首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Lorries are responsible for over half of all cyclist deaths in London, a third across the UK as a whole, 43% of cycling fataliti
Lorries are responsible for over half of all cyclist deaths in London, a third across the UK as a whole, 43% of cycling fataliti
admin
2016-09-24
44
问题
Lorries are responsible for over half of all cyclist deaths in London, a third across the UK as a whole, 43% of cycling fatalities in Belgium and 38% in the Netherlands. In all, about 1, 000 people die annually in Europe’s road traffic accidents, but a "direct vision" design concept could slash those figures by increasing the field of vision for drivers in front— and to the sides—of their lorries, according to a new report by Loughborough University.
"Blind spots can be a significant factor in fatal accidents with lorries, " said Dr. Steve Sununerskill, one of the report’s co-authors. "The study shows that the size of these blind spots can be minimized through improved cab(驾驶室)design, the reduction of cab height and the addition of extra windows. "
The proposed new lorry model would have an 80cm longer cab with a rounded nose, smaller dashboard, expanded glassed areas and a slightly lower driver position, panoramically expanding the range of sight from behind a lorry cab’s wheel.
By contrast, truck drivers today sit in a position high above their engines in brick-shaped lorry cabs that leave them unable to see much of the movement around their vehicles.
The paper analyzed 704 accidents involving heavy goods vehicles and found that 31% of road fatalities were caused by drivers pulling away, 19% were caused by left turns, 7% by right turns, and 25% from drivers reversing.
Surprisingly, vehicles changing lanes were responsible for half of all accidents but no fatalities.
The analysis indicates that " critical blind spots" in current models cannot be compensated for by the use of lorry driver’s mirrors, because of the time lapse between checking them, making observations through the window, and then pulling away from a junction.
"If this tune period is four seconds, this is enough time for a cyclist to undertake the heavy goods vehicle, with the driver being unaware of his or her presence, " the paper says.
Such weaknesses have been highlighted in other research but European rules have still tended to prioritize drivers’ "indirect vision"—or the line of sight they get from mirrors— over their blind spots.
The EU’s existing law on lorry weights and dimensions makes this worse by forcing a design with particularly large blind spots, according to Transport and Environment(T&E), a green think tank.
"Not only drivers, but politicians too need vision, " said William Todts, a senior policy officer for T&E. "It’s incomprehensible that we allow huge 36 tonne mammoths(庞然大物)on our roads without making sure the people behind the wheel actually see what’s going on. After decades of tinkering with(鼓捣)minors, we now have an opportunity to make direct vision compulsory in new lorry designs and save hundreds of lives, "
It can be inferred that T &E’s attitude towards the EU’s existing law on lorry weights and dimensions is______.
选项
A、incomprehensible
B、indifferent
C、negative
D、objective
答案
C
解析
根据短文可以推断,交通和环境智囊团对欧盟目前有关卡车重量和尺寸的法律持否定的态度。根据第十段,欧盟强行推出一款具有特大盲区的卡车,其当前有关卡车重量和尺寸的法律把情况弄得更糟。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qJGO777K
0
考博英语
相关试题推荐
AreweatthebeginningofanotherAgeofExploration?Perhapsevenmoreimportant,areweatthebeginningof【C1】______AgeofC
AreweatthebeginningofanotherAgeofExploration?Perhapsevenmoreimportant,areweatthebeginningof【C1】______AgeofC
Writeanessayabout200wordsasyouranswertothefollowingquestion:"ShouldtheChinesegovernmentpaymoreattentionand
Animportantconsequencearisesbecausethesocialsecurityprogramispurelypay-as-you-gofinanced,_____mostpensionplans,at
Today,theTowerofLondonisoneofthemostpopulartourist【C1】______andattractsoverthreemillionvisitorsayear.Itw
Today,theTowerofLondonisoneofthemostpopulartourist【C1】______andattractsoverthreemillionvisitorsayear.Itw
Onebillionpeopleintheworldareshortofwater.Howcanthisproblembesolved?Somesuggestionshavebeentodesalinate(除去盐
Readingbooksisahabitthatispopularly【C1】______bymoreandmorepeople.Itbenefitsourlivesbyimprovingourknowledgeto
Thepeoplelivingintheseapartmentshavefree______tothatswimmingpool.
人们发现,所有在国外旅行的人都根据他们自己的风俗习惯来评价他们的所见所闻和他们所吃的东西。凡是广泛阅读过有关外国情况的书刊的人,他们往往比较能适应,也比较宽容,这是因为他们在开始旅行之前,他们的心胸就已经比较开阔了。事实上,人们在没有直接接触那些事物时是比
随机试题
口腔生态系的影响因素不包括
下列体表定位标记,错误的为
A.盐酸地尔硫革B.硝苯地平C.盐酸普萘洛尔D.硝酸异山梨醇酯E.卡托普利具有脯氨酸结构
糖尿病酮症酸中毒患者血糖可高达
湖北省某省级林场部分使用湖北省政府预算外资金,将进行某试点林区的重大项目工程建设,正在考虑是否对该试点林区的所有树苗的采购工作进行招标。对于此,下列说法不正确的是哪些?
抵押人法律关系的当事人是()。
下列支付结算的种类中,有结算金额起点的是()。
中国第一部讽刺小说《儒林外史》的作者是安徽_______人。
中国特色社会主义()
某一确定有限自动机(DFA)的状态转换图如下,与该自动机等价的正规表达式是(28),图中(29)是可以合并的状态。(28)
最新回复
(
0
)