首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Every year thousands of people are arrested and taken to court for shop-lifting. In Britain alone, about HK $ 3,000,000 worth of
Every year thousands of people are arrested and taken to court for shop-lifting. In Britain alone, about HK $ 3,000,000 worth of
admin
2014-01-13
68
问题
Every year thousands of people are arrested and taken to court for shop-lifting. In Britain alone, about HK $ 3,000,000 worth of goods are stolen from shops every week. As a result of this "shrinkage" as the shops call it, the honest public has to pay higher prices.
Shop-lifters can be divided into three main categories: the professionals, the deliberate amateur, and the people who just can’t help themselves. The professionals do not pose much of a problem for the store detectives, who, assisted by closed circuit television, can usually cope with them. The professionals tend to go for high value goods in parts of the shops where security measures are tightest. And, in any case, they account for only a small percentage of the total losses due to shop-lifting.
The same applies to the deliberate amateur who is, so to speak, a professional in training. Most of them get caught sooner or later, and they are dealt with severely by the courts.
The real problem is the person who gives way to a sudden temptation and is in all other respects an honest and law-abiding citizen. Contrary to what one would expect, this kind of shop-lifter is rarely poor. He does not steal because he needs the goods and cannot afford to pay for them. He steals because he simply cannot stop himself. And there are countless others who, because of age, sickness or plain absent-mindedness, simply forget to pay for what they take from the shops.
In order to prevent the quite incredible growth in ship-lifting offences, some stores, in fact, are doing their best to separate the thieves from the confused by prohibiting customers from taking bags into the store. However, what is most worrying about the whole problem is, perhaps, that it is yet another instance of the innocent majority being penalized and inconvenienced because of the actions of a small minority. It is the aircraft hijack situation in another form. Because of the possibility of one passenger in a million boarding an aircraft with a weapon, the other 999, 999 passengers must subject themselves to searches and delays. Unless the situation in the shops improves, in ten years’ time we may all have to subject ourselves to a body-search every time we go into a store to buy a tin of beans!
Which of the following statements is NOT true about the main types of shop-lifting?
选项
A、A big percentage of the total losses are caused by the professionals.
B、The deliberate amateurs will be punished severely if they get caught.
C、People would expect that those who can’t help themselves are poor.
D、The professionals don’t cause a lot of trouble to the store detectives.
答案
A
解析
细节判断题。根据原文第二段尾句提到they[the professionals(专业盗窃)]只占总的失窃率的only a small percentage。选项A与此矛盾。故答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pvhO777K
0
考博英语
相关试题推荐
FlowersfortheDeadSinceflowerssymbolizenewlife,itmayseeminappropriatetohavethematfunerals.Yetpeopleinmany
UniversityPhysicsisintendedforstudentsofscienceandengineering.Primaryemphasisisonphysicalprinciplesandproblem-
Itisprobablyboththatheisgoingtothemeetingontime______bythemorningtrafficjam.
ManycountrieswillnotallowcigaretteadvertisingintheirnewspapersoronTV——especiallysincetheadvertisementsareusuall
Itisdifficulttoimaginewhatlifewouldbelikewithoutmemory.Themeaningsofthousandsofeverydayperceptions,thebases【
Experimentalsciences,basedontheobservationoftheexternalworld,cannotaspiretocompleteness;thenatureofthings,and
Thereisnoquestionthattheoldstyleofairpollutioncouldkillpeople.Inoneweekfollowingtheinfamous"peasouper"fogi
Whenpeoplearestruckbylightening,theyfalltothegroundasthoughtheywerestruckbyasevereblowtothehead.Afterthe
Manymentalinstitutionsthroughoutthecountryhavebeenturnedintodumpinggroundsforthousandsofoldsterswhohavenoplac
Everytimeanoldbuildingistorndowninthiscountry,andanewbuildinggoesup,thegroundfloorbecomesabank.There
随机试题
高血压患者,男性65岁,上颌第一、二磨牙残根,无心脏病史,需拔牙。
背景资料某综合利用水利枢纽工程位于我国西北某省,枯水期流量很少;坝型为土石坝。黏土心墙防渗;坝址处河道较窄,岸坡平缓。工程中的某分部工程包括坝基开挖、坝基防渗及坝体填筑,该分部工程验收结论为“本分部工程划分为60个单元工程,其中合格18个
当平面布置改变超过图上面积的()时,不宜在原施工图上修改和补充,应重新绘制竣工。
保证合同的当事人为()。
根据《中华人民共和国外汇管理条例》,属于外汇的有()。
下列关于军队士官退役安置及待遇的说法,正确的是()。
一果农想将一块平整的正方形土地分割为四块小的正方形土地,并将果树均匀整齐的种植在土地的所有边界上,且在每块土地的四个角上都种上一棵果树,该果农未经细算就购买了60棵果树,如果仍按上述想法种植,那么他至少多买了多少棵果树?
核心能力
A、 B、 C、 D、 C
Whichofthefollowingistrue,accordingtotheconversation?
最新回复
(
0
)