首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Some recent historians have argued that life in the British colonies in America from approximately 1763 to 1789 was marked by in
Some recent historians have argued that life in the British colonies in America from approximately 1763 to 1789 was marked by in
admin
2010-02-20
62
问题
Some recent historians have argued that life in the British colonies in America from approximately 1763 to 1789 was marked by internal conflicts among colonists. Inheritors of some of the viewpoints of early twentieth century Progressive historians such as Beard and Becker, these recent historians have put forward arguments that deserve evaluation.
The kind of conflict most emphasized by these historians is class conflict. Yet with the Revolutionary War dominating these years, how does one distinguish class conflict within that larger conflict? Certainly not by the side a person supported. Although many of these historians have accepted the earlier assumption the Loyalists represented an upper class, new evidence indicates that Loyalists, like rebels, were drawn from all socioeconomic class ( It is nonetheless probably true that a larger percentage of the well-to-do joined the Loyalists than joined the rebels. ) Looking at tile rebels side, we find little evidence for the contention that lower-class rebels were in conflict with upper-class rebels. Indeed, the war effort against Britain tended to suppress class conflicts. Where it did not. the disputing rebels of one or another class usually became Loyalists. Loyalism thus operated as a satety valve to remove socioeconomic discontent that existed among the rebels. Disputes occurred, of course, among those who remained on the rebel side, but the extraordinary social mobility of eighteenth-century American society ( with the obvious exception of slaves) usually prevented such disputes from hardening along class lines. Social structure was in fact so fluid -- thought recent statistics suggest a narrowing of economic opportunity as the latter half of the century progressed -- that to talk about social classes at all requires the use of loose economic categories such as rich, poor, and middle class, or eighteenth-century designations like "the better sort." Despite these vague categories one should not claim unequivocally that hostility between recognizable classes cannot be legitimately observed. Outside of New York, however, there were very few instances of openly expressed class antagonism.
Having said this, however, one must add that there is much evidence to support the further claim of recent historians that sectional conflicts were common between 1763 and 1789. The "Paxton Boys" incident and the Regulator movement are representative examples the widespread, and justified, discontent of western settlers against colonial or state governments dominated by eastern interests. Although undertones of class conflict existed beneath such hostility, the opposition was primarily geographical. Sectional conflict which also existed between North and South -- deserves further investigation.
In summary, historians must be careful about the kind of conflict they emphasize in eighteenth-century America. Yet those who stress the achievement of a general consensus among the colonists car, not fully understand the consensus without understanding the conflicts that had to be overcome or repressed in order to reach it.
The passage suggests that the author would be likely to agree with which of tbe following statements about the social structure of eighteenth-century American society? Ⅰ. It allowed greater economic opportunity than it did social mobility. Ⅱ. It permitted greater economic opportunity prior to 1750 than after 1750. Ⅲ. It did not contain rigidly defined socioeconomic divisions. Ⅳ. It prevented economic disputes from arising among members of the society.
选项
A、Ⅰand Ⅳ only
B、Ⅱand Ⅲ only
C、Ⅲ and Ⅳ only
D、Ⅰ, Ⅱ and Ⅲ only
答案
B
解析
该题问:本文暗示,关于七、八世纪美国社会结构的描述,作者同意哪种观点?
I.与社会流动性相比,它允许更多的经济社会。在本文中并没有此比较。
Ⅱ.与1750年以后相比,1750年之前它允许更多的经济社会。这在本文的第二段可以找到线索though recent statistics suggest a narrowing of economic opportunity as the latter half of the century progressed意为“尽管最近的统计数据表是,18世纪后期经济机会趋于减少”。因此可知Ⅱ为正确的。
Ⅲ. 它不包括严格定义的社会经济划分。在本文的第二段中可以找到线索:...that to talk about social classes at all requires the use of loose economic categories such as rich,poor,and middle class,or eighteenth-century designations like the better sort.意为“以致于在词论社会阶段时,需要使用一些较含糊的经济范畴,如富人、穷人和中间阶段,或者用18世纪的‘较好的阶级’这类名称”。因此可知Ⅲ为不正确的。
Ⅳ.它阻止了社会成员之间经济纠纷的发生。在本文的第二段中线索:...usually prevented such disputes from hardening along class lines,意为“通常使这些争执不至于在阶级路线上僵硬地发展下去”。这说的是阻止恶化,而不是阻止产生。因此不正确。因此比较A、B、C、D四段,B项为正确选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/r7vO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Ifyouintendusinghumorinyourtalktomakepeoplesmile,youmustknowhowtoidentifysharedexperiencesandproblems.Your
A、HeisthefounderofFederalExpress.B、HecametoAmericaasarefugeeafterWorldWarⅡ.C、Hiscompanyemploys25,000people
Oureducationsystemmustrespondinkindandstartteachingchildrenabouttherisksinvolvedinsexbeforetheyevenconsider
A、Learningtoabsorbandretrieveinformation.B、Developingconfidencetosolveproblems.C、Figuringoutschooltests.D、Spottin
A、Thecopierisalreadyfiveyearsold.B、Thecopierisbetterthanthepreviousone.C、Thecopiershouldberegardedasthebes
成人学员的课程可以是职业性或娱乐性的,也就是说,它们可以同一个人的工作有关或者学员纯粹是为了兴趣或快乐而学习。
Transportationisthemovementorconveyingofpersonsandgoodsfromonelocationtoanother.Ashumanbeings,fromancienttim
冰淇淋有4000多年的历史。最早的冰淇淋是中国人制造的,由大米和牛奶混合而成。(他们)将其裹在雪里冷冻后放进地窖里冷藏。后来,马可波罗到中国后发现了冰淇淋,并将其制作方法带回了欧洲。今天,冰淇淋遍布全世界。但(今天)冰淇淋消费最多的国家是美国。美国人均年消
A、ReconstructtheframeworkforenhancingintegrationwithintheWestAfricanregion.B、Anationalfromonecountrycannotstay
TheChicagoGSBM.B.A.ProgrammerforExecutivesisscheduledtobecompletedwithin______.IfyouareinMalaysia,whenis
随机试题
纯净物和混合物各指什么?
A.EffectivelyimprovetheParty’sstyleofworkandfocusoncombatingcorruptionandupholdingintegrity.B.Expandopeningu
某猪场3~6月龄架仔猪5月份突然发病,T可达42.5℃,精神沉郁,不食,呼吸高度困难,粪便干燥,下颌皮肤、腹部皮肤、四肢末端皮肤出现紫色或紫红色淤斑,喜卧,驱赶时尖叫,病程快的1~2天死亡,病程长的可见后肢关节肿大,跛行,注射器穿刺有纤维素和脓汁,后期出现
某投资者中了一张彩票,该彩票在未来20年中每年年底将收到50000元,假定利率为10%,则这个彩票的现值为()元。
义务人在诉讼时效进行中直接向权利人作出同意履行义务的意思表示,使双方当事人之间的权利义务关系重新得以明确,诉讼时效自此中断。履行义务的方式包括()。
的展开式中的常数项为_______.
(中山大学2015)这是一位汉语国际教育硕士生在我国台湾某大学汉语课堂上观察到的真实案例。请根据你对汉语国际教育和跨文化交际的理解分析案例。要求1500字。包括:(1)对这堂课的教学进行评价和反思;(2)对课堂活动参与者(师生和“我”)的表现进行
Manypoliticalproblemsaresocomplicatedthatthelaymancannotseethewood______.thetrees.
尽管目前流行的广告都在试图说服顾客.但只有一小部分这样的广告可以被认为是不道德的,由此可知,有些说服行为可以被认为是不道德的。以下哪项中的推理与上文的最相似?
MoreAmericansarecohabiting-livingtogetheroutofwedlock—thanever.Someexportsapplaudthepractice,butotherswarnplayi
最新回复
(
0
)