首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Welcome to visit our company and I am very glad to have the opportunity to introduce our company to you all.Our company was esta
Welcome to visit our company and I am very glad to have the opportunity to introduce our company to you all.Our company was esta
admin
2021-03-12
46
问题
Welcome to visit our company and I am very glad to have the opportunity to introduce our company to you all.Our company was established in 1990.We specialize in manufacturing household electrical appliances and exporting them all over the world.Our annual sales of last year is about 80 million dollars, and the business is growing steadily.We have branches in North America and Europe with about 500 employees, and they are working diligently to serve the needs of our customers.
In order to further develop overseas market, we need reliable agents to promote our products.I hope you will seriously consider doing business with us.Thank you.
The company specializes in the field of 【R1】________.
The sales of last year is about【R2】________.
The company has branches in Norm America and【R3】________.
There are about【R4】________people are employed.
The purpose of this introduction is to【R5】________.
【R4】
选项
答案
500
解析
由第一段第五句话“We have branches in Noth America and Europe with about 500 employees,”可以得出答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/qg4K777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Thebusinesscycleiscomposedofmanyphasesandoneofthemistheexpansionphase.Thisphaseisatwo-foldone,includingre
Atleast2.3millionpeopletooksomekindofonlinecoursein2004,accordingtoarecentsurveybyTheSloanConsortium,anon
ItisknowntousthatEnglishisnotasoldasChinese,butitiswidelyusedbymostpeopleallovertheworld.Englishspeake
Whathavepeoplediscoveredabouthobbies?Hobbiescanbeprofitableand______.
A—plannedeconomyI—seller’smarketB—marketeconomyJ—buyer’smarketC—WorldTradeOrganizationK—InternationalBusinessLawD—
Youthisnotamatteroftimebutamatterofself-improvement,bothphysicallyandmorally.Beingagoodyouth,oneshouldhave
A、Twoyears.B、Threeyears.C、Fouryears.D、Fiveyears.D根据男士的回答“stayedinEnglandforfiveyears”可知,男士英语说的流利是因为他在英国呆了五年,故选D。
Itispossiblethatyourcompanyisfacingdifficultiesofwhichwearenotaware.
Totellyouthetruth,it’sveryhardforustohelpthemgetridofInternetaddiction.Butwe______onthisproblemtryingtoim
TheNewYorkTimes______(be)popularwiththosestatesmen.
随机试题
患者,女性,50岁。月经稀发1年,停经6个月。近8个月来潮热、多汗、入睡困难。B超发现左卵巢囊肿,直径2cm。子宫内膜活检病理结果显示子宫内膜息肉。引起患者不适的原因是
某市房地产主管部门领导王大伟退休后,与其友张三、李四共同出资设立一家房地产中介公司。王大伟不想让自己的名字出现在公司股东名册上,在未告知其弟王小伟的情况下,直接持王小伟的身份证等证件,将王小伟登记为公司股东。下列哪一表述是正确的?
A.骨软骨瘤B.骨巨细胞瘤C.骨肉瘤D.骨转移性癌女,18岁,左膝内下硬性肿块2月,无痛。X线片示:左胫骨干骺端内侧有正常骨组织的疣状肿物,界限清楚,无骨膜反应,诊断首先考虑
我国一家商业银行2011年年末的业务基本情况如下:普通股4亿元,未分配利润1.5亿元,计提各项损失准备2亿元,长期次级债券2.5亿元;贷款余额180亿元,在中央银行存款24亿元,加权风险总资产120亿元;吸收存款240亿元。该行计划在2012年新吸收存款3
根据社会保险法律制度的规定,下列关于失业保险待遇的表述,正确的是()。
AIDSissaid______thenumber-onekillerofbothmenandwomenoverthepastfewyearsinthatregion.
良好的职业道德品质,不是天生的。从业人员需要在日常学习、工作和生活中,按照职业道德规范的要求,不断地进行()。
JamesMartin认为企业信息系统的建设应以【】为中心。
BookValueAOlderpeopleinparticularareoftentakenabackbythespeedwithwhichtheInternet’s"nextbigthing"cancease
WhatmadeonefirmofpublishersrefusetoacceptDominic’sfirstbook?
最新回复
(
0
)