首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、正确 B、错误 B特定信息的找寻和判断。根据原文可知1825年Erie运河的开放使得大湖区的定居者们可将粮食运到东部纽约城,而且该运河also encouraged westward migration along inland waterways a
A、正确 B、错误 B特定信息的找寻和判断。根据原文可知1825年Erie运河的开放使得大湖区的定居者们可将粮食运到东部纽约城,而且该运河also encouraged westward migration along inland waterways a
admin
2015-01-11
31
问题
Today I’m going to discuss transportation and communication in the early 19th century in the United States. At that time, inland waterways provided North America’s most popular form of long-distance transportation. Travel by rivers was often more convenient than taking a wagon over primitive country roads, especially when shipping heavy loads of farm products or household goods. Where the natural waterways were inadequate, shallow canals were built. The Erie Canal, opened in 1825, connected the Great Lakes with the upper Hudson River. It allowed settlers in the Great Lakes region to send their crops eastward to New York City at the mouth of Hudson at a much lower cost. From there, crops could be shipped to other Atlantic ports. The construction of the Erie Canal also encouraged westward migration along inland waterways and helped populate the frontier. The City of Detroit grew up between two of the Great Lakes. Later a canal joined the Great Lakes with the Mississippi river system and Chicago became a thriving city. Politically the waterway system united the nation in a way few had imagined possible, by the mid-1800s, faster and cheaper railroads became more popular and the canal system declined. Railroads could be used year round whereas canals were often frozen in the winter. During the first third of the century, however, transportation on rivers, lakes and canals aided greatly in the growth of the United States.
选项
A、正确
B、错误
答案
B
解析
特定信息的找寻和判断。根据原文可知1825年Erie运河的开放使得大湖区的定居者们可将粮食运到东部纽约城,而且该运河also encouraged westward migration along inland waterways and helped populate the frontier即鼓励了人们沿内陆水道向西部移民。由此可见,当时的运输是东西双向进行的。因此题干的说法与原文不符,是错误的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qIrO777K
本试题收录于:
CATTI三级口译综合能力题库翻译专业资格(CATTI)分类
0
CATTI三级口译综合能力
翻译专业资格(CATTI)
相关试题推荐
Wewerepleasedtoseethat,besidesourownvillagers,theaudiencewasmadeupofafairnumberofpeopleoutofaroundvillag
Inmostcases,youcantransplantatreesuccessfully,atanytime,ifyoufollowtheinstructionsforplantingatree.Themost
WhatWeDo我们做的事情TheHumourFoundationisanationalcharityestablishedin1997topromotethehe
EveryObjectTellsaStory凡事皆有戏Everyonehasaparticularobjecttowhichtheyattachaspecialmeaningorstory.EveryObje
EveryObjectTellsaStory凡事皆有戏Everyonehasaparticularobjecttowhichtheyattachaspecialmeaningorstory.EveryObje
EgyptianVillages埃及村落Mostoftheinhabitantsliveinmud-brickhomes,their(1)wallsinsulatingagainsttheafternoonhe
EgyptianVillages埃及村落Mostoftheinhabitantsliveinmud-brickhomes,their(1)wallsinsulatingagainsttheafternoonhe
Alargepartofeffectiveleadershipisdependentonsomethingcalled"style".Butstyleisdifficulttoteach,andwhatmakes
A、正确B、错误A根据原文“Shefoundworkasanother’shelper,caringfortwoyoungchildreninreturnforroom,boardandthreedollarsaw
Whatdoesthespeakermean?
随机试题
微分方程y″—4y′+4y=0的通解y(x)=()
A.陈皮B.青皮C.乌药D.沉香E.薤白
慢性特发性血小板减少性紫癜最常见于
顾某系失业人员,失业前其所在单位依法按照该单位工资总额的一定比例缴纳了失业保险费。顾某及其所在单位累计缴纳失业保险费的时间已满7年。在领取失业保险金期间,顾某因遇车祸而死亡,其家属生活困难,要求发放相关费用。请分析案例,回答下列问题:顾某死亡后,对其家
合同付款的四个阶段是()。
描述六大会计要素之间相互关系的综合会计等式为()。
当西方企业还在产品质量的竞争中拼搏,日本企业却已开始改变竞争方式,将重点转移到顾客服务方面来。继质量之后,服务变成了企业下一个全力以赴的目标。以下哪项不符合上文的意思?()
1.一颗来自澳大利亚塔斯马尼亚岛的樱桃,从靠泊洋山保税港区码头到查验后放行,最快需要多长时间?上海给出的答案是:6小时。如此迅疾的速度,得益于上海自贸区成立3年多以来致力于攻坚的核心任务——制度创新。上海自贸试验区建设3年多以来,试验区内新注册企
A、 B、 C、 D、 B本题考查元素轮换规律。每幅图形被分为三部分,每一部分所填充的图案均不相同,且前一幅图形的最后一部分作为后一幅图形的第一部分,因此问号处图形的第一部分所填充的图案应为黑点,排除A项。每
Lastweekend,sportsmenandwomenofanunusuallyhardydispositiondescendedonSherborne,aprettyDorsettown.There,theysw
最新回复
(
0
)