首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、A wide variety of guide dogs. B、The training of guide dogs. C、The selection of guide dogs. D、Ways to work with guide dogs. B选项
A、A wide variety of guide dogs. B、The training of guide dogs. C、The selection of guide dogs. D、Ways to work with guide dogs. B选项
admin
2012-12-13
51
问题
Guide dogs are trained for the purpose of guiding a blind person. Not every dog can be a guide dog, and only a select few end up being chosen. Dogs chosen for this job must show intelligence, physical fitness, responsibility, patience, and even temper. At the age of one, guide dogs begin a five-month intensive course. During this time, they become accustomed to wearing the leather harness and rigid leather handle that they will be wearing when guiding their owner. Along with this physical portion of the course, they are also taught how to avoid dangerous situations. They learn how to avoid dangerous situations and how to guide the owner away if they sense danger. They learn to watch traffic and safely cross the street. They also learn numerous commands such as "forward", "left", "right" and "sit". These commands are constantly reinforced, and the dogs learn to disobey any command that may lead their owner into danger. The most important part of the program takes place during the last four weeks of the program, in which the guide dogs are placed with their future owners. During this time, the two practice the commands and learn to communicate, as well as getting accustomed to working and living together. Working with guide dogs is not as easy as it may seem. Many blind people are unsuited by personality to work with dogs, as only a tenth of blind people find the guide dogs helpful.
Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.
26. What is the passage mainly about?
27. What can we know about guide dogs according to the passage?
28. What is the most important part of training guide dogs?
选项
A、A wide variety of guide dogs.
B、The training of guide dogs.
C、The selection of guide dogs.
D、Ways to work with guide dogs.
答案
B
解析
选项概括性强以及其中重复出现的guide dogs表明,本题考查短文主旨,该主旨与导盲犬有关。短文开头提到,guide dogs(导盲犬) 是专门为盲人引路而训练出来的,接下来短文详细叙述了导盲犬的挑选和训练过程及训练过程中的关键阶段,由此可知,短文主要讲的是导盲犬的训练,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/plw7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Becauseofroadworks,trafficisrestrictedtoone______ineachdirection.
Thematerialforstudentstoreadis______difficultbecauseitisabstractedfromtheforeignmagazine.
ATheSpanishGovernmentissoworriedaboutthenumberofyoungadultsstilllivingwiththeirparentsthatithasdecidedtoh
A、Arecordingartist.B、AFrenchteacher.C、Astudent.D、Ateachingassistant.C选项表明,本题考查人物身份。由女士问男士youwerelookingforastude
A、Gotoseethegamewiththewoman.B、WatchafilmonTV.C、Putonmoreclothes.D、WatchthegameonTV.D由对话中男士提到的It’llbeon
A、Takingatrain.B、Feelingnervous.C、Takingaplane.D、Travelingwithherfriends.A对话中男士提到…Iwouldtakeaplaneinsteadofa
A、15%.B、25%.C、27%.D、73%.D选项表明本题考查数字。短文中提到有多少美国公司认为办公室养宠物是有益的,其中提到,AstudyofmajorU.Scompaniesshowedthat73%foundoffice
A、about12:00AMB、about3:00AMC、about5:00AMD、about24:00C计算题。报案人说他三小时前即凌晨两点钟看到UFO,所以他报案时间应该是凌晨5点钟.其他三个时间都不正确。故选C。
A、Hedoesn’thaveenoughmoney.B、Hewantstoearnsomemoney.C、Hewantstostudyforthenextterm.D、Hewantstocampwithth
______(由于航空公司间激烈的竞争),travelexpenseshavebeenreducedconsiderably.
随机试题
既可养阴润肺,又可益胃生津的药物是
减少截流难度的主要技术措施有()。
A.主细胞B.壁细胞C.柱状细胞D.银亲和细胞E.颈黏液细胞胃腺细胞中,细胞大而圆,胞质呈嗜酸性染色,分泌盐酸的细胞是
下列不会导致LESP下降的因素是
有机磷农药致机体中毒的主要机制是
刘某,甲县农民,在当地名声极坏,自1998年6月份离开甲县开始在全国流窜作案,直至2000年3月7日在丁县作案时,被公安机关抓捕归案,经查实,此期间刘某分别在乙、丙二县也作案多起。此案应由下列哪个法院管辖?
[2004年第002题]就空间组织形式而言,住宅中起居室与各卧室和餐室、厨房的关系属于:
下列测绘成果应当异地备份存放的是()。
中国佛教四大名山分别是指()。
Informationchannelingisundergoingremarkableprogressinvarioussectorsofsocietyinindustrialactivities,publicservices
最新回复
(
0
)