首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The Conservative government will face difficulty proving that its plan to automatically enroll eligible Canadians in the Old Age
The Conservative government will face difficulty proving that its plan to automatically enroll eligible Canadians in the Old Age
admin
2014-12-26
65
问题
The Conservative government will face difficulty proving that its plan to automatically enroll eligible Canadians in the Old Age Security plan will save taxpayers money. An audit on the first phase of the program has found the department responsible, Employment and Social Development Canada(ESDC), couldn’t show "expected benefits" from the program because it has no measurable targets.
The government plans to gradually increase the age of eligibility for OAS benefits to 67 from 65 starting in 2023, but it plans to more quickly introduce automatic enrollment for eligible Canadians. The Tories argue the move will help federal coffers through reduced benefit costs and reduced service spending. The audit, however, concluded the department’ s targets "were not documented, specific or measurable." For instance, there were no "measurable targets" set for one of the keys to the government’s strategy: "improve services to Canadians." According to the audit, the department did plan to use one specific measurement to gauge effectiveness: the number of Canadians who could be enrolled automatically versus those who are actually enrolled.
The auditor, however, argued that this shouldn’t be used to show the government was reducing "costly paper processing", because some seniors who were auto-enrolled would still have to file paper applications "for a number of reasons" — such as to defer taking the OAS. "With limited baseline information on the costs for paper application processing, it will be difficult to demonstrate the planned productivity improvements and their associated savings," the auditors wrote in their report, dated February 2014 but only published a few weeks ago.
The government announced in the 2012 budget the eligibility age would change to 67 from 65, but it would be phased in over six years, starting in 2023. That means anyone who was 56 or older as of March of this year won’t be affected.
The government estimated the savings at $10.8 billion annually starting in 2030, when 9.3 million Canadians are projected to be eligible for OAS benefits—almost double the 4.7 million eligible in 2010. To further reduce costs, the government planned to automatically enroll eligible Canadians and eliminate the need for seniors to receive and return a mailed enrollment form.
The audit team reviewing the first phase of the OAS changes concluded ESDC had enough oversight for the first phase of the project, which was to use information already available within the department and to identify Canadians for possible automatic enrollment. However, auditors had concerns with how the department planned to prove in the long-term that the changes to the OAS program were having their intended effects. For example, "there is currently limited capacity to monitor the additional workload introduced by the implementation of automatic enrollment," they wrote.
What does the audit team worry about the program?
选项
A、How to prove the changes to the OAS program were having their intended effects.
B、How to monitor the additional workload introduced by automatic enrollment.
C、How to further reduce cost.
D、How to achieve the intended effects.
答案
A
解析
细节题。本题考查的是审计组对于老年保障项目的担忧之处,可以定位到文中的However,auditors had concerns with how the department planned to prove inthe long—term that the changes to the OAS program were having their intended effects.For example,“there is currently limited capacity to monitor the additional workloadintroduced by the implementation of automatic enrollment.”they wrote,从这里可以看出审计员们担心加拿大就业和社会发展部无法向人们展示老年保障改革能达到预期效果。A项符合文章意思。B项是文中列举的一个例子,以偏概全了。C讲如何进一步减少费不是审计员们担心的部分,D项讲如何实现预期效果也不符合文章原意。因此,正确答案是A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ppm7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Encouragepeopletoundertakeadventures.B、Publicizehiscolorfulanduniquelifestories.C、Raisepeople’senvironmentalawa
A、Paytaxasanyotherorganizationsdo.B、Providemoremoneyforpublicservices.C、Provideinformationontheirfinancialacti
A、Peoplediffergreatlyintheirabilitytocommunicate.B、Mostpubliclanguagesareinherentlyvague.C、Therearenumerouslang
A、Bydoingtutorjobs.B、Byborrowingmoneyfromhisclassmates.C、Byhavingascholarship.D、Byworkinginapubliclibrary.C细
Oneofthemostimportantsocialdevelopmentsthatmadepossibleashiftinthinkingabouttheroleofpubliceducationwasthe
A、Optimistic.B、Pessimistic.C、Radical.D、Conservative.B推断题。短文中提到,接受调查的2/3的人都认为她们不可能找到理想的工作(“almostimpossible”togettheirdre
"Nothingraisesmorefearinarepressivegovernmentthanchallengestothecontrolofinformation.Andnothingismoreimportan
"Nothingraisesmorefearinarepressivegovernmentthanchallengestothecontrolofinformation.Andnothingismoreimportan
"Nothingraisesmorefearinarepressivegovernmentthanchallengestothecontrolofinformation.Andnothingismoreimportan
随机试题
Fewhousesinthisdistrict______theterribleearthquakeandmanypeoplewerekilled.
王女士,65岁,3-0-1-3,在家分娩,产后未很好休息,自感外阴有物脱出多年,近有加重,妇检:宫颈糜烂,子宫与宫颈均脱出阴道口外,应诊断为
某产盐企业,2016年3月份以外购液体盐3000吨加工成固体盐600吨,以自产液体盐5000吨加工成固体盐1000吨,当月共销售固体盐1500吨,取得销售收入300万元。已知液体盐每吨单位税额2元、固体盐每吨单位税额15元,该产盐企业当月应缴纳资源税(
房地产投资的特性不包括()
学校作为法人最重要和最应该具备的条件是()。
根据下列资料回答下列问题最新统计数字显示,截至2000年底,全国党员总数已达6451万名,占全国人口总数的5.2%;女党员1119万名,占党员总数的17.4%;少数民族党员401.1万名,占党员总数的6.2%。党员队伍结构不断改善,分布状
[2002年]设函数u=f(x,y,z)有连续偏导数,且z=z(x,y)由方程zex-yey=zex所确定,求du.
传播计算机病毒的一大可能途径是()。
Thepassageismainlyaboutthedifferencesbetweenconventionalandorganicfarming.AccordingtotheFAO,asthedemandforo
A、Promotesocialfairness.B、Focusontheideasofwomen.C、Standfortheinterestsoftheleaders.D、Showtheviewsandaspirat
最新回复
(
0
)