首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For what reason was the speed limit set at 55-mile-an-hour in 1970’s?
For what reason was the speed limit set at 55-mile-an-hour in 1970’s?
admin
2015-03-11
60
问题
For what reason was the speed limit set at 55-mile-an-hour in 1970’s?
According to recent surveys, a large number of Americans favor increasing the present 55-mile-an-hour speed limit. The current speed limit was set in the early 1970’s when the US faced its first crucial oil shortage.Sixty-five percent of the persons surveyed said that the law was out of date. They pointed to the relative safety of the American highway system and to the efficiency of modern vehicles to support their beliefs.Westerners and younger people, rather than older adults, are more likely to argue against retention of the legislation. The debate is particularly important for those who live in the western states. Many of the large cities in the western part of the country are separated by thirty or forty hours of long, empty, straight roads.People from this area argue that the examples of countries like Australia and Germany should demonstrate that higher speeds are still safe and that speed is disproportionately blamed for traffic problems. Most professional truck drivers favor a higher speed limit. They argue that they can get their goods to the marketplace faster if the speed limit is higher, and that is good for the economy. Since the successful implementation of the turbocharged engine in modern trucks, it is quite possible for trucks to reach speeds twice the legal limit which they are currently allowed to travel.In the end, economic issues may help make the final decision.
选项
A、The citizens decided on it.
B、People believed that speeds above that were not safe.
C、The older people advocated it.
D、The US suffered a fuel crisis.
答案
D
解析
细节题。文章开头说当前的限速是20世纪70年代早期规定的,当时美国正面临着第一次严峻的石油短缺危机。故D项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/pxHK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Whatisthemainideaofthispassage?
Theprepositionalphrasein"Achairisapieceoffurnitureforsittingon"indicates
Whatisthepossibi9reasonforthecandidatesfailtogetjobsattheBBC?
Whichofthefollowingismentionedasareasonforthelowpopulationgrowthrate?
ThewomanlovetoliveinthecityforthefollowingreasonsEXCEPTthat
Somestudentstakepartinschoolactivitiesactively,whileothersshowlittleinterestinthem.What’syouropiniononthisph
______canbeseenfromthecomparisonofthesefigures,theprincipleinvolvestheactiveparticipationofthepatientinthem
"Ifinditreallyattractivehowsuccessfulyouare,"mydatesaid,leaninginforakiss.Sure,itsoundslikealine.Butita
"Ifinditreallyattractivehowsuccessfulyouare,"mydatesaid,leaninginforakiss.Sure,itsoundslikealine.Butita
随机试题
一切对称冲裁件的压力中心均位于图形轮廓的________上。
未取得商品房预售许可证的房地产开发项目,不得以()等名目发布房地产广告。
文化遗产是全人类的财富,为保护这些财富,联合国教科文组织通过了一系列历史文化遗产保护的重要文献,其中《保护历史城镇与城区宪章》是()通过的。
某礼花厂2018年1月发生以下业务:(1)月初库存外购已税鞭炮的金额为12000元,当月购进已税鞭炮300箱,增值税专用发票上注明的每箱购进金额为300元。月末库存外购已税鞭炮的金额为8000元。其余为当月生产领用。(2)当月生产甲
纸币之所以可以作为流通手段,是因为它本身具有内在价值。()
根据下列材料回答问题。2010年,全国研究与试验发展(R&D)经费总支出为3710.2亿元,比上年增长23.545%,研究与试验发展(R&D)经费投入强度(与国内生产总值之比)为1.49%。按研究与试验发展人员(全时工作量)计算的人均经费支出为21-4万
睡眠者效应指由于时间间隔容易使得人们忘记传播的来源,而只保留对内容的模糊记忆。根据上述定义,下列中不属于睡眠者效应的是:
经济风险
列宁说:“以为诗人才需要想象,这是没有道理的,这是愚蠢的偏见!甚至在数学上也需要想象,甚至微积分的发现没有想象也是不可以的。”该论断所揭示的是()
くうふく
最新回复
(
0
)