首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Misers everywhere: that Mediterranean cruise could be within reach at last. There’ll be no free ride to the port, and no free fo
Misers everywhere: that Mediterranean cruise could be within reach at last. There’ll be no free ride to the port, and no free fo
admin
2014-06-13
44
问题
Misers everywhere: that Mediterranean cruise could be within reach at last. There’ll be no free ride to the port, and no free food or entertainment on board. The cabin will measure 30 meters square and housekeeping will be extra. But the fiberglass suite is easy to clean, and costs as little as £29 a night.
Earlier this year, serial entrepreneur Stelios Haji-Ioannou, the man who gave Europe its first budget airline, cashed in £14 million of his easyJet shares to fund what he calls a "little shopping spree." Boldly expanding his no-frills model into new markets, Stelios (he insists on first-name in formality) plans to open the first easyHotel in London this year with prices from £ 5 a night, an easy Bus fleet and easy Cruise, ready to sail next summer. Also on the list: easy Pizzas and easy Tele com, a mobile-phone service.
Can he make it work? The soaring success of easyJet and its rivals was Europe’s great business story of the late 1990s, and yet more carriers are emerging to serve the 10 nations that joined the European Union last week. While copycatting the idea may look like a no-brainer, though, some experts doubt Stelios’s expansion plans have much of a future. "The no-frills model is very fragile." says Chris Voss of London Business School. "Stelios is applying it rather indiscriminately."
The entrepreneur’s record is mixed. He launched easyJet in 1995, when he was 28, and it now has 70 planes and revenues of £932 million last year, up nearly 70 percent from 2002. But his first attempt to clone the no-frills model, a Europe-wide chain of Internet cafes launched at the height of the bubble, has since struggled to make money. His first easy Cinema-tickets for just 50 pence is suffering because big distributors, fearful of undercutting their other business, refuse to allow cheap screenings of new blockbusters.
The larger problem: reducing prices is not enough to make no-frills work. Stelios, for example, likes to sell direct to the customer, preferably online, and avoids corporate accounts on the theory that only individuals care enough about price to be loyal no-kills customers. He chooses only sectors in which the volume of business will clearly rise as prices fall. There’s no point, say, in offering a cut-rate burial service. Says Stelios: "The demand for funerals isn’t going to go up—regardless of the price."
选项
A、he/she will become a cheapskate.
B、it will cost him/her more money.
C、it will become more economical.
D、there will be no free services.
答案
C
解析
推理判断题。由题干中的Mediterranean cruise定位至首段第一句:到处都是吝啬鬼—这一点至少在地中海海上游览中得以实现了。接着做出说明:不再提供免费接到港口的服务,船上不再有免费食物和娱乐。船舱大小是30平方米,客房服务额外收费。接着话锋一转:但是玻璃纤维的房间容易清洁,一晚上才需要29英镑。由此可以推断现在的一些服务项目虽然是免费的,但船价昂贵,而将来虽然很多服务开始收费,但价格很低。这说明了首句中within reach的原因,故可以推断将来乘船在地中海游览价格更低,更为经济。cheapskate与miser同义,这是对首句的曲解,排除。"it will cost him/her more money"与首句within reach和末句"costs as little as£29 a night"矛盾,排除。虽然该段提到许多免费服务都要取消,但并不能推出"没有免费服务"这种绝对结论。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/q8O4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
MySpaceandotherWebsiteshaveunleashedapotentnewphenomenonofsocialnetworkingincyberspace,【1】atthesametime,agr
Ineverycultivatedlanguagetherearetwogreatclassesofwordswhich,takentogether,comprisesthewholevocabulary.First,
Ineverycultivatedlanguagetherearetwogreatclassesofwordswhich,takentogether,comprisesthewholevocabulary.First,
Acomputermodelhasbeendevelopedthatcanpredictwhatwordyouarethinkingof.(41)ResearchersledbyTomMitchellofC
"Inthelongrun,"asJohnMaynardKeynesobserved,"wearealldead."True.Butcanthe【1】runbeelongatedinawaythatmakes
"Inthelongrun,"asJohnMaynardKeynesobserved,"wearealldead."True.Butcanthe【1】runbeelongatedinawaythatmakes
TherulingofAmerica’sSupremeCourtTheGroksterdecisionwasbasedontheevidencethatGrokster
WiththeMetOfficepredictingasummerheatwave,MacmillanCancerReliefthisweek(1)_____itscustomarywarningaboutthesun
Itwasarulingthathadconsumersseethingwithangerandmanyafreetradercryingfoul.OnNovember20ththeEuropeanCourto
EgyptianwinehasanextensivehistorywithinthehistoryofEgypfiancivilization.Grapeswerenot【C1】______tothelandscapeof
随机试题
结合材料回答问题:材料1洪水、干旱、瘟疫、战争……人类的历史就是一部与各种灾难不屈不挠抗争的历史。21世纪的第三个十年刚刚开始,中国和世界历史再一次来到惊心动魄的时刻,来势汹汹的新冠肺炎疫情,这个未知而凶残的病魔突袭而至。
根据确定控制标准Z值的方法,将控制分为____________、跟踪控制、自适应控制和最佳控制。
A.卡环体B.支托C.卡环臂D.连接体E.固位网可摘局部义齿主要起稳定作用的是
有关福辛普利描述正确的是()。
西城汽车配件销售公司于2010年10月28日销售一批汽车配件给江南汽车修理厂,货物于当日发出,并开具增值税专用发票给江南汽车修理厂。因户名开具错误,江南汽车修理厂拒收这张增值税专用发票,并于2010年11月7日将原开具的增值税专用发票的发票联及抵扣联还给西
低碳城市是一个新生事物,没有现成可借鉴的模式。专家指出,在对低碳经济的认识问题上,首先需要澄清“低碳等于贫困”“低碳等于高成本”等误区。低碳经济是在较高的文明发展水平下,出现的一种碳生产力水平较高、但人均碳排放水平较低的经济形态。在这个过程中,能源结构的清
下列各句中,没有语病的一句是()。
下列化学现象说法错误的是:
A、30.B、42.C、62.D、80.B短文首句就提到David将在玻璃盒中待上6周,后文详细介绍时又一次提及sixweeks,故B为答案。
InSaoPaulo,ababyboyissmiling,unawarethatacourtisdecidinghisfate.Ifitfindsinhisfather’sfavor,heisinall
最新回复
(
0
)