首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Smart. B、Beautiful. C、Noble. D、Funny. A根据句(8)可知,当今许多亿万富翁不仅会与富有的女性结为夫妇也会与聪明的女性结婚,由此可知,选项中亿万富翁最有可能与之结婚的是聪明的女性,因此答案为[A]。
A、Smart. B、Beautiful. C、Noble. D、Funny. A根据句(8)可知,当今许多亿万富翁不仅会与富有的女性结为夫妇也会与聪明的女性结婚,由此可知,选项中亿万富翁最有可能与之结婚的是聪明的女性,因此答案为[A]。
admin
2018-04-10
58
问题
M: (6-1) The point is that it is a cynical thing to get yourself an MBA so you can find yourself a billionaire.
W: (6-2) This is not how I want my daughter, or my son, for that matter out there dating. I want my kids to have their own money, as I am sure you do. Because when you have the money in the relationship, you have the power in the relationship. That’s just the way it works. And so you need to know what you want in another person, but you know, there are people out there who say I want this, I want to be wealthy, and this is one way to get there.
M: OK. (7-1) So besides getting the MBA, whatever it is, will get you closer to the person who is wealthy? What else can you do?
W: (7-2) Well. You can look for common interests. I mean if you look at the things that billionaires or very wealthy people do, you will find that they tend to spend a lot of money on luxury items. So focusing your interest on real estate or art galleries, or collecting, you might get involved in charities where they are likely to be. If you don’t have enough money to buy a ticket to their great ball of the year, then volunteer. But get yourself in there in a way that you are interested in the subject also. I think that it’s not easy to fake these things, (8) and the good news is that many billionaires these days seem to be marrying for smarts as well as for money. They are not looking for people who can’t carry on a conversation.
M: Yeah. I was just going to say what’s the billionaire into?
W: I think in a lot of cases, you have to ask that question, because if you are dating somebody who has all the money in the relationship, you need to know upfront what you are giving, otherwise you are going to be in trouble on the back end.
M: But this whole premise of marrying somebody for money isn’t like buying a house whose foundation is sand essentially.
W: I think in a large number of cases, it can be. (9) And that’s why if you go into that kind of a marriage, you’d better have a premarital agreement, and it’d better be tight, so you’d better have your own lawyer negotiating it for you.
M: Alright, Jean Chatzky, thanks so much. Nice seeing you.
W: Me too.
This is the end of Part Two of the interview. Questions 6 to 10 are based on what you have just heard.
6. What’s Jean’s attitude towards dating with a billionaire for money?
7. According to Jean, how can one get closer to billionaires besides getting an MBA?
8. What kind of women are billionaires most likely to marry?
9. What is NOT suggested in terms of marriage contract for people marrying somebody for money?
10. What is the theme of this part of the interview?
选项
A、Smart.
B、Beautiful.
C、Noble.
D、Funny.
答案
A
解析
根据句(8)可知,当今许多亿万富翁不仅会与富有的女性结为夫妇也会与聪明的女性结婚,由此可知,选项中亿万富翁最有可能与之结婚的是聪明的女性,因此答案为[A]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/r2oK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
A、Thehostwouldliketodoit.B、Thehostisnotsure.C、Thehostturnsitdown.D、Thehostrefusesitpolitely.A根据原文“Iwould,
A、It’llbeengineer-oriented.B、It’llbecustomer-oriented.C、It’llbetechnology-oriented.D、It’llbeservice-oriented.B根据原文An
Aconsiderableamountofworkinlinguisticshasgoneinlooking【S1】______atthedistributeoftalkbetweenwomenandmen,and
(1)Howiscommunicationactuallyachieved?Itdepends,ofcourse,eitheronacommonlanguageoronknownconventions,oratlea
(1)Withthetollfromanthraxmounting,theantibioticmostcommonlyusedtotacklethedeadlybugisnowacelebrity.Newsanch
A、Supportive.B、Negative.C、Ambiguous.D、Cautious.D男士提到一些人认为美式谈判已成为谈判惯用的模式时,Janet回答道Maybeithas,maybeithasn’t,随后她列举了两个原因以支持自
A、Duringthechildhood.B、Inthemiddleage.C、Attheoldstage.D、Throughoutlife.D本题考查人们的心智能力什么时候开始受年龄影响。采访者问人们的心智能力是不是会受老年影响
HowtoWriteaBookReviewI.ThedefinitionofabookreviewA.adescriptiveandcriticalorevaluativeaccountofabookB.a
HowtoWriteaBookReviewI.ThedefinitionofabookreviewA.adescriptiveandcriticalorevaluativeaccountofabookB.a
A、Music.B、Sportgames.C、Interests.D、Socialchanges.A在访谈结束时,主持人说到,下一次节目我们会谈论美国的艺术、写作和建筑。A项的内容符合艺术范畴,故为答案。其他选项在此次节目中已被谈论。
随机试题
厂长:采用新的工艺流程可以大大减少炼铜车间所产生的二氧化硫。这一新流程的要点是用封闭式熔炉替代原来的开放式熔炉。但是,不仅购置和安装新的设备是笔很大的开支,而且运作新流程的成本也高于目前的流程。因此,从总体上说,采用新的工艺流程将大大增加生产成本而使本厂无
我国外贸公司如遇买方不按时开出信用证的情况,可根据具体情况采取对我出口公司有利的措施。()
按规定,企业以非现金资产和无形资产对外投资时,对资产应进行评估,评估发生的资产增减值,应作的处理为()。
根据下列资料,完成下列题。2013年4月末,广义货币(M2)余额103.26万亿元,同比增长16.1%,分别比上月末和上年同期高0.4个和3.3个百分点;狭义货币(M0)余额30.76万亿元,同比增长11.9%,分别比上月末和上年同期高0.1个和
已知函数(x∈R).函数f(x)的图像可由函数y=sinx的图像经过怎样的变换得到?
关于违反治安管理行为的概念,表述正确的是()。
围棋被人们形象地比喻为黑白世界,在古代称作对弈。由围棋的思维方式和行棋方式来看,他与古代哲学有着密切关系。后来,围棋也成为培养军人才能的重要工具,许多著名的军事家都对盘式、招法_______。随着围棋传遍大江南北,围棋名人的增多,_______也不断见于史
根据下面的资料回答下面问题。2001年北京外来人口主要数据人口数量:全市在京居住一天以上的外来人口为328.1万人,比1997年增加98.2万人。年龄构成:0~14岁人口
在融资租赁合同项下,承租人甲占有租赁物期间造成乙的人身伤害,则乙有权要求()赔偿损失。
MuhammadAli,hishandsshakingandeyesreflectingtheWhiteHousechandeliers(枝形吊灯),acceptedthenation’shighestcivilianaw
最新回复
(
0
)