首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The U.S. government is asking Americans to eat less and exercise more in an effort to stem the country’s increasing epidemic of
The U.S. government is asking Americans to eat less and exercise more in an effort to stem the country’s increasing epidemic of
admin
2010-11-02
69
问题
The U.S. government is asking Americans to eat less and exercise more in an effort to stem the country’s increasing epidemic of obesity. It has issued revised dietary recommendations that emphasize proper nutrition, more physical activity, and personal initiative in maintaining a healthy weight.
U.S. law requires the government to revise its dietary guidelines every five years to keep up with the latest scientific research. Agriculture Secretary Ann Veneman, whose agency is responsible for promoting healthy nutrition, says this year’s update is an effort to reverse a situation where two-thirds of Americans are too heavy. The new dietary guidelines are part of the ongoing effort to help Americans adopt and keep healthier lifestyles and to address the epidemic of overweight and obesity that is affecting so many, especially our nation’s children.
Secretary Veneman acknowledges that the food recommendations have not changed much over the years. They still call for diets rich in a variety of vegetables, fruits, and whole grains, and limits on fatty foods and salt. This year, however, they place stronger emphasis on the importance of balancing energy intake and output, calling on people to cut their calorie consumption and exercise more. The guidelines urge adults to exercise at least moderately for no less than 30 minutes a day and children, 60 minutes daily.
The U. S. agriculture official acknowledges that past government efforts to promote a healthy diet have failed, although she notes that the public recognizes the importance of weight control as shown by the strength of the multi-billion dollar diet industry. Clearly people are reaching out for information. Have we been successful in the past? I mean certainly we’ve had dietary guidelines and yet we still see increasing overweight and obesity in this country.
There’s not going to be a pill! So let’s face it, America. There is more information out there, but it always comes back to: Eat your fruits and vegetables, watch your calorie intake, and exercise. That’s as simple as itcan be! Mr. Thompson says U. S. food manufacturers are responding to the need for healthier diets, especially for children. Many have reduced the amount of sugar in children’s breakfast cereals and are promoting the whole grain and vitamin content of other foods. And as the government issued its new dietary guidelines, one of the largest U.S. food companies, Kraft, announced that it will restrict advertising of snack foods to children 12 and under and market its healthier products to this age group.
Although ______ is very crucial, the efforts that the government promotes a healthy diet have failed.
选项
答案
weight control
解析
根据题干关键词government,healthy diet,failed定位到原文第四段第一句:The U.S. agriculture official acknowledges that past government efforts to promote a healthy diet have failed,although she notes that the public recognizes the importance of weight control as shown by the strength Of the multi-billion dollar diet industry.由此很容易得出答案weight control。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rDs7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Onlyunderspecialcircumstances____________________(才允许大一学生参加补考).
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopicAnImpressiveFilm.Youshouldwritea
Environmentliterallyis"thatwhichenvironsorsurrounds".Thetermisusedinvariouswaysinacademicdiscourse.Inbiology
Eachculturehasitsownformofacceptablegreetingbehavior,usuallybasedonthelevelofformalityfoundwithinthesociety.
A、Atschool.B、Athome.C、AtYouthClubs.D、AtYouthCenters.B信息明示题。文章第一段最后指出,年轻人会花大量的空闲时间在家陪家人或朋友,所以B正确。
LondonisthecenteroftheinternationalartmarketandSothehy’s,whichhasits【B1B】______there,istheworld’sbiggestand
Friendsplayanimportantpartinourlives,andalthoughwemaymakethefactoffriendshipforgranted,weoftendon’t
Ifyouweretobeginanewjobtomorrow,youwouldbringwithyousomebasicstrengthsandweaknesses.Successor【C1】______iny
A、Thebank.B、Thestorethatacceptsthecard.C、Thecreditcardcompany.D、Thecustomerhimself.C选项和对象有关。本题是细节题。从creditcardc
随机试题
少阴寒化证可见
下列对肺部叩诊呈浊鼓音的叙述,正确的是()
羟基蒽醌的UV吸收峰波长与羟基数目有关,而与羟基所在位置无关的是羟基蒽醌的UV吸收峰波长和强度均与β-OH有关的是
根据我国刑法的规定,走私普通货物、物品的,以走私货物、物品所偷逃应缴税款大小划分罪与非罪,单位走私货物、物品偷逃应缴税款达下列多少万元以上的,认定为走私罪。
根据有关规定,所有境外投资者对单个上市公司A股的持股比例总和,不超过该上市公司股份总数的()。
认为幼儿教师首先是幼儿学习环境的创设者,是幼儿学习的支持者、观察者和研究者的理论流派是()。
社区建设的功能包括()。
下列事件最能体现对苏联民主制造成重大破坏的是()。
我国×省人大常委会制定了《×省食品卫生管理条例》。对此,下列说法错误的是()
I’dlikesome______(milk)and______(egg).
最新回复
(
0
)