首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Using less insecticide. B、Giving the plants up. C、Spraying crops frequently. D、Trying other insecticide. A短文提到了科学家给农场主的三点建议:少用
A、Using less insecticide. B、Giving the plants up. C、Spraying crops frequently. D、Trying other insecticide. A短文提到了科学家给农场主的三点建议:少用
admin
2019-09-01
84
问题
Scientists have observed that plants themselves produce many poisonous chemicals for defense against insects. But insects have developed ways of dealing with them and, in fact, have been eating plants for about 250 million years. Now insects are using these same mechanisms to deal with man-made poisons—insecticide. This is why resistance of insects to insecticide has developed so rapidly. What should be done? Scientists studying the problem suggest that farmers use less insecticide. At the moment, farmers regularly spray crops as a precaution against problems that are caused by large numbers of pests. They should, instead, spray only where pests have actually been seen. Secondly, farmers could use a combination of two or three insecticide at once. To survive, the insects would need to become resistant to two or more poisons at the same time. The most surprising suggestion, perhaps, is that, at certain times of the year, farmers should actually try to attract new insects onto the crops they are trying to protect The new insects will mate with those which survived from a certain kind of insecticide and will lessen the latter’s resistance to it.
Scientists hope that these and other measures will postpone the day when farmers and scientists will have to stand by while new super bugs which may be resistant to all our poisons invade our farms and devour our crops.
19 What does the speaker say about plants?
20 What is mentioned as one of the suggestions raised by scientists?
21 What is the most surprising suggestion scientists give?
选项
A、Using less insecticide.
B、Giving the plants up.
C、Spraying crops frequently.
D、Trying other insecticide.
答案
A
解析
短文提到了科学家给农场主的三点建议:少用杀虫剂、同时使用两种或三种杀虫剂、吸引别的昆虫到田间。A正是短文中提及的建议之一,故为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qYZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Peopleappeartobeborntocompute.Thenumericalskillsofchildrendevelopsoearlyandsoinexorably(坚定地)thatitiseasyt
AstrologyA)Astrologyisthestudyofhowthesun,themoon,planets,andstarsaresupposedlyrelatedtolifeandeventso
TipsforThoseWhoTravelAloneA)Whenitcomestotraveling,sometimestakingajourneyalonecanbegreat.Travelingalon
Mostpeopleoftendreamatnight.Whentheywakeinthemorningtheysaytothemselves,"WhatastrangedreamIhad!Iwonderwh
WhichAttributesofaFoodProductareMostImportanttoConsumersA)TheAustralianstateofVictoriaisinvestinginapro
WhichAttributesofaFoodProductareMostImportanttoConsumersA)TheAustralianstateofVictoriaisinvestinginapro
InSaoPaulo,ababyboyissmiling,unawarethatacourtisdecidinghisfate.Ifitfindsinhisfather’sfavor,heisinall
TheUnitedStates’predominanceinscienceandtechnologyisfading,areportreleasedthismonthbytheNationalScienceBoard
A、Itiscomfortable.B、Itisbestmade.C、Itcausesnopollution.D、Itmakeslessnoise.C短文提到,电动汽车最大的优点在于它不会污染环境,因此可视为目前最好的替代品,
A、Ittakespicturesonly.B、Itcannotdopaperwork.C、Itneedssomeonetoissuefines.D、Ittakespicturesanddoespaperwork.
随机试题
______isnotafictionalcharacterinTheScarletLetter.()
业务员张某受甲商场委托,以不高于每台价格2000元的标准购进1500台彩电。张某的妻子在乙家电厂工作。张某遂与乙家电厂家协商签订了一买卖彩电的合同。合同约定,甲商场向乙家电厂购买2000台彩电,每台价格1900元,共计380万元。由于张某的妻子在此次买卖合
本案一审法院决定适用简易程序是否正确?原因是什么?如果再审法院发现原审遗漏了必须参加诉讼的当事人汇远公司,则法院应当如何处理?
金融期权合约所规定的、期权买方在行使权利时遵循的价格是期权价格。()
直接保险人为转移已承保的部分或全部风险而向其他保险人购买的保险称为()。
甲公司与乙公司订立了一份买卖合同。在合同有效期限内,甲公司与丙公司合并成立为丁公司。根据《合同法》规定,该合同应当()。
"DailyStar,sir,"calledJason,carryingsomenewspapersunderhisarm.Thelittleboyhadbeenrunningupanddownthestreet
根据《全国人口普查条例》和《国务院关于开展第六次全国人口普查的通知》,我国以2010年11月1日零时为标准时点进行了第六次全国人口普查。目前我国全国总人口为1370536875人。其中普查登记的大陆31个省、自治区、直辖市和现役军人的人口共1339724
在1945年党的七大上,首次对毛泽东思想的科学内涵作出界定的是()。
Datasharing:Anopenmindonopendata[A]Itisamovementbuildingsteadymomentum:acalltomakeresearchdata,softwareco
最新回复
(
0
)