
A、InAtlanta.B、Ataconventioncentre.C、Inahospital.D、Athome.D对话中男士说他以为女士上周六去亚特兰大参加会议了,女士回答说Ihaven’tbeenfeelingwell,s
Peoplelikebeingtrusted.Theyareannoyed,angry,orfeelhurtiftheyareregardedwith【C1】______.Theythinkthattheyare【C
A、AfterhegotmarriedtoKaren.B、Afterthefamilymembersweretested.C、AfterKarenpersuadedhimtoseethedoctor.D、After
WorkingforOthersorWorkingforOneself?1.人们对工作形式可以有不同的选择2.有人选择为他人打工,有人选择自己当老板3.我的看法
Somestudentsarenotadequatelypreparedforcollege.Shouldweturnthemaway?【B1】______them?Ormodifyourproduct?American
A、They’rewillingtotakerisks.B、Theyhavelong-termfinancialplans.C、Theyseldomgooninstinct.D、Theybuyfewstocks.A男士
A、Acceptingbothgoodandbadevaluationsandignoringthem.B、Payingattentiontothenegativefeedbackandseekingoutforhel
Inthe1980s,homeschoolingmadeacomebackintheU.S.whenreligiouslyconservativeparentsconvincedstatestoapproveandgi
A、Itwillcovermorebigpoliticalaffairs.B、Itwon’tbeprintedinpublishinghouses.C、Itwillcovermorescientificresearch
随机试题
关于成本加固定费用合同的说法,正确的是( )。
George______themotel.Iexplainedtheroutecarefullyanddrewamap.
脑疝形成时,不可以
桑枝的功效是威灵仙的功效是
医德评价的意义包括,除外
李某夫妻二人在结婚时曾口头约定婚后各自所得的工资、经营收益、存款等财产归各自所有。婚后李某以个人名义向王某借款5.5万元,但并未明确约定为个人债务,王某也不知道李某夫妻结婚时关于婚后财产的约定。当王某要求李某夫妻还款时,李某有婚后财产3.5万元,李妻有婚后
华宇公司向大鹏公司发出采购100台电脑的要约,大鹏公司于2018年7月1日发出承诺信件,表示完全同意要约内容,7月7日信件发至华宇公司,7月8日华宇公司知悉了该信件内容,遂于7月10日电传告知大鹏公司收到承诺信件。在该合同的订立过程中,承诺通知的生效时间是
1776年,美国发表的()成为美国历史上最重要的一部文献。
北冰洋北部的小头睡鲨的生长速度很慢,每年甚至还不到1cm,而它们的成年体长又极大,因此它的寿命就成为一个很吸引入的话题。研究者发现,小头睡鲨几乎没有像硬骨鱼类那样可以用来测定年龄的组织,不过有其他人在研究鲸鱼年龄时用到了眼睛.因此研究者认为小头睡鲨的年龄是
Increasingly,overthepasttenyears,people—especiallyyoungpeople—havebecomeawareoftheneedtochangetheireatinghabit
最新回复
(
0
)