首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
It was Monday, Mrs. Smith’s dog was hungry, but there was not any meat in the house. Considering that there was no better wa
It was Monday, Mrs. Smith’s dog was hungry, but there was not any meat in the house. Considering that there was no better wa
admin
2011-03-26
43
问题
It was Monday, Mrs. Smith’s dog was hungry, but there was not any meat in the house.
Considering that there was no better way, Mrs. Smith took a piece of paper, and wrote the following words on it, "Give my dog half a pound of meat." Then she gave the paper to her dog and said gently, "Take this to the butcher (卖肉者) , and he’s going to give you your lunch today."
Holding the piece of paper in its mouth, the dog ran to the butcher’s shop. It gave the paper to the butcher. The butcher read it carefully, recognized that it was really the lady’s handwriting and presently did as he was asked to. The dog was very happy, and ate the meat up immediately.
At midday (正午), the dog came to the shop again. It gave the butcher a piece of paper again. After reading it, he gave it half a pound of meat once more.
The next day, the dog came again exactly at midday. And as usual it brought a piece of paper in. the mouth. This time, the butcher did not take a look at the paper, and gave the dog its meat, for he had regarded the dog as one of his customers.
But, the dog came again at four o’clock. And the same thing happened once again. To the butcher’s more surprise, it came for the third time at six o’clock, and brought with it a third piece of paper. The butcher felt a bit puzzled. He said to himself, "This is a small dog. Why does Mrs. Smith give it so much meat to eat today?"
Looking at the piece’ of paper, he found that there were not any words on it!
It seemed that the dog knew well that the paper its master gave it ______.
选项
A、might do it much harm
B、could do it much good
C、would give the butcher some meat
D、was worth many pounds
答案
B
解析
此题是对细节信息进行深层逻辑推理的考查。其中关键词seemed说明答案没有在文中直接表述出来,而是隐含在其中。通过(第3、4段)狗叼着纸条到肉铺换肉吃以及以后多次这样做(第5段),可以推断出那只狗似乎意识到主人所给的纸条能给它带来好处。故B项是正确答案。其他各项均不符合逻辑推理。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rBqC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
下列关于作品、作者、体裁搭配完全正确的是【】
EdmundHalleyfiguredouttheorbitof______.Halleymadehisdiscovery______.
ThebabywassenttoahospitalinLondonbecause______.Theonewhofirstsuggestedthecorrectcauseofthebaby’sillnessw
Before1914femalesecretarieswererarebecausethey______.Secretaries,untilrecently,hadtodoalotofworknowdoneby
Forthispart,youaresupposedtowritealetterinabout100-120wordsbasedonthefollowingsituation.Remembertowriteit
Accordingtotheauthor,feelingdepressedis______.Whyistheauthorinfavorofcommunicationthroughprintforchildren?
"AMOMENT’SINATTENTIONCAUSESACCIDENTS"(Line2,Para.1)isaself-defeatingwarningbecause______.Whatdoesthephrase"b
Evenifit______thisafternoon,Iwillgothere.
Themandenied______anythingatthesupermarketwhenhewasquestionedbythepolice.
(至于这个新计划),nothinghasbeendecidedyet.
随机试题
中国加入WTO也是改革。()
关于规则散光最小弥散斑位置的说法,正确的是
肯氏一类缺失,义齿设计时为减少游离端鞍基对剩余牙槽嵴的损害,可采取的措施有
水溶液能使指甲染黄的药材是()。
目前采取的预防危险化学品中毒、污染事故主要控制措施是替代、()。
如果只有一种生产要素可以变动,那么,该要素合理投入量应处于()。
当前,我国总体上已进入:
以“探索与发展”为主题的“2007第五媒体高峰论坛”12月26日在北京开幕。近年来,以手机为终端的“第五媒体”发展迅猛,截至2007年6月底,全国手机用户突破五亿户。手机在从短信、彩信、手机电视、手机网站等多种业务形式逐渐发展的过程中,功能越来越强大,内容
已知(DS)=1000H,(BX)=0200H,(SI)=0005H,(10020H)=74H,(10200H) =28H,(11205H)=0ABH。求下列指令执行后AX中的内容:MOV AX,1000H[BX+SI];(AX)=______。
有以下程序:#include<stdio.h>#include<string.h>main(){chara[]={’a’,’b’,’c’,’d’,’e’,’f’,’g’,’h’,’\0’};inti,j;
最新回复
(
0
)