首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、There is not enough financial support. B、It is difficult to measure calories in humans. C、It is harder to control humans’ diet
A、There is not enough financial support. B、It is difficult to measure calories in humans. C、It is harder to control humans’ diet
admin
2013-10-08
60
问题
A study of monkeys over a 20-year period suggests that eating less may extend life and prevent disease. American researchers said they believe their findings could apply to people as well. Richard and his team did the research. Half of the monkeys were permitted to eat as much as they wanted. The other half ate a controlled diet. They were fed 2/3 of the calories they would otherwise choose to eat. The researchers found that 37% of the monkeys that ate as much as they wanted had died of causes related to aging after 20 years. In comparison, only 13% of the monkeys on restricted diets had died. On average, monkeys live about 27 years in captivity, that is, when they live with humans and not in the wild. Richard says researchers do not know why reducing calories increases the length of life. But they believe there is a helpful change in the way the body processes energy in the monkeys that eat fewer calories. Extended life was not the only observable difference between the two groups. The monkeys that ate less had half the amount of heart disease and cancer. The study was paid for by the US National Institute on Aging. Some critics say more research is needed to prove that calorie restriction extends life in monkeys. Richard says his study is not complete and that his team will continue to observe the remaining monkeys throughout their lives. Scientists first studied the effects of calorie restriction on aging in the 1930s. Since then, similar studies have shown life-extending effects of reduced diets on rodents(啮齿动物)and worms. Scientists are currently studying the effects of restricted diets on people. However, this is more difficult because it is harder to control the diets of people and because they live longer than other animals.
20. What can we learn from the study?
21. What needs to be done according to some critics?
22. Why is it hard to study the effects of restricted diets on people?
选项
A、There is not enough financial support.
B、It is difficult to measure calories in humans.
C、It is harder to control humans’ diets.
D、The rules for monkeys don’t apply to humans.
答案
C
解析
目的原因题。短文末尾提到科学家们正在研究控制饮食对人类的影响,但这一研究更为困难,因为人类的饮食更难控制,而且人类的寿命比动物的寿命更长。C)项所述是原文提到的第一个原因,为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/rF27777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Ourcurrenteducationalsystemhasnotbeenableto__________(跟上当今世界经济和科技发展步伐).
Methodsofstudyingvary;whatworks【C1】______forsomestudentsdoesn’tworkatallforothers.Theonlythingyoucandoisex
Smokingisaharmfulhabitandmakesoneaddictedoncetheystartdoingit.Thenumberofteenagerssmokingtodayhasincre
Researchonfriendshiphasestablishedanumberoffacts,someinteresting,evenuseful.Didyouknowthattheaveragestudenth
A、Todescribethedifficultiestoday’sparentshavemetwith.B、Todiscussthedevelopmentoftheparent-childrelationship.C、T
A、Mostpartsofithavealreadydisappeared.B、Itwillbereplacedbyanewone.C、Somepartsofitarebeingdestroyed.D、Theg
A、Flowers,cardsandclothes.B、Flowersandgoldjewellery.C、Cakes,flowersandcards.D、Cakes,cardsandgoldjewellery.C文中提到
Duringthisrelativelyshortperiodoftime,________________(人们生活条件的变化比过去数千年发生的变化都要大).
HumanNetworkingIknew,nocomputerortechnologyevergotanyofusaraise,landedusthatdreamjob,foundusthatmento
HumanNetworkingIknew,nocomputerortechnologyevergotanyofusaraise,landedusthatdreamjob,foundusthatmento
随机试题
女性,35岁,患甲状腺功能亢进症2个月,口服他巴唑30mg/d4周,高热、咽痛2天。查体:T40.3℃P120次/分,R22次/分,BPl20/70mmHg,咽充血,两肺呼吸音粗:心率120次/分,节律规整:腹(一)该患者应首先检查的项目是
新生儿Apgar评分的内容包括心率、呼吸、肌张力、喉反射和
如图所示,投影球的下极点F作为发射点将四个点进行赤平投影,其中哪个点能投影到赤平面上?
下列各项资产中,可以采用实地盘点法进行清查的有()。
企业通常运用各种现代化的控制方法进行战略控制。运用杜邦分析法旨在进行()。
下列不属于政府直接干预的内容有()。
甲公司2009年年初“利润分配——未分配利润”账户的余额在借方,数额为50万元;2009年实现净利润200万元,提取盈余公积20万元,分配利润50万元。则2009年年末时未分配利润的数额为()万元。
ItcanbelearntfromthetextthattherulingpartyinIndia______.Whatdoesthewriterwantstoillustratewith"aMuslima
Alltheanimalsareinvitedtoapartyinthewoods.Thestorytoldusthatnonecandoanythingverywell.
Writingbeinglargelyaself-taughtoccupation,textsonhowtogetaboutit—thoughgreatinnumber—seldomareofmuchuse.
最新回复
(
0
)